Herjeu, creier de lacheu. Membrul CNA „cu mai mult de 3 neuroni” crede că Timmermans şi Tajani susţin PSD!

1
3287

Radu Herjeu îşi merită miile de euro plătite de români pentru leafa sa de membru CNA: scrie pe Facebook, între două şedinţe de tăiat frunze la câini. Efort, nu glumă! Dar şi când scrie o face prost. 

Cazul Herjeu arată o dată în plus că viitoarea putere trebuie să desfiinţeze instituţii precum CNA, Avocatul Poporului&co., pentru că nu fac nimic în afară de a toca banii omului de rând. Mai grav, sunt bani aruncaţi pentru ca angajaţii respectivelor instituţii să distrugă România din interior, exact ca în cazul secţiei SS – dinamita anti-justiţie.

Pentru că, dacă citeşti mesajul de mai jos al lui Radu Herjeu (omul PSD-ALDE), înţelegi două lucruri: 1 – face propagandă politică anti-Europa, pe banii românilor, 2 – o face şi prost. De ce? Păi Herjeu „traduce” intervenţia liderilor europeni în favoarea lui Kovesi drept… ajutor pro-PSD!!!

„Eu solicit public PSD-ului să informeze poporul cu cât îi recompensează pe agenții săi electorali, Timmermans și Tajani? Pentru că e clar pentru oricine cu mai mult de 3 neuroni că, de fiecare dată când unul dintre ei deschide gura pentru a certa și amenința România că nu face și nu drege, 100 de cetățeni indeciși până acum se hotărăsc să meargă la vot și să pună ștampila pe social-democrați! (sau pe ALDE).
PS. Pentru cititorii și editorii hotnews, acesta este un pamflet. Mai puțin ultima parte.”, a scris Radu Herjeu pe Facebook.

Deştept membru, aşa-i?! Vă daţi seama cum îşi rod unghiile „nehotărâţii”, în aşteptarea zilei de vot, ca să meargă să pună ştampila pe Dragnea din cauza declaraţiilor unor Timmermans sau Tajani?!! Uiii! Genial!!! Marfăăă! Băiat de băiat! Oxford, Cambridge, MIT, Harvard sunt mici copii.

Poţi înţelege „analiza” lui Herjeu doar dintr-o singură perspectivă: deşi spune minciuni conştient, o face pentru că vrea fie să mai obţină încă un mandat la CNA, fie că îşi doreşte să stea lângă Gâdea, Badea şi Ciuvică, la Antenă, dacă nu va mai pupa bani de la stat pentru stat degeaba.

Să-l „traducem” noi pe Herjeu, corect de astă dată: declaraţii anti-mafie de la Bruxelles, ale liderilor UE, îi fac pe cei „100 de cetăţeni indecişi” să meargă să voteze rapid anti-PSD. Pentru că, dacă ai „cu mai mult de 3 neuroni”, înţelegi un adevăr simplu: când toţi îţi spun că eşti beat, te duci să te culci.

CITIȚI ȘI:

Tudorel Toader către Europa: Nu renunțăm la dreptul nostru suveran de a guverna prin corupție!

Corupților, renunțați! Mesaj devastator din 12 țări, printre care SUA, Germania, Franța, Elveția, Belgia, Olanda, Suedia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here