„Îi spun Uniunii Europene: pe aici nu se trece! 60% din români îşi doresc Ro-exit!“ – Șoșoacă, în Parlament, la 15 ani de Românie în UE

5
2668
Diana Șoșoacă, spectacol grotesc la ședința solemnă a Parlamentului

Diana Șoșoacă le-a luat iar fața miercuri colegilor de la AUR, confiscând circul grotesc, frizând patologicul, al așa-zisului naționalism și suveranism. În ședința solemnă a Parlamentului dedicată împlinirii a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, senatoarea s-a prezentat îmbrăcată într-un costum național, cu broboadă și cu un imens steag tricolor – ceva între “stegarul dac” și șatră. A proclamat că românii vor să iasă din UE și a acuzat că Occidentul ne fură bogățiile.

De data aceasta, senatoarea conspiraționistă și-a etalat delirul și în fața reprezentanților Franței, pentru că la ședința camerelor reunite a participat și ministrul pentru Europa şi Afaceri Externe al Republicii Franceze, Jean-Yves Le Drian.

Diana Șoșoacă în banca sa din Parlament, așteptând să-și facă numărul de circ

Șoșoacă a reluat toate temele propagandei anti-UE pe care Rusia o desfășoară de ani buni cu ajutorul PSD și, mai nou, al AUR: suntem discriminați, ni s-au luat bogățiile, avem statut de colonie etc. La fel de senin cum minte de obicei în toate celelalte privințe, Șoșoacă a pretins că 60% dintre români ar vrea să ieșim din Uniunea Europeană – fără a indica și sursa informației sale.

La acestea a venit și un bonus, dedicație specială pentru segmentul dacopat al susținătorilor senatoarei: aceasta a proclamat că „pe pământul acesta românesc s-au descoperit plăcuţele de la Tărtăria, primul scris din lume. Nici nu se inventase civilizaţia sumeriană!“.

De la tribuna Parlamentului, Șoșoacă a anunțat că 60% din români vor să ieșim din UE și că pelasgo-traco-daco-geții au inventat scrierea înaintea sumerienilor

Apariția Dianei Șoșoacă și, apoi, discursul acesteia au stârnit hohote de râs în sală, printre parlamentarii prezenți. Senatoarea s-a supărat, pretinzând că persoanele prezente la ședință n-au râs de ea, ci de steagul României!

Discursul delirant al Dianei Șoșoacă la ședința solemnă a Parlamentului dedicată împlinirii a 15 ani de la aderarea României la UE

Nu credeam că arborarea steagului României vă va stârni atâtea râsete. Este ruşinos! Dar ce poţi să îi ceri unui astfel de Parlament.

(…) Suntem la o aniversare de 15 ani şi am auzit aici discursuri care mi-au adus aminte de congresul al IX-lea al PCR. Mă aşteptam mai mult din partea dumneavoastră.

(…) Poporul român trăiește într-o lume pe care dumneavoastră nu o vedeți. UE s-a format și era bine cum s-a format, pentru a avea o dezvoltare economică bună, să existe bunăstare, pentru a concura Statele Unite ale Americii. Din păcate, după 15 ani în care ni se spune că suntem parteneri egali ai UE nu avem acces în Schengen, în schimb avem firme austriece care au preluat tot ce înseamnă petrol, gaz, bogăţii, avem firme franceze care ne-au luat alte bogăţii, avem firme italiene care ne-au luat alte bogăţii. Nu e prost cine le ia, e prost cinele dă.

Din toţi aceşti 15 ani, România a pierdut cel mai mult. Da, într-adevăr, avem posibilitatea să ne plimbăm în afara graniţelor ţării dar ce să vezi, avem peste 10 milioane de români în afara graniţelor ţârii iar românii noştri sunt discriminaţi în UE. Nu am văzut ambasadele României în UE că se luptă pentru români şi nici UE că se luptă pentru români care sunt cetăţeni egali în drepturi cu cei ai UE.

Mai mult, în ultimii 2 ani suntem sideraţi să vedem că drepturile fundamentale ale omului sunt încălcate cu obstinaţie. Se încalcă orice drept în numele unui interes colectiv s-au anulat drepturile personale ceea ce nu poate fi admis pentru că asta făceau comuniştii. Ne-am întors în timp.

UE, dacă nu se trezeşte, va rămâne fără foarte multe state. (…) Eu încă mai cred că UE poate să se trezească şi să revină la ceea ce a început, dar 60% din români îşi doresc Ro-exit. Atenţie foarte mare, şi aveţi grijă, că anul acesta, doamnelor de la PNL care doriţi să fiţi judecători la Curtea Constituţională şi trageţi sfori pentru acest lucru, pentru că vi s-a cerut să anulaţi Constituţia României în favoarea dreptului european. Îi spun UE: pe aici nu se trece! Constituţia României este cea mai de preţ lege. în constituţie se află drepturi şi liberaţi fundamentale. Dreptul european poate fi cel mult complementar dar nu să fie superior Constituţiei (…)

Vreau să îi amintesc UE ce înseamnă aceste motive de pe o ie românească. Aceste motive sunt milenare. Aici, pe pământul acesta românesc, s-au descoperit plăcuţele de la Tărtăria, primul scris din lume. Nici nu se inventase civilizaţia sumeriană.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Legătura directă dintre AUR și legionari. Gafa enormă care-l va distruge pe Călin Georgescu, premierul preferat de Rusia în România

* Din gândirea antisemită și totalitară a „Căpitanului” Corneliu Zelea Codreanu – idolul președintelui de onoare al AUR

* Orban către Cîțu: „Băi, nesimțitule!”. În ședința solemnă a Parlamentului, la 15 ani de la aderarea României la UE, Cîțu le-a dat cuvântul Dianei Șoșoacă și la 3 AUR-iști, nu și lui Orban

* Prostie bubuitoare: PNL-ista Violeta Vijulie crede că, la 95 de ani, regina Marii Britanii bea zilnic 5-6 „cupe de vin românesc”, care are „energii pozitive nemaiîntâlnite”, datorită „solului binecuvântat”! Prințul Charles a învățat-o să tragă la măsea!!!

* Cioloș și-a plasat omul în conducerea Senatului cu ajutorul PSD și al PNL, împotriva deciziei conducerii USR! „Ciprian Bucur îi căra geanta lui Bogdan Ciucă”, omul lui Dan Voiculescu și coautor la „Marțea neagră”

* Aristotel Căncescu – 7 ani și 10 luni de închisoare, pentru corupție. Sentință definitivă, fostul baron liberal e deja în arest

* La 83 de ani, Arșinel face scandal să-i fie prelungit contractul de director la teatru! Nicușor Dan, atacat de Gâdea și Firea cu minciuni și invective

* Pensiile speciale au crescut 73% în ultimii 6 ani. 8% în plus doar anul trecut! Nasui: “Acesta este statul specialilor”

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (78) / Telefoanele lui Iliescu

* Cântăreața Anda Adam și-a parcat BMW-ul de 150.000 € pe locul rezervat persoanelor cu handicap, ca să meargă mai puțin până la ușa Mall-ului

* Șoc și groază la conspiraționiști: „Djokovici se va vaccina”. Finala Nadal – Medvedev l-a determinat să ia această decizie

5 COMENTARII

  1. Da, aceasta femeie monstru contribuie in favoarea Rusiei la subminarea aspiratiilor pro-civilizatie ale Romaniei. Iar o mie de vorbe nu mai fac doi bani, daca ea a putut face asa ceva in Parlamentul actual al acestei tari!!!!
    Ea face democratia sa para o batjocura!!!!

  2. Tovarășa, tovarășa vezi c-ai greșit numărătoarea. Ai socotit cu abacul și ai venit pe trotinetă la serviciu? Nu ai nicio rușine șopârlă limbută-moscovită de grotă?

  3. Asta plateste doua locuri in avion. Uitati-va ca ocupa doua locuri si in Parlament, umple bine scaunele ca spuma poliuretanica. Crapa Nikita de la Romana de invidie ca este una mai tare in gura ca ea culmea in Parlamentul Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here