luni, martie 4, 2024
AcasăNewsMinciună grosolană în Parlamentul European. Dăncilă: "Niciun român nu poate spune că...

Minciună grosolană în Parlamentul European. Dăncilă: „Niciun român nu poate spune că Guvernul a luat o decizie împotriva Justiției”!

-

Premierul Viorica Dăncilă a răspuns acuzațiilor aduse guvernului român în cadrul dezbaterilor din Parlamentul European, de la Strasbourg. A fost un festival de minciuni și dezinformări.
* „Mă așteptam ca un lider de grup politic (Guy Verhofstadt) să vină cu propuneri de agendă europeană, nu probleme interne ale unei țări care a preluat președinția Consiliului UE. Aș vrea să știu ce reproșează Verhofstadt Guvernului României? Îi solicit să-i lase pe români să hotărască singuri, să nu încerce să inducă propriile convingeri pentru români”.
* Referitor la amnistie, am spus de nenumărate ori: nu am niciun act normativ pe masa guvernului, referitor la acest lucru. Nu vrem să apărăm pe nimeni, vrem să protejăm cetățenii împotriva abuzurilor. Vrem să protejăm drepturile cetățenilor care au fost afectați de decizii ale justiției, de protocoale secrete între servicii și justiție. Cei care țipă tare acum, mulți dintre ei vor să ascundă ce s-a întâmplat de fapt în România și că au fost parte a acestui sistem care a dus la încălcarea drepturilor omului. Niciun român nu poate să spună că Guvernul român a luat o decizie împotriva Justiției. Toate legile au fost adoptate în Parlamentul României, care este expresia voinței poporului român”.
* „Ați vorbit despre protestele din România, din 10 august. Dar ce părere avei despre protestele din Franța?”

CITIŢI ŞI:

Liderul ALDE european amenință Guvernul PSD-ALDE: „Vă apropiați tot mai mult de Articolul 7! Nu mai ignorați recomandările Comisiei de la Veneția!”

Mesaj de un naționalism primitiv al premierului Dăncilă în Parlamentul European. A propagat imaginea unei Românii frustrate și complexate

Antena 3 l-a demascat și pe Guy Verhofstadt: „E sorosist!” Niciun critic al Guvernului PSD-ALDE nu rămâne nepedepsit de Gâdea

Stolojan către Dăncilă, la Strasbourg: „Să mergeți și în Parlamentul olandez, dar fără Dragnea și Tăriceanu!”

Dăncilă a vorbit unei săli goale: cel mult 86 de europarlamentari din 751, adică sub 12%!

Viorica Dăncilă, „tamponată” la Strasbourg: „În timp ce dvs. vorbiţi, în ţară, un post TV îşi va opri emisia!”

A comis-o iar, chiar în Parlamentul European! Dăncilă a vorbit despre „Consiliul Naţional al AUDOVIZUALULUI

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. Dumnezeule, asta e atat de proasta ca miroase deja urat!!!! Marioneta nenorocita si mincinoasa!!!! Nu suntem toti votanti psd precum prostii care va voteaza!!!!! Fa un dram de bine si DISPARI!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -