Încă un fanatic putinist a fost nimicit în Donbass: greco-uzbecul Pavlos, șeful Societății Imperiale Ortodoxe „Palestina”. Lupta alături de cecenii din detașamentul „Ahmat”

1
2447
Grecul rusofil Simos Pavlos Panagiotidis alături de generalul cecen Apti Alaudinov

Armata lui Zelenski l-a lichidat în Donbass pe teroristul greco-uzbek Simos Pavlos Panagiotidis. Era șeful Societății Imperiale Ortodoxe „Palestina” (IOPS) pentru teritoriile ocupate de ruși în Ucraina, reprezentant oficial în autoproclamatele „republici populare” Donețk și Lugansk, dar și în Zaporijie și Herson.

Simos Pavlos Panagiotidis (50 de ani) deținea și funcția de șef al Biroului Reprezentanței IOPS în Grecia.

Moartea invadatorului a fost anunțată inițial, pe 10 august 2023, de generalul-maior Apti Alaudinov, comandantul cecen al forțelor speciale „Ahmat” și comandantul adjunct al Corpului 2 Armată al Forțelor Armate ale Federației Ruse. Apoi, informațiile detaliate au apărut pe site-ul IOPS.

Panagiotidis a luptat pe front în cadrul forțelor speciale cecene din detașamentul cu destinație specială „Ahmat”. Acesta a mai servit ca asistent „pe linie creștină” al generalului-maior Apti Alaudinov.

Mai precis, se ocupase cu mobilizarea militarilor din „operațiunea specială” pe partea de propagandă religioasă.

Societatea Imperială Ortodoxă „Palestina”, pe care o reprezentase în Ucraina, este o organizație academică pentru studiul Orientului Mijlociu. A fost fondată pe 8 mai 1882, după ce a primit aprobarea împăratului rus din acea perioadă, Aleksandr al III-lea.

Criminalul pupător de moaște și-a abandonat cei 5 copii pentru ambițiile diabolice ale lui Putin

Iată câteva repere importante din istoricul „denazificatorului” Simos Pavlos Panagiotidis, care se ascundea sub masca unui „creștin” cu frică de Dumnezeu.

1973: Se naște în orașul Tașkent din Uzbekistan, la data de 19 iunie.

1975: Pleacă în Grecia împreună cu părinții săi, unde încheie studiile liceale și universitare în domeniul macroeconomiei și relațiilor internaționale.

2006: Organizează un eveniment caritabil în sprijinul copiilor care au supraviețuit tragediei din Beslan (Osetia de Nord) în timpul unui atac terorist. Trimite copiii în Grecia pe cheltuiala sa.

2008: Aduce în Rusia sfintele moaște ale Marelui Mucenic Dimitrie al Salonicului.

2009: Devine membru cu drepturi depline al Societății Imperiale Ortodoxe „Palestina”.

2011: Este creată filiala greacă a IOPS, pe care avea s-o conducă până la moarte. „În timpul activității sale, Simos a făcut multe lucruri pentru a întări legăturile culturale și umanitare ruso-grecești, pentru a dezvolta diplomația publică și dialogul între popoare și bisericile ortodoxe locale”.

2022: Pleacă voluntar, în primăvară, să lupte de partea Rusiei pe frontul din Ucraina, „la chemarea inimii sale”.

2022: Din luna noiembrie devine reprezentant oficial al IOPS pentru regiunile ocupate parțial din Ucraina (Donețk, Lugansk, Zaporijie, Herson). „A organizat și efectuat livrări de ajutor umanitar militarilor și civililor din prima linie în Donbass”.

2023: Este spulberat în Donbass, în luna august, de artileriștii ucraineni, lăsând în urmă o soție cu 5 copii și un Ordin al Curajului primit pe timpul vieții.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ciolacu și trei miniștri se duc la Bruxelles să cerșească dreptul de a supra-îndatora România, pentru a păstra pensiile speciale și a-și salva clientela nesătulă

* Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

* Recompensă regească pentru judecătoarea care lua șpagă de la interlopi: pensie specială de 4.000 €/lună + bonus de 200.000 € pentru 5 ani nemunciți + 53.000 € șpagă neconfiscată. A scăpat de judecată prin prescrierea faptelor, după două decizii ale CCR

* „Nu, Marcel, nu merge să fugi când vine nota de plată! Voi ați creat dezastrul. Voi, PSD și PNL, patronați de Iohannis!”

* Dosarul „10 August”: „găzarii lui Dragnea”, în frunte cu Cucoș, Sindile și Cazan, au fost trimiși în judecată. Dar după 5 ani?! Se așteaptă prescrierea faptelor?!

* Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României” / Școala de Vară a S.O.S. România este mediatizată de Nașul TV, oficina clanului Șoșoacă

* Raport EFOR: Banii partidelor, primiți ca subvenție de la stat, sunt înghițiți de televiziunile tot mai nesătule. În 6 luni, 12 din cele 25 de milioane de euro primite de partide au ajuns la presă

* EDITORIAL CARTIANU. Inginerul Ursu n-a murit. Polițistul Gigină n-a murit. La Colectiv, nimeni n-a murit. Nici la Revoluție, nici la mineriade…

* Despre gâlceava elitei bogate a Bisericii cu lumea. Studiul de caz nr. 2: Facultatea de Teologie din Constanța, din ograda lui jupân Teodosie Putinistul

NESIMȚITUL SĂPTĂMÂNII: Ion Mînzînă, fostul PRM-ist care vrea mai multă clientelă PSD la „cașcavalul” Consiliului Județean Argeș

1 COMENTARIU

  1. Multi nebuni pe lumea asta.

    Pe de alta parte sa nu uitam ca destinatiile de vacanta ale romanilor au simpatii rusesti profunde.
    Bine, nimeni nu-i suspecteaza de inteligenta politica nici pe astia, dar nici populimea romana care-si toaca banii acolo nu poate fi suspecta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here