Afară din Parlamentul UE cu „Mincinoasa Mincinoaselor”! Gabriela Zoană, urmaşa lui Dăncilă la Bruxelles, un nou discurs de ţaţă

2
7553

Gabriela Zoană, supranumită şi „Mincinoasa Mincinoaselor” pentru discursul său paranoid şi jignitor la adresa inteligenţei publicului european, a avut o nouă ieşire de mahala politică. Ajunsă în Parlamentul European pe locul lui Dăncilă, Zoană arată că n-are mai multă minte decât cea care ne-a făcut deja de râsul lumii. Astfel, în loc să fi învăţat ceva din eleganţa şi diplomaţia europene, Zoană rămâne prizoniera discursului pentru proşti. Iată ce a declarat despre numirile ultimilor doi miniştri PSD de către preşedintele Iohannis:

  • Deja toată țara îl cunoaște drept președintele bețe-n roate, care a blocat activitatea Guvernului, a blocat inițiative legislative, încearcă să blocheze și Parlamentul, încearcă să blocheze tot ce poate.”
  • „Este un act pe care trebuia să-l facă de trei luni. Nu a existat absolut niciun motiv serios sau legal pentru care a făcut această circotecă. Ne-a făcut de râs la nivelul Uniunii Europene”
  • Este singura țară care deține președinția Consiliului UE și din cauza propriului președinte, care își denigrează țara inclusiv la Bruxelles, nu a avut miniștri pentru două portofolii extrem de importante”, a declarat Gabriela Zoană, la Digi 24.

Carevasăzică, Iohannis ne-a făcut de râs în Europa, nu acestă tanti cu limbaj de ţaţă. Alături de toţi colegii ei de la Bucureşti, care au călcat în picioare tot ce e sfânt în Europa. Zoană nu e la primul derapaj de limbaj după model populist. Cel mai grav a fost să folosească subiectul 10 august pentru a minţi în faţă un întreg continent.

„Jandarma” de serviciu a satrapilor din Piaţa Victoriei

În tupeul ei nemărginit, Gabriela Zoană a pus semnul egal între Bucureşti şi Paris legat de intervenţia forţelor de ordine. „Parlamentul European a pedepsit România, prin acea rezoluţie, nu guvernul Dăncilă, dar nu a făcut acelaşi lucru cu Franţa sau Belgia, unde au fost aceleaşi evenimente”, a declarat Zoană, luna trecută.

E minciună ordinară să spui că UE a pedepsit România, când Rezoluţia pomenită nu acuză România, cu guvernarea PSD-ALDE pentru represiunea din 10 august 2018.

Dar la fel a făcut Zoană, fără pic de ruşine şi respect, inclusiv în Parlamentul European, în 13 noiembrie anul trecut, momentul citirii Rezoluţiei anti-PSD&ALDE. Atunci, de asemenea a minţit comparând jandarmii lui Dragnea cu cei francezi, între care nu există NICIO legătură. Practic, prin acest discurs manipulator, Zoană s-a jucat cu vieţile a mii de oameni nevinovaţi, cărora statul român le-a încălcat un drept fundamental.

În Bucureşti, pe 10 august 2018, peste 150.000 de oameni nevinovaţi, printre ei – copii, femei şi bătrâni, au fost atacaţi ILEGAL de jandarmi, la ordin politic. Cei doar aproximativ 100 de violenţi din Piaţa Victoriei, infiltraţi special pentru a produce atacul disproporţionat al jandarmilor, au fost protejaţi; nimeni nu i-a ridicat, reţinut, arestat, aşa cum scrie la lege.

Ce nu înţelege servitoarea penalilor

În Franţa, ca şi în Belgia sau oriunde în lumea liberă, aşa ceva nu s-a întâmplat NICIODATĂ. Nici măcar în Paris, când numărul „vestelor galbene” violente a fost infinit mai mare decât la Bucureşti. Şi când violenţele au fost extreme, nu PET-uri aruncate spre jandarmi, ci foc, maşini intrate în cordoane de ordine, atacuri cu bare de oţel.

Dar acolo, jandarmii au acţionat perfect legal, au arestat MII de francezi agresivi şi, mai important decât orice, au PROTEJAT civilii paşnici. În Bucureşti însă, civilii paşnici au fost atacaţi, nu protejaţi. Este ce-a văzut toată România, Europa şi Planeta Pământ. Şi ce se face că nu vede această europarlamentară care spurcă, prin sofismele ei deplorabile, bunul-simţ a milioane şi milioane de oameni, victime directe şi indirecte ale unui măcel fără egal.

Foto: captură Digi 24

CITIŢI ŞI:

Mincinoasa MINCINOASELOR. Cum îşi bate joc de UE, pe 15.000 euro pe lună, urmaşa lui Dăncilă în Parlamentul European

Dăncilă, mincinoasa Europei: „Guvernul României nu a avut interferenţe în justiţie. Respectăm statul de drept”

JANDRAGNERIA. Dăncilă ori are minte de găină, ori e ticăloasă. Pune semnul egal între intervenţiile din Franţa şi represiunea din 10 august

 

2 COMENTARII

  1. Trage la greu tuta, zmoală sau cum se traduce,trebuie să fie în grațiile iubitului conducător flaușila. Și e tânără matracuca,dar are discipoli de soi bolșevic, bacalbasca, nicoilicea,buzatuk, mitralieră,soferserban etc. Și nu-i greu de învățat ideologia tancului sovietic. Plus că, pe 8 martie, alături de veiorica, carmenita,plumbuita,tapardeaua etc.,este invitata dintosului infractor in latrină,la Videle și nu-l poate dezamăgi. Intrarea pe baza carnetului de ciumat roșu, hoț,escroc,analfabet,infractor,mincinos- cu diplomele specifice. Invitați speciali,cu flaușații la purtător,in coltul estic al latrinei,poulimea, ăia vreo 35-37%…. Cu seceri și ciocane in mână, acompaniați de trupa ” infractori cu diplomă”, vor proslăvi dictatorul -tătuc. De urmărit discursurile,limbile,omagiile tapardelei,zoanei,veioricai,Irinucai și ale floricicăi…

  2. Cumatra asta se da in stamba agresiv si ordinar, sperand ca mai prinde un mandat de europarlamentar, insa e proasta de da-n gropi, la cati le-a promis draknea loc eligibil sa fie ea sanatoasa si buboasa! Am vazut-o aseara la Digi24, a fost de-o obraznicie fara egal, tipic psdista, vorbea simultan cu ceilalti invitati, carora trebuia ea sa le dea imediat replica, probabil n-o tinea mintea, ca sa spuna cand i se dadea cuvantul. Invitand-o pe aceasta jivina, moderatoarea probabil n-a anticipat ca de fapt a invitat in emisiune toata mahalaua!
    O observatie, i-au pus o porecla lui Iohannis, si-o tot repeta ca sa se lipeasca de mintile scurte ale votaciului psdist, asta e metoda de manual in manipularea opiniei publice, si-n organizarea linsajului mediatic. Redau aici poreclele pe care le-am vazut circuland in masmedia latrinista, ca sa arat extinderea fenomenului : bete-n roate, taxa pe lacomie, cucuveaua mov, luluta, portocala, veverita. Este evident interesul latrinelor in demonizarea justitie si-a magistratilor, mai ales procurori. Nu au atarnat porecle si altor magistrati, dl. Lazar sau d-na Tarcea, probabil nu i-au receptat chiar atat de periculosi ca pe cele doua procuroare, Kovesi si Lancranjan. Cat m-am saturat de latrinele masmedia, de toxicitatea lor, ce solutii avem impotriva lor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here