Iureșul împotriva mafiei PSD-ALDE va fi deschis astăzi, la ora 15.00, de președintele Parlamentul European

0
2501
Ateneul Român, 10 ianuarie 2019. În primul rând: Antonio Tajani, Viorica Dăncilă, Donald Tusk, Klaus Iohannis, Jean-Claude Juncker. În spatele lor: fiul adoptiv și nora Vioricăi Dăncilă. Și mai în spate: infractorul Adrian Severin

Preşedintele Parlamentului European, italianul Antonio Tajani, va deschide sesiunea plenară a legislativului comunitar, astăzi, la ora 15.00.

Tajani va face o declaraţie de susţinere a Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Uniunii Europene, după ce vineri s-a declarat îngrijorat de punerea sub control judiciar a acesteia.

„S-a menţionat subiectul Kovesi. Linia este clară, în sensul în care Parlamentul European îşi susţine candidatul. În numele Parlamentului European, în numele Conferinţei Preşedinţilor, preşedintele Tajani va face o declaraţie. Este de aşteptat ca preşedintele Tajani să facă această declaraţie miercuri, la începutul sesiunii plenare”, au precizat pentru Mediafax surse din Parlamentul European, după Conferinţa Preşedinţilor, care a avut loc în această dimineață.

Antonio Tajani a fost prezent la Ateneul Român, în București, pe 10 ianuarie 2019. Atunci a stat în lojă chiar lângă Viorica Dăncilă. Președintele Parlamentului European nu știa că în spatele lui stau beizadeaua premierului român, Victor Florin Dăncilă, și soția acestuia.

Pe primul rând, alături de Antonio Tajani și Viorica Dăncilă, au mai stat Donald Tusk, Klaus Iohannis și Jean-Claude Juncker.

Două rânduri mai în spate a luat loc, pe baza invitației primite de la Guvern, infractorul Adrian Severin, condamnat pentru corupție. Între timp, infractorul a fost cooptat în echipa guvernamentală, fiind numit consilier al primului-ministru pe probleme de politică externă.

CITIȚI ȘI:

Dancă (PNL): „O manipulare tipică Antenei 3”. Gâdea, isteric: „Afară! Afară! Vreți să vă dau afară cu bodyguarzii? Tăiați-i microfonul!”

VIDEO. Imaginile șocante în care Gâdea îl dă afară pe Ionel Dancă (PNL) „cu bodyguarzii”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.