Ziua cea mai NEAGRĂ. Vom supravieţui!

1
2868

Dacă Viorica Dăncilă va ignora TOTAL Europa şi va adopta azi ordonanţa care îl scapă pe Dragnea de puşcărie, vom trăi cea mai NEAGRĂ zi de la intrarea noastră în UE.

Nu va fi capătul Pământului. Dar nici nu ne va fi bine. Oricât ar dori Europa să protejeze populaţia României de atacul politicienilor care au capturat ţara, nu poţi tolera orice în numele omului de rând.

Până la urmă, Uniunea Europeană trebuie să-şi apere propriii cetăţeni din ţările care respectă valorile şi regulile continentului unit. Inclusiv, dacă e nevoie, să sacrifice alţi cetăţeni din ţări ce odinioară respectau regula jocului, dar care între timp s-au răzgândit.

România ca ţară, cu politicieni şi oameni cu tot, nu mai respectă acest club select în care singură a vrut să intre. Că nu românii, ci aleşii lor fac asta, nu mai e vina Europei. Nu poate UE să vină şi să-i dea jos pe Dragnea şi Tăriceanu; şi-aşa este atacată zilnic, pe multe voci, că se „amestecă în treburile interne” ale României.

Votanţii PSD-ALDE, tot cu capul plecat?

Deci, vom suferi cu toţii consecinţele gestului lui Dăncilă. Urmează sancţiuni, articolul 7 şi, cine ştie, măsuri noi chiar mai dure decât ştiam până acum.

Totul se va deconta în viaţa omului de rând, care nu s-a hotărât ce vrea de la viaţă: merge pe mâna Occidentului sau pe cea a Rusiei. Căci altă opţiune nu există.

Atâta vreme cât cei care au votat partidele ce i-au adus în funcţii pe alde Tăriceanu, Dragnea, Dăncilă, Vâlcov, Teodorovici, Mitralieră, Nicolicea, Nicolae, Nicolai, Renatte Weber&co. stau în banca lor, nimic nu se va schimba.

Nu e suficient doar protestul celor care protestează de doi ani şi jumătate, care au înţeles din prima zi că actuala guvernare şi-a înşelat poporul la vot. E nevoie de mult mai mult.

România se face… Asia

Vor reacţiona votanţii lor? Nu. Sunt supuşi, fără vlagă, fără dorinţa de a schimba. Nu sunt practic CETĂŢENI, sunt doar locuitori care sunt dispuşi să trăiască şi în genunchi, şi să facă foamea, şi să sufere fără medicamente, fără spitale, să, să, să…

Rezultatul? Rău pentru toţi. Românii activi vor emigra masiv. PSD şi ALDE au deja remediu: importă „la greu” muncitori din Vietnam, Sri Lanka, India etc. Vor umple ţara cu asiatici, care n-au nicio vină pentru viaţa grea de acasă, dar asta va afecta şi mai mult vieţile celor ce rămân să ducă greul aici.

Muncitorii asiatici muncesc pe bani puţini, cotizaţiile la buget vor scădea, statul va tăia şi mai mult la porţie românul, pe toate planurile: casă, masă, spital, drumuri, locuri de muncă etc.

Corupţia, noul comunism

Să revenim la Dăncilă. Sunt şanse mari ca ea să dea OUG. Să întoarcă spatele Europei. Nu poate mai mult, nu ştie, nu vrea. Face exact ce-a promis când a primit scaunul de prim-ministru: distruge România la comandă politică, pentru binele găştii sale.

Înainte de Dragnea şi Tăriceanu, ea trebuie judecată. Dacă va adopta ordonanţa, e semnătura ei, nu a lor. Nu e vinovat cine cere, ci cel care dă. Dacă ea dă, ea va răspunde prima, înaintea lor.

Vom suferi enorm. Dar vom supravieţui. Aşa cum facem de 30 de ani de când ne-am eliberat de comunism. Chiar dacă, aşa cum bine spunea cineva, comunismul vrea să pună din nou mâna pe ţară. E noul comunism, CORUPŢIA.

Va trece şi acest val al răului. Viaţa e ciclică. După furtună, vine şi soarele. Pe senin, va fi rândul nostru să facem ordine.

1 COMENTARIU

  1. Cine va supravietui, domnule Ciocazanu? Un teritoriu sau un popor?
    PSD nu va face nimic pentru a stopa depopularea Romaniei, de cetatenii ei constienti si cu drepturi electorale, iar acest proces se va amplifica, in perioada urmatoare. Luni (08.04.2019, in jurul orei 10.00) treceam prin fata Ambasadei SUA din Baneasa. O dimineata ploioasa si rece. Ca niciodata pana atunci (mai trecusem de sute de ori, in ultimii 2 ani, la aceeasi ora), in fata intrarii asteptau, sub umbrele, cateva zeci de persoane, in asteptarea vizei. Erau, in majoritatea acestora, romani tineri si, foarte probabil, inteligenti si satui sa mai creada in sansa de insanatosire a Romaniei. Alungarea acestora este un proces lent si premeditat. De ce? Pentru ca acestia sa fie inlocuiti de imigranti africani, din Orientul Mijlociu sau Asia. Persoane disperate in a-si gasi un loc de munca platit cu 150-200 de Euro pe luna, care accepta sa locuiasca in conditii inumane si….fara drepturi electorale. Acestia nu vor mai putea periclita MAFIA in perenitatea acesteia la carma Romaniei si nici nu vor reclama, cel putin pentru catva ani buni, drepturi legitime pe care le solicita cetatenii romani.
    Cu ani in urma, scriam intr-un comentariu pe Hotnews, ca atunci cand votul va reprezenta o arma in mana opozantilor cleptocratiei acesta va fi controlat, suprimat sau falsificat. Asa s-a intamplat in 2014, la alegerile prezidentiale, asa s-a intamplat in 2016, la alegerile parlamentare….asa se va intampla si de acum incolo. Mult mai apasat si mai dificil de contracarat. Nu infractorul este puternic ci victima este slaba. Cu amaraciune o spun, romanul este indifetent si slab, motiv pentru care toate cele de mai sus vor deveni realitate. Nu-i puneti la socoteala pe cei cateva sute de mii de entuziasti care au fost prezenti in strada, din ianuarie 2017 si pana azi.. Sunt prea putini pentru a salva Romania de la dezastrul spre care se indreapta incet si sigur, cu complicitatea celorlalti 17-18 milioane de indolenti sau inconstienti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here