Încep comenzile pentru noua mașină Dacia electrică. Prețul de pornire e de 18.100 de euro, dar scade la jumătate prin programul RABLA PLUS

1
3569

Dacia deschide, din 20 martie, comenzile online pentru noul său model electric, Dacia Spring, care va fi disponibil începând de la prețul de 18.100 euro. Clienții care vor folosi programul RABLA PLUS vor putea însă achiziționa mașina la jumătate de preț!

Detaliile au fost furnizate de compania Dacia într-un comunicat: “Începând din 20 martie, Dacia deschide online precomenzile pentru versiunea Comfort Plus a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la prețul imbatabil de 18.100 Euro (TVA inclus). Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC“.

Dacia Spring are autonomie declarată de producător de 230 de kilometri, conform ciclului WLTP, și de 305 kilometri conform ciclului WLTP City. Pe mașină sunt instalate limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, buton SOS, aprinderea automată a farurilor și frânarea automată de urgență.

În acest moment, modelul este disponibil în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver.
Garanția pentru mașină este de 3 ani sau 100.000 de kilometri, iar pentru baterie – de 8 ani sau 120.000 de kilometri.

În curând vor fi deschise comenzile și pentru versiunea “Comfort” – 16.800 euro.

Ceea ce trebuie știut este că în România mașina va putea fi cumpărată la jumătate de preț, dacă se folosește programul RABLA PLUS. Statul oferă o subvenție de peste 9.000 de euro pentru achiziționarea mașinilor 100% electrice.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here