Prostie bubuitoare: PNL-ista Violeta Vijulie crede că, la 95 de ani, regina Marii Britanii bea zilnic 5-6 „cupe de vin românesc”, care are „energii pozitive nemaiîntâlnite”, datorită „solului binecuvântat”! Prințul Charles a învățat-o să tragă la măsea!!!

2
6212
Violeta Vijulie a luat de bun un text de pe un site de umor în care apar știri precum cea despre copilul român de 5 ani campion mondial la programare sau aceea despre producătorii Game of Trones care au furat istoria dacilor

Violeta Vijulie, agresiva politrucă PNL care a condus Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP), este protagonista unui nou episod straniu. Politiciana a luat de bun un pamflet ventilat de câțiva ani în mediul online și l-a postat miercuri pe contul său de Facebook, asumându-și afirmații ridicole, care o duc mai degrabă în zona Diana Șoșoacă – AUR.

Violeta Vijulie scrie „sursa: net” în josul textului publicat inițial, în 2017, de site-ul de pamflete Socialistul.com. Întreaga compoziție bate la ochi încă de la prima citire: geme de clișeele întâlnite în discursul dacopaților și al tuturor adepților teoriei „excepționalismului românesc”. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar bea, crede Vijulie, câte 5-6 de cupe de vin românesc pe zi – dimineața, la prânz și seara. Apetitul pentru vinoase al reginei, care – scrie în textul asumat de liberală – umblă practic tot timpul băută i-a îngrijorat inițial pe consilieri.

Suverana n-ar mai vrea să audă acum decât de vinurile românești după ce prințul Charles i-ar fi dat într-o bună zi să tragă la măsea dintr-o licoare adusă de la noi din țară. Anturajul reginei a apelat la celebrii „cercetători britanici”, scrie în pamfletul luat de bun de Violeta Vijulie, și a descoperit cu uimire că vinul românesc e unic în lume. Pentru că solul de aici „e binecuvântat”, strugurii primesc „niște energii pozitive nemaiîntâlnite”!

În final ajungem și la cheia textului: tocmai vinul românesc – din Vrancea, Cotnari și Murfatlar – o ține în viață pe regină, pentru că „s-a descoperit” că prelungește viața „cu până la 18 ani și jumătate”!

Culmea e că, pe contul de Facebook al Violetei Vijulie, cei care intră să ironizeze sunt întâmpinați de numeroase alte persoane convinse că gogomăniile din text sunt adevărate.

Nu e prima oară când Violeta Vijulie atrage atenția asupra sa prin metode neobișnuite. Astă-toamnă, într-o emisiune de la Antena 3, a stârnit stupoare și hohote de râs în platou afirmând că „mahăr” înseamnă „gorilă”: „Niște mahări de la AUR l-au luat pe sus pe domnul Florin Roman. Mahări, adică gorile“.

Fostă deputată PNL în mandatul 2016-2020, Violeta Vijulie este sora jurnalistei Elena-Vijulie-Tănase, redactor-șef la Europa Liberă România și actuala soție a scriitorului Stelian Tănase.

Postarea bizară a Violetei Vijulie: un pamflet pe care l-a luat de bun! Ea chiar crede că regina Marii Britanii umblă tot timpul beată, consumând zilnic – la 95 de ani – câte 5-6 pahare din binefăcătorul vin românesc!

„Nu e un îndemn să beți mai mult, ci să beți cu măsură numai vin românesc, ca Regina Marii Britanii!

Via Casa Regala a României .

Regina Elisabeta a Angliei bea doar vin românesc.

De ani buni, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii bea numai vin românesc, fiind pur și simplu îndragostită de acesta.

Prima sticlă i-a fost adusă de prințul Charles acum 16 ani și de atunci nu mai suportă să pună gura pe vinuri din alte țări.

Elisabeta a ajuns deja la venerabila vârstă de 95 de ani și este convinsă că una dintre cauzele longevității și a stării sale bune de sănătate este vinul românesc. În fiecare zi, după micul dejun, regina savurează un pahar de Feteascǎ Neagrǎ, apoi la prânz 1-2 pahare de vin alb adus special de la gospodării din zona Vrancei, la ora 5, după ceai, paharnicul regal îi servește un păhăruț de vin alb de Cotnari, care se pare că este preferatul ei, iar fiecare seară și-o încheie cu câteva cupe de argint pline cu vin de Murfatlar.

Acum câțiva ani, intrigați de pasiunea Elisabetei pentru aceste vinuri, mai mulți din consilierii reginei, în frunte cu marele vistiernic, care era îngrijorat de sumele mari de bani cheltuite de regină pe licoarea românescă, au cerut cercetătorilor britanici de la Academia Regală să facă un set de analize amanunțit al compoziției acestor vinuri, iar rezultatul a fost uimitor. Se pare că vinul românesc are niște calități unice în lume, și asta în primul rând din cauza solului binecuvântat ce transmite strugurilor niște energii pozitive nemaiîntâlnite în alte locuri, ce pot prelungi viața cu până la 18 ani și jumătate.

După ce analizele au fost publicate, consilierii reginei nu și-au mai făcut griji, ba chiar o sfătuiesc pe regină să consume acest elixir românesc cât mai des. Iată, așadar, încă un exemplu despre cum străini de cel mai înalt rang prețuiesc țara noastră, și poate că este un semn că ar trebui să fim mai mândri de originile noastre și de pământul pe care ne-am născut.

Sursă: net“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Legătura directă dintre AUR și legionari. Gafa enormă care-l va distruge pe Călin Georgescu, premierul preferat de Rusia în România

* Din gândirea antisemită și totalitară a „Căpitanului” Corneliu Zelea Codreanu – idolul președintelui de onoare al AUR

* Aristotel Căncescu – 7 ani și 10 luni de închisoare, pentru corupție. Sentință definitivă, fostul baron liberal e deja în arest

* „Justiția lui Iohannis” refuză să judece contestația judecătorului Danileț de excludere din magistratură! De aproape două luni, acesta e lipsit de venituri și privat de dreptul la apărare

* La 83 de ani, Arșinel face scandal că nu-i e prelungit mandatul de director la teatru! Nicușor Dan, atacat de Gâdea și Firea cu minciuni și invective

* VIDEO. Bestia PNL de la Mogoșoaia, către o consilieră USR: „Chiar dacă fac 7-8-10 ani de pușcărie, vă las în căruț cu rotile!”

* Pensiile speciale au crescut 73% în ultimii 6 ani. 8% în plus doar anul trecut! Nasui: “Acesta este statul specialilor”

* Cadoul UE pentru România: 47 de miliarde de euro în 15 ani. Am primit 71 de miliarde și am contribuit cu 24

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (77) / Pâinea neagră din cazarmă

* Cântăreața Anda Adam și-a parcat BMW-ul de 150.000 € pe locul rezervat persoanelor cu handicap, ca să meargă mai puțin până la ușa Mall-ului

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here