Iată, Bombonele, de ce sunteți „Ciuma Roșie”!

6
2549
Năstase - Iliescu - Dragnea: doi pușcăriași și-un pușcăriabil

„Se pare că 75% din PSD sunt de acord cu utilizarea formulei «Ciuma Roșie»”, a constatat trist Adrian Năstase. Fostul premier și președinte de partid a comentat faptul că 3 din cei 4 reprezentanți ai PSD în Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) au ales să nu sancționeze utilizarea formulei „Ciuma Roșie” de către Ludovic Orban și Rareș Bogdan, considerând-o a se încadra în limitele libertății de exprimare.

Nu mai fi atât de nedumerit, domnule infractor! Pentru că tu însuți ești unul dintre exponatele care au făcut ca delicata expresie să vă caracterizeze atât de bine încă de pe vremea când erai prim-ministru.

Ai vrut să-i dai soției tale satisfacția că este prima femeie miliardar din România – în dolari, că pe atunci încă nu erau euro. Bombonele, Bombonele…

Când, tot ca prim-ministru, luai cu japca orice firmă doreai din România și când ai crezut că această țară este moșia ta, aservindu-i toate instituțiile, punându-le la cheremul tău.

Mai ții minte cum se făcea justiție atunci? Dar presa cum ai aservit-o, de asemenea – asta ai uitat?

Mai vrei să-ți spun de ce veți rămâne veșnic „Ciuma Roșie”? Pentru că partidul vostru a virusat toată societatea românească, plasându-și în înalte jilțuri cohorta de hoți, analfabeți și curve!

Pentru că partidul vostru a livrat țării cei mai mulți pușcăriași, lista începând cu tine, Bombonele, și terminându-se deocamdată cu Dragnea. Deocamdată…

Când partidul vostru a numit ca premier un analfabet funcțional – poate vă spune ceva numele de Viorica Vasilica Dăncilă.

Când tot partidul vostru a împiedicat românii din diaspora să voteze.

Și nu în ultimul rând, veți rămâne veșnic „Ciuma Roșie”, în mentalul românilor, pentru că patriarhul vostru spiritual, Ion Iliescu, în loc să stea și el în pușcărie după ce a omorât români nevinovați la „revoluție” și la mineriade, își toacă pensia specială în vila de protocol pe care i-a dat-o statul român.

De aceea, Bombonele, în cărțile de istorie veți rămâne „Ciuma Roșie” care a distrus viitorul și istoria acestui popor.

Și acum, pentru câteva clipe, încearcă să te pui în balanța istoriei alături de Corneliu Coposu! Cum te simți? Este că ai devenit aproape inexistent?!?

Multă ciumă roșie: Ponta – Năstase – Iliescu

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

  1. de fapt tara asta a trecut prin pandemii de sute de ani..ciuma lui Iustinian..ciuma bubonica..holera..ciuma bolsevica..ciuma verde…ciuma rosie…boala lui calache..hiv..ebola…gripa spaniola..covid 10..19!…si PROSTIA!!!…asta nu se ia ,dar te nasti cu ea !!!…este specifica romanilor …

    • Ramsch-Stein

      Prostia este tipica rusilor, stapanilor tai adica.
      Nimic nu este mai obtuz, mai intunecat si mai hidos, decat mintea mujicilor narozi, dintre care provii tu.

  2. Parca ar fi cum ar mai fi daca aceasta ciuma rosie ar fi cu adevarat a noastra, a romanilor, dar sinistru este ca e manarita de Moscova, e continuatoare a mafiei pcr-isto comuniste care s-a format ca o retea imbatabila de control a tarii si dupa ’89 si-a arogat aceleasi drepturi, in conditiile libertatii de a se arata pe fata profitoarea de toate beneficiile, fara pic de rusine. Sunt o retea de saltimbanci care au jucat tot felul de roluri in piesa la nivel national numita democratie, sa-i pacaleasca pe cei din vest, au adus Romania in NATO si UE, dar doar pentru ca agentii lor sa submineze din interior aceste organizatii. Ne alintam si noi ca ciorile in latz ca-i criticam, dar ia sa vedem daca scapam de ei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.