VIDEO. Savuros: senator USR forţat să ceară scuze telespectatorilor prostiţi la Antena 3. Moderatoarea Porumbel a sărit calul

3
6868

Moderatoarea Cătălina Porumbel de la Antena 3 a avut o ieșire inexplicabilă împotriva unui senator USR invitat în emisiunea ei.

Ea i-a cerut imperativ senatorului USR Radu Mihail să-și ceară scuze pentru o afirmaţie în care omul chiar încerca să ia apărarea publicului Antenei 3.

Ieșirea moderatoarei a venit imediat după ce senatorul USR îi dăduse o replică lui Liviu Pop (PSD), spunând: „Mi-aş dori ca domnul senator să tratateze telespectatorii Antena 3 ca pe nişte oameni inteligenţi“.

Era, evident, o formulare eufemistică prin care senatoru USR făcea referire la toţi invitaţii de tip Liviu Pop, în special de la PSD şi ALDE, al căror discurs îi ia efectiv de proşti pe cei care se uită la emisiuni.

Dar realizatoarea, dând dovadă de o crasă lipsă de abilitate profesională, a muşcat momeala şi a sărit în apărarea celor prostiţi de politicienii „Ciumei Roşii”, atacându-l chiar pe cel care cerea respect pentru publicul manipulat:

”Cum vă permiteţi dvs. să veniţi aici şi să jigniţi nişte oameni care se uită la acest post? Cum îndrăzniţi să spuneţi că telespectatorii Antenei 3 merită să fie trataţi ca niște oameni inteligenţi? Dvs. de la USR sunteţi inteligenţi? Vă rog frumos să vă cereţi scuze!”, a spus în mod repetat Cătălina Porumbel, potrivit G4Media.ro.

3 COMENTARII

  1. Da, corect, faza de la A3 ne arată cât creier are in cap porumbița Porumbel.
    Dar ne arata că USR-istul e un comunicator slab, nepregătit pentru „sticlă”. Un comunicator bun, antrenat, aș spune, chiar mai inteligent- avea replică la istericalele porumbiței. Putea s-o intrerupă mai ferm, să preia temporar discutia, să se foloseasca de gafa porumbiței.
    Ori n-a făcut asta. Porumbita striga la el, iar el zicea in continuare de …domnul Pop. Aia îi căra pumni in cap, iar el îl gâdila in continuare pe dl Pop la tălpi. Greșit.

    Ia inchipuiti-vă că in locul neexperimentatului userist de afla Ionel Dancă. Erau pene peste tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here