„Duminică, toți în stradă! Ne alăturăm protestatarilor din Piața Victoriei!”

2
1862
Grandoarea, forța și lumina protestelor #Rezist

Uniunea Salvați România (USR) cheamă oamenii la proteste şi anunță pe pagina de socializare că duminică, 24 februarie, se va alătura protestatarilor din Piața Victoriei.

Îndemnul vine ca urmare a ultimelor acțiuni ale Guvernului Dăncilă, prin care executivul de la Bucureşti încearcă să subordoneze ministrului Tudorel Toader şi structurilor „prietene” din justiție structuri importante precum DNA, DIICOT și CSM.

De asemenea, Adina Florea, procurorul-șef adjunct al Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), face presiuni tot mai mari asupra conducerii interimare a DNA, dar și a procurorului de caz, Alexandra Lăncrănjan, să predea dosarul Tel Drum, în care este cercetat Liviu Dragnea.

DNA a dezvăluit că procurorii SIIJ au mai încercat de trei ori să preia dosarul „Tel Drum”: pe 21 decembrie 2018, 17 ianuarie și 31 ianuarie 2019.

În cazul Tel Drum, Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni privind deturnarea de fonduri europene.

Anunțul USR

„Noi, parlamentarii și membrii USR, ne vom alătura duminică, 24 februarie, protestatarilor din Piața Victoriei.

În fața disperării cu care PSD-ALDE acționează pentru a subordona justiția, și de a face din statul de drept statul lor paralel, trebuie să dăm dovadă de determinare și de unitate.

Întreaga societate trebuie să răspundă unit atacului PSD. Forțele politice responsabile trebuie să se unească și, cu ajutorul societății civile, să construiască o alternativă la actuala putere în așa fel încât să repare tot ce a distrus aceasta.

Alianța 2020 USR-PLUS a luat naștere din dorința de a le transmite un semnal puternic tuturor românilor care cred în democrație, și anume că împreună suntem mai puternici. Uniți, vom putea duce până la capăt lupta cu cei aflați la guvernare, care lansează fără oprire atacuri la adresa justiției, precum și la demnitatea și bunăstarea noastră, a cetățenilor cinstiți și de bună-credință din această țară.

Ne vedem la Victoriei!”

CITIȚI ȘI:

Polițiştii sar în ajutorul magistraților. „Infractorii din fruntea țării trebuie să răspundă pentru nelegiuirile lor! Trădătorii trebuie anihilați și exilați”

Ghiță TV luptă cu „hoardele Rezist” care o apără pe Kovesi. „Vandalii” l-au atacat pe Tudorel cu arme infernale: ketschup și muștar

Tudorele, mai poţi ieşi din casă? Ieri, sos de roşii pe ziduri, azi – maşina împroşcată cu muştar

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here