Iată de ce urăsc ei Europa! Secţia lui Tudorel şi a Adinei Florea ar putea fi blocată de justiţia UE tocmai pentru că devine un focar de infecţie continentală

2
6454

Secţia specială pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie (SSIJ), un nume la fel de idiot precum cei care au înfiinţat-o, ar putea fi oprită de la a mai distruge profesia de magistrat onest de către Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE), de la Luxemburg. 

Activitatea SSIJ (instituţie nedorită de nimeni în afară de clanurile penale din PSD şi ALDE) ar putea fi suspendată urmare a unei sesizări originale făcute la CJUE de către două asociaţii din România care apără profesiile de judecător şi de procuror.

Forumul Judecătorilor din România (FJR) şi Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor (MASP) au solicitat preşedintelui CJUE să ia „măsuri provizorii” în cazul SSIJ, care a devenit un real pericol pentru democraţia din România după acţiunile împotriva Laurei Codruţa Kovesi, a unor înalţi oficiali europeni (prim-vicepreşedintele CE, Frans Timmermans, comisarul european Vera Jourova) şi agresiunea anti-DNA în favoarea lui Liviu Dragnea.

Oamenii Adinei Florea (procuroarea-nulitate, audeclarată ne-independentă, care conduce de facto secţia) au cerut imperativ DNA să predea dosarul Tel Drum, în care este investigat Liviu Dragnea pentru fraudarea fondurilor europene.

Suspendarea activităţii SSIJ

Prin procesele deschise la Luxemburg de cele două asociaţii mai sus-menţionate, magistraţii oneşti din România solicită instanţei europene să clarifice dacă România trebuie să respecte recomandările Comisiei Europene, parte din Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) şi din Tratatul de Aderare la UE.

Potrivit jurnaliştilor de la G4Media.ro, CJUE ar putea decide suspendarea activităţii SSIJ tocmai pe motiv că nu respectă angajamentele de stat membru al Uniunii Europene semnate de România înainte de aderarea la UE.

Ghiţă, şeful Adinei Florea 

Deşi nu poate fi încadrat din punct de vedere juridic (cel puţin de moment) cel mai flagrant exemplu este anchetarea fostei şefe a DNA pe baza unor simple vorbe-n vânt aruncate pe piaţa media din România (cum de nimeni nu poate opri asta?!) de un mogul fugar, culmea inculpat în dosare penale întocmite chiar de către DNA pe vremea lui Kovesi.

Cazul demonstrează fără putinţă de tăgadă că această secţie (SSIJ) nu a fost înfiinţată întâmplător de cel mai corupt regim politic de după comunism. Guvernarea PSD-ALDE a urmărit prin inventarea SSIJ să le facă dosare exact procurorilor care le-au făcut dosare infractorilor!

Dăncilă şi Tudorel Toader, complici

Coroborată cu ordonanţa criminală aprobată marţea trecută de cuplul servitor al mafiei penale Dăncilă-Toader, care permite PSD-ALDE să numească în funcţii de conducere doar marionete-nulităţi gen Adina Florea, activitatea SSIJ devine cât se poate de periculoasă nu doar pentru soarta justiţiei independente, ci şi pentru a democraţiei însăşi.

Practic, SSIJ este o instituţie de tip terorist, un fel de bombă cu ceas plantată de politicienii corupţi în interiorul sistemului, cu un scop clar: distrugerea din interior a statului român, parte din grupul de state care alcătuiesc azi Uniunea Europeană. Iată de ce UE nu poate rămâne indiferentă faţă de acest asasinat la adresa libertăţii pe de continent. Un astfel de focar, odată lăsat să facă prăpăd în voie, poate dăuna nu doar organismului local ce l-a inventat, ci şi organismului continental.

CITIȚI ȘI:

Mihai Șora, text duios despre cei care pleacă, despre cei care rămân

VIDEO. Șocul lui Dragnea la Madrid: „Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie şi corupţi în PES şi în S&D!”. Portugheza Ana Gomes, coșmarul infractorului-șef al PSD

„Duminică, toți în stradă! Ne alăturăm protestatarilor din Piața Victoriei!”

 

2 COMENTARII

  1. Romanii și in special cei care sunt membrii PSD ca acest politician mediocru Liviu Dragnea și guvernul DANCILA duc țara intr-i Fundătura! Mai devreme sau mai târziu acest guvern va pleca după cum au plecat și alte guverne care nu pun pe primul plan statul de drept și valorile europene!
    Cum poți sa te numești social democrat când jecmănești romanii cu legea finanțării partidelor , un mod fraudulos de a lua din banii contribuabililor! Uitați-va la acest individ de Liviu Dragnea care in orice ocazie când vine la termenele din procesele pe care le are vine doar cu mașini de lux fumurii, omul asta care ne spune vrute și nevrute numai știe sa meargă pe jos. Este o adevarata Rușine naționala acedt Liviu Dragnea și camarila lui printre care și acest individ de TUDOREL Toader care se crede Dumnezeul justiției dar in realitate este o panarama de individ care duce justiția in Fundătura!

  2. „Prin procesele deschise la Luxemburg de cele două asociaţii mai sus-menţionate, magistraţii oneşti din România (hi, hi, hi!) solicită instanţei europene să clarifice …”

    Magistraţii oneşti din România nu sunt cei care aparțin celor două organizații despre care oricum nu știm câți procurori reprezintă ci sunt aceia, puțini, care au reacționat prompt și vehement atunci când au aflat de protocoalele secrete cu „servicile”, de anchetele abuzive și de miile de dosare făcute de sectia din DNA care se ocupa de magistrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here