„Liviule, dacă vrei să faci parte din familia socialistă europeană, trebuie să respecţi valorile noastre fundamentale”. Mesajul transmis de Timmermans lui Dragnea

2
3302

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans, spune că liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a promis că va respecta statul de drept şi justiţia independentă. Declaraţia a fost făcută la Congresul Socialiştilor Europeni, de la Madrid, unde a fost prezent şi Liviu Dragnea.

  • „Dacă suntem partidul care vorbeşte cel mai mult despre propriile valori, dacă suntem partidul care îi critică pe alţii când încalcă statul de drept, când atacă libertatea presei, când pun judecătorii sub control politic, când opresc lupta împotriva corupţiei, trebuie să vorbim deschis dacă vedem asemenea probleme în familia noastră, aceasta este datoria noastră, nu putem evita această discuție.”
  • „Acesta este un mesaj care a fost transmis clar ieri lui Liviu Dragnea de către Serghei, Udo şi cu mine, ieri, când ne-am întâlnit. I-am spus ieri: Liviu, dacă vreţi să faceţi parte din această familie, trebuie să respectaţi valorile noastre fundamentale. Şi Liviu a spus că vor face acest lucru. Vom avea discuţii pe această temă în săptămânile viitoare. Nu putem face niciun compromis în acest domeniu. Aceasta este o linie roşie pentru mişcarea noastră, asta e o linie roșie pentru Europa.”
  • „Am văzut că România a devenit o societate vibrantă, deschisă, unde lupta împotriva corupţiei a avut succes în ultimii ani, o societate în care există presă liberă, o societate în care sistemul judiciar poate funcţiona independent. Aceste lucruri nu se pot schimba. Nu trebuie să se schimbe. Tocmai am fost în Ungaria. Am văzut ce se întâmplă dacă se fac paşi înapoi“, a afirmat Frans Timmermans, citat de G4Media.ro.

CITIȚI ȘI:

Polițiştii sar în ajutorul magistraților. „Infractorii din fruntea țării trebuie să răspundă pentru nelegiuirile lor! Trădătorii trebuie anihilați și exilați”

VIDEO. Șocul lui Dragnea la Madrid: „Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie şi corupţi în PES şi în S&D!”. Portugheza Ana Gomes, coșmarul infractorului-șef al PSD

Ghiță TV luptă cu „hoardele Rezist” care o apără pe Kovesi. „Vandalii” l-au atacat pe Tudorel cu arme infernale: ketschup și muștar

Ziua în care Europa a aflat că situația din România e mult mai gravă. Mafia PSD-ALDE a preluat Justiția

2 COMENTARII

  1. Chestiunea este ce cauta la Madrid acest individ ca Liviu Dragnea , un politician mediocru care in toată cariera lui s-a bazat doar oe promisiuni de funcții di demnități pentru a rămâne la guvernare și in poziția de lider PSD.
    Arogantul Frans Timmermans are Inda nevoie de voturile PSD din România pentru șefia Comisiei Europene deci este un troc așa cum ii place lui Livache! Speram ca acest mărunt politician sa iasă prin usa din dos și sa numai auzim de el vreodată.

  2. Vai, ce ce misto ii statea lui dracnea la coltul mesei, sa vorbeasca cu el insusi, acolo la Madrid!!!! A fost o imagine care m-a uns la inima, infrctorul „pus la colt”, pe bune!!!!! Eu as pune poza asta peste tot, ca sa vada lumea cat e de apreciat infractorul si peste hotare!!!! Poza asta e reala, in comparatie cu aia cu chelnerul lui Trump, aia facuta ca o gluma…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here