Acasă Justiție Justiţia PROŞTILOR. Comisia Europeană, uimită că procurorii lui Tudorel nu ştiu noţiuni...

Justiţia PROŞTILOR. Comisia Europeană, uimită că procurorii lui Tudorel nu ştiu noţiuni elementare de Drept. Cum să-i faci dosar lui Timmermans?!

Unii fac multă tevatură pe câtă „carte ştie” Tudorel Toader. Alţi spun că „e ticălos, nu şi prost”. Greşesc şi unii, şi alţii. Tudorel Toader candidează cu succes la rolul de favorit în zicala „şi proştii ştiu carte”.

Căci e maximă prostie ce face el ca ministru, distrugând o ţară şi o profesie pentru binele unor clanuri penale. Apoi, prostia de care dă dovadă se manifestă şi prin cei pe care-i alege să-i fie colaboratori, nu doar prin aberaţiile sale.

Adina Florea e cel mai ilustru exemplu de personaj capabil de prostie sinistră. Ultima ei ispravă a fost să înregistreze o plângere penală pe numele unor înalţi oficiali europeni, ca prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, sau comisarul european pe Justiţie, Vera Jourova!

Secţia specială pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SSIJ) le-a întocmit dosar penal pe baza plângerii site-ului luju.ro (Răzvan Savaliuc).

De asemenea, plângerea o mai vizează pe şefa reprezentanţei Comisiei Europene în România, Angela Cristea!

Comisia Europeană i-a făcut de râsul curcilor

Dintr-un răspuns de azi al Comisiei Europene reiese prostia infinită de care sunt capabili oamenii din „reţeaua Tudorel”, în frunte cu Adina Florea, care au dovedit că nu ştiu noţiuni elementare de Drept.

Am aflat din presă că autoritățile române au lansat o anchetă penală împotriva mai multor oficiali ai Comisiei pentru că și-au făcut treaba.

Chiar dacă nu comentăm procedurile judiciare naționale, dorim să reamintim că autoritățile române nu au nicio jurisdicție în această privință. Toți oficialii Comisiei își îndeplinesc atribuțiile oficiale se încadrează numai sub jurisdicția Curții Europene de Justiție a UE și sunt protejați de către protocolul privind imunitățile și privilegiile din tratatul de aderare aprobat de toate țările membre, inclusiv de către România.

Vă reamintim: Comisia Europeană şi-a exprimat marea îngrijorare cu privire la statul de drept din România”, se arată în răspunsul instituţiei de la Bruxelles pentru Digi24.

Aşadar, orice repetent în Drept ştie că doar Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) poate ancheta oficiali de la Bruxelles. Dar Adina Florea s-a repezit cu capul în gard, din dorinţa de a le demonstra că le e utilă celor care i-au dat funcţie pentru CV de nulitate absolută.

Cum şi-a bătut joc de Adina Florea şi luju.ro

Prostie nu e doar să le faci dosar unor înalţi oficiali UE, ci şi să şteargă pe jos cu tine un site ca luju.ro. Căci o publicaţie poate scrie ce vrea, dar ca oficial în justiţie, ori în orice alt domeniu, nu te execuţi automat pe placul celor care scriu ce vor. Iar mai ales ca procuror-şef, decizi în funcţie de lege, nu de articole de presă.

Nu întâmplător, cei de la luju.ro s-au repezit să facă mare tam-tam pe seama faptului că ditamai Adina Florea le-a luat în serios sesizarea şi le-a făcut dosar penal unor înalţi oficiali UE.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans şi Procurorul General al României Augustin Lazăr vor trebui să se prezinte la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) ca să dea cu subsemnatul. Nu singuri, ci împreuna cu şefa reprezentanţei Comisiei Europene în România Angela Cristea şi comisarul european pe Justiţie Vera Jourova. Se va întâmpla asta în dosarul constituit în urma plângerii formulate de Lumea Justiţiei, care a sesizat falsificarea grosolană a Raportului MCV din 13.11.2018.

În cursul zilei de miercuri, 20 februarie 2019, Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie a informat redacţia Lumea Justiţiei că plângerea împotriva lui Timmermans, Jourova, Cristea şi Lazăr a fost înregistrată la această structură, fiind constituit dosarul nr. 295/P/2019″, au scris cei de la luju.ro, care au publicat şi documentul oficial semnat de Adina Florea.

CITIŢI ŞI:

Adina Florea le-a dat ultimatum două zile celor de la DNA să-i transmită dosarul Tel Drum. Procuroarea-horror vrea cu orice preț să-l salveze pe Dragnea

loading...

1 COMENTARIU

  1. Nu sunt jurist, dar cand am citit despre dosarul deschis unor oficiali europeni m-a umflat rasul…Nu cred ca A.F si gargamel sunt atat de prosti ca sa nu stie asta, dar ca niste slugi proaste ce sunt au sarit calul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările