„Dosarul din SUA” al lui Florin Cîțu, detonat de un site care militează pentru legalizarea canabisului! Amenințări timp de două zile, înainte de publicarea datelor

7
6272
Tânăra care a prezentat dosarul lui Florin Cîțu, la Legalizam.ro

Detonarea dosarului pe care premierul Florin Cîțu (49 de ani) l-a avut pe vremea studenției sale în SUA, în urmă cu 20 de ani, a avut o origine ciudată. Nu a fost lansat de un site de știri sau de investigații, nici de o televiziune (de orice fel), ci de un site a cărui unică rațiune de a exista este aceea de a promova legalizarea canabisului în România.

Toate articolele sau clipurile video de pe acest site – Legalizam.ro – se subscriu propagandei pentru legalizarea canabisului. Inclusiv clipul video despre dosarul lui Cîțu, prezentat marți seara (pe 10 august) de o tânără, are ca principal mesaj: alcoolul la volan este mai periculos decât canabisul, deci legalizați canabisul!

Atenție, însă: cu două zile înainte – duminică, 8 august -, același site, Legalizam.ro, a publicat un fel de teaser-avertisment: „Domnule premier, este mai periculos să conduci sub influența alcoolului sau a canabisului?”.

Apar și promisiuni suplimentare: „Ce a făcut Florin Cîțu la volan? Vei afla mâine de la noi! Stai pe aproape!”.

N-a fost să fie „mâine”, ci „poimâine”, adică marți, când a fost difuzat clipul cu informații despre Florin Cîțu.

Trecem peste propaganda pro-canabis din acest clip și reproducem pasajul care se referă la dosarul premierului Cîțu, din statul Iowa (SUA), deschis în urmă cu 20 de ani.

Dezvăluirile de la Legalizam.ro despre premierul Cîțu

„Până și prim-ministrul nostru, Florin Cîțu, are un dosar penal înregistrat în Iowa, Statele Unite ale Americii, pentru condusul sub influența alcoolului.

Actualul nostru prim-ministru a absolvit Grinnell College din SUA în 1996. La vârsta de 28 de ani, în 2001, domnul Cîțu studia pentru doctorat în cadrul Iowa State University, dar ocupa și o funcție de economist pentru Banca Națională a Noii Zeelande, lucru care avea să țină până în 2003.

Informațiile despre dosar sunt publice și disponibile dacă accesați link-ul afișat pe ecran:

www.iowacourts.state.ia.us.

După o analiză scurtă asupra dosarului, aflăm că domnul Cîțu a fost condamnat în baza acestei legi…

… la două zile de arest.

A comis fapta la 3 decembrie 2000…

… a ispășit pedeapsa în martie 2001…

… și a avut de plată 1.350 de dolari, sumă ce reprezintă costuri de judecată și amenda pentru condusul sub influența alcoolului.”

Materialul tinerei de la Legalizam.ro, referitor la premierul Florin Cîțu, a fost bine documentat și prezentat grafic. Prezentarea a fost încadrată însă de calupuri de promovare a legalizării canabisului.

VIDEO: Clipul video în care au fost prezentate date despre dosarul lui Florin Cîțu, amestecate cu propaganda pentru legalizarea canabisului

Florin Cîțu a fost prins conducând mașina sub influența alcoolului în ziua de duminică, 3 decembrie 2000. Doctorandul Cîțu, care atunci avea 28 de ani și 8 luni, a fost reținut în arest până marți, 5 decemrie 2000.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Amenda „foarte mare” pe care a plătit-o Cîțu în SUA, după ce a fost prins beat la volan: 1.350 de dolari. „A fost o greșeală. Mi-am vândut mașina și am mers un an pe jos”

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Robert Turcescu către cei care o susțin pe Clotilde Armand: „Asta e democrație, tembelilor? Hai, acum liber la înjurat, că doar asta știți!”

VIDEO. Sfaturile interlope ale lui Mirel Curea (EVZ) pentru eliminarea lui Mălin Bot: „Îl provoci și îl bați de se cacă pe el”. Dan Andronic și Robert Turcescu se hlizesc

* Presa lui Viktor Orban îl atacă violent pe Ludovic Orban: „Transilvania e bântuită de un zombi al lui Ceauşescu”

* VIDEO. „Nesimțitul cu BMW” a blocat o parcare din Mamaia Nord. Mașina cu număr obscen a fost ridicată cu platforma

* Prietenia cu Eros Ramazzotti i-a fost fatală lui Dragoș Săvulescu. Fosta soție a cântărețului italian a făcut gafa decisivă. Și fugarul român a luat o decizie sinucigașă

* Radu Herjeu a fost recuperat de PSD la Metropola TV. E plătit de clanul Firea-Pandele, ca „invitat permanent”, cu banii cetățenilor din Voluntari

VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* Presa chineză a răspândit minciuni despre Covid citând „declarațiile” unui biolog elvețian care nu există!

7 COMENTARII

 1. Uiteee…, DE-AIA NU ESTE BINE CA POLITICIANUL SĂ-ȘI… ASCUNDĂ TRECUTUL: ORICE „SCHELET-din-DULAP”… IESE-la-LUMINĂ, LA UN MOMENT DAT…, de obicei… „CÂND-ȚI-E-LUMEA-MAI-DRAGĂ”, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

  Bănuim că dosarul acesta era deja prin… fișetele „SERVICIILOR” (atenție: NU DOAR… ROMÂNEȘTI!): NUMAI BUN DE ȘANTAJ, nuuuuuuuuuuuuuuu?!!!

  (MĂCAR:) În clipa în care a ajuns… ministru-de-finanțe (NU MAI VORBIM… când a devenit Șef-al-Guvernului-României!!!), Florin Cîțu ERA… OBLIGAT (deee… LEGE, chiar!!!) să facă public acest „amănunt” (Sic!) din biografia sa: acum… ar trebui să se retragă din cursa pentru președinția P.N.L. și să cedeze postul de premier!!!

  Atenție: NU pentru ceea ce a făcut în tinerețe…, ci… pentru că A ASCUNS ACEL LUCRU, la maturitate(-POLITICĂ), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!

 2. Problema nu e la site,ci la cel SANTAJABIL,mai ales ca a ajuns persoana publica LA CEL MAI INALT NIVEL,DUPA PRESEDINTE SI CARE ARE ACCES LA SECRETE DE STAT,PRIN OBTINEREA CERTIFICATULUI ,CA MEMBRU CSAT!!Ce facem,domnule jurnalist,acuzam niste indivizi care vor o legalizare- prezenta in multe tari,deci vor LEGALIZARE,NU CEVA ILEGAL!!-si aparam astfel compotamentul iresponsabil al unui prim ministru,ce-si ascunde trecutul ca un imatur ,crezand ca nu se va afla sau ca nu e ceva relevant???Actionand asa,catu a devenit vulnerabil si pentru stat!!

 3. Stimată doamnă Lia,
  Sunt de acord cu ideile expuse de dumneavoastră dar am și eu un amendament (ptiu! Prinsei să vobesc și eu în limba de beton, nu de lemn, a politrucului român): acestui site nevinovat altcineva, zic și eu, i-a livrat pontul. Nu spun cine! Instituție importantă. Pe vremuri o numeam Cooperativa Ochiul și Timpanul. Dacă greșesc vă rog să mă lapidați.

  • „Site”-ul a fost… ALES CU „SCHEPSIS” (!!!), NICIDECUM LUAT LA ÎNTÂMPLARE: pentru că propaganda „CIUMATĂ” (dar, DIN-PĂCATE…, și cea… P.N.L.-istă!) a toooot marșat pe ideea MINCINOASĂ-și-MANIPULATOARE cum căăă… U.S.R.-ul ar fi apărătorul… DROGAȚILOR, al… L.G.B.T.-iștilor (chiar… NE MIRĂM CĂ N-A FOST ALES UN „SITE”… „CURCUBEU”!!!), indivizii/structurile (echipa-Orban, „Serviciile”, RUȘII – !!! – sau cine-o fi…) care i-auuu… „LUMINAT” (Sic!) pe cei cu canabisul-legalizat și i-au „PILOTAT” (!!!) au vrut să îndrepte bănuiala către… U.S.R.P.L.U.S.!!!

   Ooo… TÂMPENIE (!!!), această alegere (de „site”), din toate punctele de vedere:

   1. U.S.R.P.L.U.S., la nivel de lideri-naționali, pare totuși a-l prefera mai degrabă peee… Cîțu (deșiii… este adevărat că nu-l mai resping pe Orban ca prim-ministru, ca la începuturile coaliției, pentru că… au colaborat bine cu el în acest an!)….

   2. Dacă ar fi fost ei autorii dezvăluirii și nu ar fi vrut să se afle asta, cei de la U.S.R.P.L.U.S…. NU ar fi făcut greșeala-ELEMENTARĂ de aaa… îndrepta din-start bănuiala asupra lor, prin alegerea „site”-ului!

   3. Oricum…, ar fi fost de preferat un „site”… SERIOS (cel mai bineee…: unul apreciat/consacrat în anchete-jurnalistice, ca în cazul… VITUPERĂRII lui Dan Barna TAMAN înainte de alegerile-prezidențiale din 2019, la care participa-direct, candidând!), careee… să DEA CÂT MAI MULTĂ GREUTATE (!!!) CAZULUI, nuuuuuuuuuuuuu?!!!

  • Stimate domn,NU site-ul este de vina ca a gasit un punct slab in cv-ul unui individ card pretinde ca a fost ales de romani sa-i guverneze,nu stiu daca ati inteles!!Putea sa fie oricine,chiar si o persoana oarecare ,caci datele SUNT PUBLICE!!!Ce preferam?Un puscarias,cu acces la date secrete,cu acces la CSAT,dat in vileag si criticat ca a facut uitat acest „amanunt” cand a cerut certificatul ORNISS,sau un puscarias aparat de mafia din presa a puscariasilor pesedisti,respectiv de DAN VOICULESCU SI LACHEII SAI DIN PRESA???Eu prefer prima varianta,si cu asta am spus destul!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here