luni, martie 4, 2024
AcasăMass-media"Pseudo-teleastul Guşă şi sluguţa lui, Octavian Hoandră". Super-parodie despre balamucul de weekend...

„Pseudo-teleastul Guşă şi sluguţa lui, Octavian Hoandră”. Super-parodie despre balamucul de weekend de la Realitatea TV

-

Criticul de teatru Mircea Morariu publică pe platforma de bloguri a ziarului Adevărul un text savuros despre balamucul de la Guşă TV.

 • „Cozmin Guşă în cămaşă albă. Trece de la un invitat la altul. „Hai, vă rog, mai luaţi o chifteluţă! Când vreau eu, vă dau şi microfonul!“.
  Ex-senatorul Valer Marian ori în transă, ori semi-adormit, semănând cu un robot, cu o maşină programată, debitând pe post de trufandale aceleaşi lucruri răsuflate despre relele comise de Coldea care era, până mai ieri, pesemne este şi astăzi, în tot şi în toate.
 • Guristul Aurel Tămaş reprofilat în comentator politic, în om cu scaun la cap, în cântăreţ de romanţe, în producător de salam, pesemne delicios de vreme ce dl. Guşă îi face reclamă pe faţă şi ne comunică, de parcă asta ar prezenta vreun interes public, că se numără printre mâncărurile sale preferate.”
 • „Mircea Chirilă, directorul săptămânalului Bihoreanul, invitat în platoul improvizat în calitate de voce a societăţii civile, de gazetar care şi-a asumat riscul publicării înregistrărilor secrete care au aruncat în aer DNA Oradea şi căruia i se tot promite de vreo două ore că urmează să i se dea cuvântul.”
 • Etern ridicolul şi policolorul Octavian Hoandră, care mereu se bagă în vorbă, îi face temenele patronului său, ca nu cumva, Doamne fereşte!, acesta să îl lase de tot fără emisiune, aceasta după ce i-a mutat Realitatea românească spre a face loc propriei producţii. Ori să uite să îl scarpine prieteneşte pe spate. Dl. Hoandră are marota lui. Este îngrijorat de politicienii de la USR şi PLUS, pe care îi cataloghează în mod repetat şi mereu în necunoştinţă de cauză drept neomarxişti.”
 • „Aflăm şi că îi este foame, că aşteaptă sfârşitul emisiunii şi că, odată aceasta încheiată, se va duce direct şi va da iama în portbagajul d-lui Tămaş, acolo unde se află salamul pregătit de gurist drept peşcheş pentru patronul  Realităţii. Dl. Hoandră va primi şi el o bucăţică. Nu de alta, dar a muncit mult sâmbătă seara, cu câteva ore îl intervievase pe preşedintele Academiei, dl. prof.univ.dr. Ioan-Aurel Pop, care nu voi înţelege în ruptul capului de ce îşi pierde din preţiosul timp venind la o emisiune cu un moderator care este sinonimul cuvântului ridicol.”
 • „Cam asta am reţinut eu din emisiunea de sâmbătă seara a d-lui Cozmin Guşă.”

CITIŢI ŞI:

Oreste către „Kuzmin” Gușă: „Sunt un jurnalist cu gura mare, care nu se teme de geostrategi cu puța mică”

Campanie oribilă anti-PNL, anti-USR și anti-Cioloș la Gușă TV. Hoandră: „Mie mi se par periculoși neomarxiștii ăștia… Cioloș, Barna… un real pericol pentru România”

Gușă i-a furat lui Rareș Bogdan emisiunea de joi. Rareș îi transmite salutări de la Oreste și Oana Stănciulescu!

- Advertisement -

2 COMENTARII

 1. Pacat ca „Ziaristii” nu au vorbit deloc despre excelenta emisiune de aseara, a lui Rares Bogdan – care poate fi inceputul unuiadevarat razboi impotiva clanurilor mediocritatii din universitati, impotriva contraselectiei care se face de 70 de ani.
  In timpul comunismului, cadrele universitare erau in buna parte selectate pe baza dosarelor de cadre.
  Dupa revolutie, in loc sa se produca o revenire, mediocritatea s-a mentinut, dar din cauza clientelismului, relatiilor de rudenie, de cumetrie si pentru ca cei straluciti i-ar fi deranjat.
  A fost impresinant ca cei trei reprezentanti de elita ai intelectualitatii universitare erau uniti si la fel de hotarati, de inarmati cu argumente clare, desi faceau parte din trei generatii diferite, demonstrand ca elita adevarata are continuitate in Romania.
  Gabriel Liiceanu mai energic si mai indignat decat oricand, un profesor unversitar surprinzator de inteligent si de documentat, si un tanar stralucit, doctor in filosofie la Sorbona, cu specializari obtinute la cateva dintre cele mai prestigioase universitati din lume. Tanarul daduse examen pt un post la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti si fusese respins in conditii dubioase, preferandu-se o persoana din interior, incadrata in tipic.
  Rares Bogdan a fost la inaltime. Nu doar ca ziarist, ci si ca intelectual. Decanul facultatii de Filosofie, solicitat telefonic, a cam scaldat-o. Este interesant ca si el este din Videle
  Daca nu ati vazut, faceti tot posibilul si gasiti o inregiistrare.
  PS Din pacate, cei de la RealitateaTv nu obisnuiesc sa titreze numele invitatilor si nu am vrut sa le pocesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -