duminică, mai 26, 2024
AcasăNewsVIDEO. Șocul lui Dragnea la Madrid: "Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie...

VIDEO. Șocul lui Dragnea la Madrid: „Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie şi corupţi în PES şi în S&D!”. Portugheza Ana Gomes, coșmarul infractorului-șef al PSD

-

Discursul primitiv, bădărănesc al lui Liviu Dragnea la Congresul Socialiștilor de la Madrid, rostit în română, a fost „premiat” la final cu huiduielile portughezei Ana Gomes (europarlamentar). Aceasta i-a strigat și un mesaj umilitor în limba spaniolă, în auzul asistenței: „Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie şi corupţi în PES şi în S&D!”. Momentul a fost surprins de ziarul Libertatea.
Socialista Ana Gomeseste o mai veche „prietenă” a lui Liviu Dragnea. Ea a protestat în mai multe rînduri față de corupția acestuia și de atacurile asupra statului de drept dirijate de liderul PSD.

Anul trecut, în noiembrie, Ana Gomes a votat rezoluția adoptată de Parlamentul European împotriva guvernului român, care șubrezește statul de drept și adoptă măsuri anti-justiție. Portugheza este vicepreședintă a Comisiei speciale a Parlamentului European privind infracțiunile financiare.

Ana Gomes
Într-un interviu acordat Hotnews.ro cu acea ocazie, Ana Gomes a spus că Partidul Social Democrat din România „ar trebui exclus din Partidul Socialiștilor Europeni” dacă va continua să fie „capturat de oameni corupți ca domnul Liviu Dragnea” și să aducă „atâta rușine și instabilitate politică” României și „reputație rea” socialiștilor europeni.

De asemenea, Ana Gomes a catalogat drept „oribil și bădărănesc” gestul obscen, cu degetele mijlocii ridicate, făcut de prim-vicepreședintele PSD al Camerei Deputaților, Florin Iordache, de la tribuna Parlamentului. „Este oribil, total nepotrivit într-un Parlament, și cu atât mai mult în cazul unui politician din familia mea politică. Nu pot să accept asta în niciun fel. Comportându-se atât de oribil și bădăran, a tratat fără respect poporul României și funcția înaltă în care a fost ales”, a spus europarlamentarul portughez despre gestul lui „Ciordache”.

Ieri, la Madrid, majoritatea delegaților prezenți la Congresul Socialiștilor – inclusiv olandezul Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene – au ignorat discursul în limba română al lui Liviu Dragnea. Ei nici măcar nu și-au pus căștile pentru a asculta traducerea vorbelor spuse de liderul PSD.

CITIȚI ȘI:

„Duminică, toți în stradă! Ne alăturăm protestatarilor din Piața Victoriei!”

Polițiştii sar în ajutorul magistraților. „Infractorii din fruntea țării trebuie să răspundă pentru nelegiuirile lor! Trădătorii trebuie anihilați și exilați”

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Dacă PSD-istii vor merge in continuare cu Livache vor ajunge ca PNL sub 20% și atunci implozia din PSD vine prea târziu. Congresul de toată rușinea făcut pentru acest infractor ne va aduce aminte de ultima ședința CPEX din 17.12.1989 când toți din jurul lui nea Nicu se rugau sa rămână.Asa și acum dacă Livache se va duce la pușcărie șandramaua se va duce de râpa. Dacă PSD-istii onesti și-ar aduce aminte ( doar dacă au un dram de cunoștințe din istoria recenta a AMERICII )de Afacerea Watergate când Procurorul General al SUA a declarat ca pentru el nu este importantă persoana ci CONSTITUȚIA STATELOR UNITE care ca și la noi spune explicit ca nimeni nu este mai presus de lege și trebuie respectata de toată lumea inclusiv de Președinte.
    Dacă toți acești membrii PSD ar înțelege ca nu persoana este importantă ci mai mult important este PARTIDUL atunci ar înțelege ca acest om Dragnea sa plece. Vedem cu toții ca omu’ asta și-a construit cariera politica pe minciuna, hoție , trafic de INFLUIENTA cu promisiuni de funcții la tot felul de impostori, incompetenți.La modul cum merge aceasta guvernare ( bazată pe falsificări , minciuni )vom vedea ca nu ajungem nicăieri și trebuie sa plece ca ne duc in Fundătura!

  2. Confrati romani, daca vreti cu adevarat un viitor mai bun pt. copii, nepotii, generatia de maine, daca cu adevarat considerati ca viitorul acestora este mai important decat supravietuirea noastra sacrificand si ultimul gram de demnitate, va chem alaturi, haide-ti sa taiem tentaculele acestei caracatite ce sugruma Romania!!! Oameni buni, nu sunt inscris in nici un partid! I-mi castig existenta plecand pe mare si asta fac de 39 de ani. Traiesc intr-un apartament cu 2 camere desi am castigat anual undeva la 17.000 de Euro in ultimii 15 ani. Spun acest lucru nu pt . a ma plange ci pt a va face sa intelege-ti ca putini din aceasta tara si-au facut palate din munca cinstita! Nu este vorba aici de invidie sau ceva de genu, aici vorbesc despre dovezi clare despre cum a fost jefuita scumpa noastra Romanie. Cautati pe youtube cand aveti posibilitatea si ve-ti intelege poate ca este timpul unei mari schimbari! Nu ai nevoie de alte dovezi cand vezi in ce lux s-au imbracat infractorii de toate spetele! Cat au castigat legal ca sa poata realiza ceea ce prezinta ca o dovada a priceperii lor!!! Fratilor, ridicati capul, cinstea este mai presus decat orice foloase fraudate. Idiotii care ingroapa viitorul acestei tari pt un pumn de gologani vor pleca din viata mai saraci, mai impovarati, mai nefericiti decat oricare dintre cei napastuiti!!! Romania te-am iubit, te iubesc si nu te voi trada!

  3. Ipocrizie,o greață profunda,e de plans acest sarac cu duhul care a incercat fara scrupule sa induca in eroare familia zocial democrata a Europei.Fara cuvinte imaginea cu sluga flaushatului,inerta si hidoasa,la vache!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -