Inspectoarea-şefă din Arad, cârpa „Ciumei”. Cere anchetarea elevilor care au protestat anti-„Analfabeta” Dăncilă!

3
4349

Anca Stoenescu, inspectorul şcolar general din Arad, s-a arătat deranjată de prezenţa mai multor elevi la o acţiune de protest desfăşurată în localitatea Lipova vineri, 10 mai, şi îndreptată împotriva premierului Viorica Dăncilă.

În dimineaţa zilei de vineri, 10 mai, Dăncilă a ajuns, alături de mai mulţi oficiali guvernamentali, în localitatea arădeană Lipova. Delegaţia a fost întâmpinată de un grup format din câţiva zeci de protestatari, care au purtat pancarte inscripţionate cu mesaje precum „Dumbăcilă, dă-ne a ta ştampilă. Demisia!”, „Ne-am săturat de corupţie şi prostie, vrem o altă Românie!” sau „Deşteaptă-te române şi ieşi la vot. 26 mai”.

Printre cei care au aşteptată pe Dăncilă în faţa Primăriei Lipova s-a aflat şi un grup de 30 de elevi de la Liceul Atanasie Marinescu“.

Inspectorul general şcolar din Arad, Anca Stoenescu, spune că a cerut conducerii şcolii explicaţii cu privire la prezenţa elevilor acolo. Stoenescu este fost consilier local din partea PSD şi a fost numită în conducerea IŞJ Arad în 2017. “Am cerut o notă de relaţie de la directorul unităţii de învăţământ, pentru că au fost identificaţi elevi în faţa Primăriei la o acţiune care nu avea legătură programul şcolar”, a declarat Stoenescu, potrivit Adevărul.

Şefa IŞJ Arad a mai spus că o anchetă internă a început la nivelul unităţii şcolare şi că va lua măsuri dacă se va dovedi că un profesor a fost implicat în coordonarea protestelor.

Cei 30 de adolescenţi au primit absenţe nemotivate, dar surse din cadrul liceului spun că, cel mai probabil, nu vor exista sancţiuni suplimentare deoarece regulamentul intern nu interzice participarea elevilor la acţiuni de protest.

Însă individe precum „paukeriţa” Anca Stoenescu trebuie să zboare rapid din funcţie după ce va pica această guvernare. Astfel de personaje au distrus tot ce avea mai bun România, fie că e vorba de şcoală, sănătate, cultură sau orice alt domeniu în care politicul nu stricase chiar tot până la PSD-ALDE.

Ea şi toate slugile „Ciumei Roşii” nu au minte nici cât o găină din moment ce vor să ancheteze elevii care au o opinie politică, lucru perfect valabil în democraţie.

Nu degeaba au ajuns Anca Stoenescu şi toate cârpele clanurilor penale să fie conduse de una care e primită peste tot în ţară pe unde mai are curajul să iasă în public cu sloganul „A-nal-fabe-ta”.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Iată cum a scăpat PSD-ista Rovana Plumb de furia mulţimii, la Iaşi! România s-a săturat de ei!

VIDEO. „Ciumelor, afară cu voi din Ardeal!” Dăncilă, „siderată” că a fost alungată de românii din Arad şi Timiş

VIDEO. „Dragnea, chiar te pui cu noi?!”. Gestul făcut la Iaşi de eroul român decorat de Regina Angliei

„Emoția clipelor de la Sibiu va rămâne în inimile liderilor europeni ori de câte ori se vor gândi la România”

Tăriceanu – 5 partide+5 neveste, tot nu înţelege nimic din politică. Pentru el, summit-ul de la Sibiu a fost un eşec

VIDEO. Savuros: senator USR forţat să ceară scuze telespectatorilor prostiţi la Antena 3. Moderatoarea Porumbel a sărit calul

Vamos, Simona! Halep e în finala de la Madrid şi la un meci distanţă de locul 1 mondial

3 COMENTARII

 1. Pentru toate acțiunile in forța ale PSD din ultimele săptămâni cei care au obligația prin lege sa investigheze modul cum au fost aduși participanții la mitingurile și adunările PSD-ului. Acest partid și-a arătat pe fata modul hidos, jalnic prin guvernul DANCILA incompetenta. Unde sunt doamba DANCILA cele trei spitale regionale, unde sunt autostrăzile, pana la urma ce-ați făcut cu banii europeni și sa numai vorbim de împrumuturile făcute in numele Românieide peste 3 miliarde de euro și cel mai recent de peste 400 milioane de euro împrumutați de la bănci.
  Am realizat care este scenariul orice guvern se împrumuta de la bănci pana numai poate și apoi cu nonșalantă cheamă “ in ajutor “ FMI și face un împrumut de zeci de miliarde de euro care vin direct in visteria BNR și apoi dați cu lopata pe la bancile cu capital străin!!!
  Sunteți de un jigodism dus la extrem și cine vor plăti pentru aceste împrumuturi tot romanii prin creșterea cursului, Creșterea prețurilor de consum , creșterea utilităților la carburanți, gaze, energie, impozite de toate felurile!
  Ce vreți mai nenorociților, sa ne puneți pielea pe băț?????
  Plecați naibii acasă ca nu suntem slugile coaste , s-i fi văzut ronani pe acessta oportunista de Rovana Plumb , care nu se mai satura de Bruxelles, s-a îndrăgostit de acest oraș sau pe Carmen Avram , o fosta jurnalista devenita politician și candidat din partea PSD pe listele ( nr.2) ale PSD.
  Sunt doua individe îmbuibate cu bani publici care in afara ca dau din gura nu știu nimic, zilele trecute aceasta politiciana mediocra și oportunista declara pe la Dâmbovița ca România este pe locul 1 in lume la productivitatea muncii. Dacă o intrebi ce este productivitatea muncii și cum se măsoară habar nu are ca ea este doar o inginera de utilaj chimic absolventa de Poltehnica, arunca vorbe fără acoperire ceea ce demonstrează ca cei din PSD habar nu au pe ce lume se afla, trăiesc intr-i lume ireala!!! Și mai vor sa ne reprezinte la Bruxelles!!!!! Halal candidați la europarlamentare!!!!! Plecați cei din PSD acasă și lăsați locul unor tineri pentru voi vremea politicii a expirat !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here