Liderul AUR-ist Claudiu Târziu vrea un nou referendum pentru familia tradițională! „Dacă guvernul PSD-PNL va refuza să-l organizeze, o va face AUR, imediat după preluarea guvernării, în 2024”

8
812
Liderii AUR se agață și compromit toate simbolurile naționale și eroii poporului român. Claudiu Târziu n-are nicio jenă să se asocieze cu Avram Iancu, un patriot adevărat care n-a fost în slujba Rusiei

La 5 ani după lamentabilul eșec al Referendumului pentru Familie, AUR încearcă să reîncălzească tema, pentru a-și mobiliza electoratul. Claudiu Târziu, lider al grupării extremiste, propune ca la anul, cu ocazia alegerilor, să se țină un nou referendum cu aceeași temă – stabilirea prin Constituție că o familie nu poate fi compusă decât dintr-o femeie și un bărbat. În fapt, tema este folosită din nou în scop electoral, ca o încercare de a revitaliza sprijinul pentru AUR prin metoda clasică a propagandei rusești și a celei extremiste – polarizarea societății.

Referendumul precedent a făcut parte din pașii parcurși pentru crearea AUR, iar la inițiativă un rol important au avut prelați BOR, ai Bisericii Catolice și ai cultelor neoprotestante – dacă nu chiar instituțiile în ansamblul lor.

Într-o acțiune colectivă foarte bine acoperită (nu s-a știut mare lucru până când n-au fost depuse listele), peste 80.000 de voluntari au strâns 3.000.000 de semnături pentru modificarea Constituției. CCR a validat 2,6 milioane dintre ele, dar chiar și așa totalul părea enorm.

Pentru a trece, referendumul avea nevoie de prezența la urne a minimum 30% din electorat (6.000.000 de oameni) și ca o majoritate simplă dintre aceștia să voteze DA.

Numai că, deși bisericile au dus o propagandă acerbă, iar PSD a susținut referendumul – Liviu Dragnea a dispus să fie prelungit pe durata a două zile –, în final la urne n-au venit decât 3.850.000 de români. 90% dintre aceștia au votat da, dar prezența la urne a fost mult sub limita minimă și referendumul a eșuat. Faptul că la vot s-a prezentat atât de puțină lume a ridicat mari semne de întrebare și asupra autenticității listelor strânse și depuse de Coaliția pentru Familie, cu sprijinul bisericilor. Practic, la referendum a venit, până la urmă, aproape același număr de oameni precum cel despre care CpF spunea că ar fi semnat pentru susținere, ceea ce pare bizar.

Anchete de presă au demonstrat ulterior că în această poveste au fost implicate și organizații apropiate de Rusia.

Iată mai jos postarea lui Claudiu Târziu – una plină de minciuni, precum aceea că votul ar fi fost boicotat de PSD și PNL. În realitate, PSD a fost de acord cu referendumul, iar PNL a lăsat la alegerea fiecăruia dacă să susțină ori nu inițiativa. Doar USR s-a opus ferm referendumului, considerând-l un atentat la drepturile omului.

Târziu dezgroapă iar fantoma amenințării că „se încearcă” desființarea „instituției sacre a căsătoriei” – repertoriu deja cunoscut, cu care AUR și conspiraționiștii îi țin în priză pe naivi livrându-le pericole non-existente ca să nu discute despre problemele serioase – cum ar fi asaltul PSD asupra statului de drept în România ori criza financiară în care a fost băgată țara.

Claudiu Târziu:Ce părere aveți, pornim acțiunea pentru un nou referendum?

„UN NOU REFERENDUM PENTRU FAMILIE

În urmă cu cinci ani, pe 6-7 octombrie 2018, avea loc referendumul pentru familie, care a eșuat din lipsă de participare la vot, deși peste 90% au răspuns ”da”. Era necesară o prezență de peste 30% dintre aleegători și nu a fost atins acest prag.

La inițiativa Coaliției pentru Familie, care a strîns peste trei milioane de semnături de la cetățenii români în acest scop, a fost organizat atunci un referendum pentru modificarea Constituției României în sensul definirii mai clare a noțiunii de căsătorie ca fiind ”uniunea dintre un bărbat și o femeie”.

Așa cum se știe, împotriva referendumului și a inițiatorilor lui s-a dus o campanie înfiorătoare de denigrare, în presă și dinspre organizațiile neguvernamentale cu finanțare externă, iar votul a fost boicotat de PSD, PNL și USR.

Între falsele argumente aruncate atunci pe piață a fost și acela că nu există motive să ne temem că instituția căsătoriei va fi pervertită prin lege și că, prin urmare, aceasta n-ar avea de ce să fie apărată de Constituție.

De cinci ani încoace, avem periodic noi dovezi că se încearcă denaturarea noțiunii de căsătorie, în conformitate cu propaganda lgbtqxyz, iar prin aceasta și demantelarea instituției sacre a familiei, înțeleasă ca uniunea dintre un bărbat și o femeie, care pot da naștere la prunci și care se află sub binecuvîntarea divină.

Recent, CEDO a dat o decizie prin care forțează România să recunoască cuplurile de același sex, care se află în parteneriat civil sau altă formă legală de ”căsătorie” în alte state.

Iar de Sfînta Parascheva, pe 14 octombrie a.c., va avea loc la București o altă manifestație de stradă a comunității lgbtqxz…

În acest context, consider că este imperios necesară declanșarea procedurii pentru o nouă inițiativă cetățenească privind modificarea Constituției în sensul definirii mai limpezi a căsătoriei.

Și, dacă tot o facem pe asta și trebuie să strîngem minimum 500.000 de semnături, am putea cere, în cadrul aceluiași referendum și un vot pentru introducerea în Constituție a unei prevederi care să interzică dispariția banilor fizic și să stipuleze obligativitatea plăților și în numerar – după modelul altor țări, care vor să-și apere moneda și libertatea.

Avem datoria să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne păstra modul de viață, libertatea, inclusiv cea de conștiință, credința, instituțiile fundamentale ale societății și tot ceea ce ține de normalitate.

Cred că, de această dată, referendumul, care poate avea loc odată cu unul dintre tururile de alegeri de anul viitor, va fi validat prin prezența unei largi majorități a românilor. Iar dacă guvernul PSD-PNL va refuza să-l organizeze, o va face AUR, imediat după preluarea guvernării, în 2024.

Ce părere aveți, pornim acțiunea pentru un nou referendum?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Urgia din Israel – al doilea război declanșat de alianța teroristă Rusia–Iran! Hamas și Hezbollah sunt uneltele regimului de la Teheran, susținătorul militar al Moscovei în Ucraina

Cumplita soartă a tinerei Shani Louk, nemțoaica venită să se distreze la festivalul din Israel: violată, ucisă, dezbrăcată și târâtă pe străzi de teroriștii Hamas

Palestina nu va mai exista ca stat, după atacul Hamas asupra Israelului. UE ar trebui să se pregătească de eventuale atentate – anticipează un expert în relații internaționale

* În timp ce anunța austeritate, Ciolacu dădea pe furiș aproape tot fondul de rezervă al Guvernului ca să majoreze pensiile speciale la Ministerul de Interne!

Cum arată „reforma administrației”: în 2023, PSD și PNL au angajat la stat câte 21 de oameni pe zi! În administrație sunt cu peste 50% mai mulți angajați decât în 1990

Abuz grav al lui Ciolacu: a promis că „taxa pe zahăr” se va întoarce la Coca-Cola, sub formă de ajutor de stat! „Ce a primit la schimb?!”

Primul baron PSD prins în flagrant cu șpaga luată ca să angajeze un medic: primarul din Mioveni, Ion Georgescu. PSD e destructurat corupt cu corupt

EDITORIAL CARTIANU. România văzută prin portbagajul lui Buzatu

VIDEO. George Simion devine agresiv când e întrebat „de ce ține cu rușii”. Derbedeu și la Festivalul „Micul de Aur”

Planul Rusiei de a destabiliza Europa printr-o nouă criză a refugiaților, după modelul celei siriene din 2015. De data asta, ținta sunt țările africane din Sahel

8 COMENTARII

 1. Interesant ! HAUR-olacii și-au amintit că și ei au avut o acțiune tot de ziua lui Putin 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 2. Sper ca D-zeu in viata urmatoare sa-i faca pe toti care nu sunt toleranti cu cei pe invers exact ca ei. Sa inveti cu totii ce inseamna sa nu-ti poti controla energiile pozitive si negative si sa fi atras de partea de acelasi sex. Astfel de excremente umane precum AUR daca pun mana pe putere asa cum pretind vor avea un comportament barbar cu aceasta comunitate? O sa-i stigmatizeze, o sa le puna un semn ca sunt poponari? Bai idiotule am avut ocazia sa cunosc persoane asa si erau intelectuali, oameni respectabili, dar cu o problema sexuala ca asa vrea doctrina secolului 20. Astia ar trebui omorati cu pietre. Mai lasati idiotilor propaganda ieftina ca si asa v-ati jucat destul cu mintile sarace cu duhul ale multora dintre romani. In loc sa progresam voi ne vreti in epoca primitiva. AUR se stie este partidul nasit de serviciile pro-ruse, Alianta pentru Unirea cu Rusia, cei care ne vor scoate din UE si NATO daca vor putea. Colectivizarea, bolsevismul, canalul in noua versiune Simion-Tarziu-Lulea.

 3. „NOUA” „justitie” A PARTIDULUI SI SECURITATII:

  „Soția judecătorului CCR Gheorghe Stan, promovată cu notă maximă la Tribunalul București
  Soția judecătorului CCR Gheorghe Stan, detașări spectaculoase”

  • „Cu câteva zile înainte de proces, fostul șef al Inspecției Judiciare Lucian Netejoru s-a întâlnit cu unul dintre magistrații din completul care judecă excluderea judecătoarelor Panioglu și Guluțanu”

 4. CLANURILE IN ACTION

  „sir pol”
  „Lege croită special, cu miză de milioane de euro. Cum a ajuns să fie transformată o parte din Deltă în pajiște. Fiul lui Paul Stănescu, printre beneficiari”

 5. De ce nu pot dormii hauristii! Mai era unul din partidul lui Orban, un europarlamentar maghiar,mare patriot, mare familist traditional si l-a prins politia belgianā coborând pe burlan în pandemie, pleca omul de la o orgie cu bāietii. Hauristii sā aibā mare grijā pentru cā odatā trezit demonul extremei drepte, dupā ce se vor epuiza subiectele credintei, familiei traditionale, suveranismului de grotā, se va ajunge rapid la subiecte rasiale si de culoare a pielii. Am bāgat de seamā cā multi dintre românii traditionali hauristi sunt brunetei, bronzati natural, nimic rāu cu asta in mod normal doar cā miscārile astea extremiste au obiceiul sā scape de sub control, sā excaledeze spre zone de dezumanizare groteascā si sā-si devoreze initiatorii. Si mai e o chestie , zicala zice : ,,pâine si circ” . Circul e usor de fācut, da’ pe urmā trebuie sā livrezi pâinea pen’cā altfel vei fi halit de gloatā !

  • Prea complicat pentru niște întârziați mintal 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 6. cei care isi spun social-democrati sunt in ideologie progresisti, insa in ipocrita infatisare s-au vopsit in traditionalisti. Cancerul politicii noastre este pesedeul, face totul numai pentru voturi si putere totala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here