Ion Cristoiu vorbește, iresponsabil, de „100.000 de morți” în România, din cauza coronavirus

8
3150

Comentând la Antena 3 felul în care guvernarea Iohannis-Orban încearcă să stăvilească ofensiva noului coronavirus, jurnalistul Ion Cristoiu a făcut o afirmație panicardă, de-a dreptul iresponsabilă.

„Într-o situație gravă, cum e starea de urgență, Klaus Iohannis ar fi trebuit să se consulte și cu partidele de opoziție, cum a făcut Emil Constantinescu când România a permis avioanelor NATO să survoleze România ca să bombardeze Serbia. Atunci, președintele Constantinescu l-a întrebat și pe Ion Iliescu, care era șeful Opoziției. Klaus Iohannis știe că vor veni alegeri și vrea să se poată lăuda el că a luptat cu virusul, fără ajutor de la Opoziție, să poată spune: «N-am avut un milion de morți, am avut doar 100.000»„, a spus, stupefiant Ion Cristoiu.

Moderatorul emisiunii, Adrian Ursu, a sesizat potențialul panicard al afirmației lui Cristoiu și a intervenit: „Doamne ferește!”

Ion Cristoiu a lăudat-o pe primărița Capitalei, Gabriela Firea (PSD), și a persiflat generațiile tinere.

„Am văzut că doamna Gabriela Firea vrea să împartă teste anti-virus persoanelor vulnerabile din București. În categoria asta intru și eu, pentru că am 71 de ani. Dar eu renunț la acel test, pentru că și-așa mă atacă ăștia tineri, că de ce să-l iau eu. Îl dau unui tânăr, să se ducă cu el la discotecă”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. Sfaturi de la Virgil Musta, medicul care face minuni la Timișoara (71% dintre vindecații de coronavirus din România)

8 COMENTARII

 1. In loc sa numere puii gainilor vivipare din Gagesti, acest latrau sinistru al ceausismului decadent
  inceacra sa produca panica. Sub incidenta Starii de Urgenta ar trebui arestat si judecat pentru subminarea moralului public si instigare la dezordine sociala.

 2. De ce nu i se deschide dosar penal acestui limbrik roșu limbut mizerabil pentru difuzarea de mesaje pancarde (la latrina A3 sau oriunde altundeva !) în această perioadă de criză ?! 👹👺😱😤

 3. Corecte comentariile de mai sus!!!..de ce ne purtăm cu mănuși acum cu acești instigatori ?… arestați preventiv pentru instigare și duși lângă șeful lor Dragnea… să petreacă într-un loc ferit de zgomotul diurn…. să-i uităm acolo,după vreo 10 ani să-i scoatem la mișcare în jurul cimitirului Bellu..

 4. Coroiule – turnator imputit, mai traiesti ba? Iti multumim ca le-ai dat o paine jegurilor Anca Alexandrescu si Andronic – pe vremea cand tu fatai pui de gaina!

 5. Nu mai comentez despre prapaditul asta de Cristoiu pentru ca este de prisos: omul este de un ridicol absolut in libidinoasa-i incercare de a-i perpetua la putere pe sclavii bolsevici! Dar unde este CNA-ul ??? De ce nu sunt trasi astia la raspundere? Ei sunt cei care, nu-i asa, au grija de igiena spatiului media… O adunatura de pupincuristi josnici, destine amarate, tributari milei stapanului!
  Poate, dupa ce ne mai linistim cu aceasta criza sanitara sa strangem un pic randurile si sa impunem un set de criterii dupa care sa ne fie administrata viata!!!

 6. Până acum am înțeles că-i comunist, dar nu înțeleg de ce îl mai băgați în seamă, în situația actuală ar trebui inculpat pentru instigare și se mai pune întrebarea de ce să-i mai întrebi pe acești gropari psd-iști ai României când în ultimii ani n-au făcut nimic pentru sistemul de sănătate în afară de mărirea salariilor și a totalei lipse a dotării instituțiilor din sănătate.

 7. MASTRAPONGUL comunist, ca măsură minimă, trebuie interzis pe posturile TV, pe termen nedeterminat. Ulterior judecat pentru afirmații destinate a crea panică în rândurile populației, în această situație de criză. Afirmația acestui IMBECIL este doar o părere personală, fără nici o acoperire, individul neavând o pregătire în domeniu. Dacă individul INCONȘTIENT, INCOERENT, are oarece îndemânare în jocul cu microfoanele, literele, în chestiuni medicale este zero barat și pentru astfel de aberații, în situație de criză, trebuie legat, pus la adăpost departe de microfoane.

 8. Eu ma intreb cind se inchide Antena 3 pentru minciunile si idiotilor care se perinda pe acolo. Aceasta televiziune de rahat trebuie urgent aruncata la gunoi iar protagonistii bagat la zdup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here