Guşă îngroapă Realitatea TV. L-au zdrobit la audienţă toate televiziunile de ştiri

7
4644
Guşă şi cu Hoandră au îngropat prima televiziune de ştiri

Realitatea TV începe să plătească preţul combinaţiilor făcute de Cozmin Guşă cu moguli penali ca Sebastian Ghiţă. Previziunile sumbre privind prăbuşirea audienţelor s-au adeverit.

Cel mai elocvent caz este al zilei de joi (joia era ultima zi a săptămânii pentru talk-show-ul „Jocuri de Putere”, care însă a fost înlocuit de „România 2019”, scoasă din puţul gândirii manageriale a lui Cozmin Guşă)

Ziaristii.com a intrat în posesia cifrelor de audienţă pe segmentul orar al emisiunii lui Rareş Bogdan, ocupat mai nou de Guşă TV. Ele arată prăbuşirea totală a audienţelor, în raport şi cu Rareş Bogdan, dar mai ales cu TOATE celelalte posturi TV de ştiri.

Joi, Antena 3 a zdrobit efectiv Realitatea TV, ceea ce nu se întâmpla înainte, când Rareş Bogdan făcea emisiunea de joi.

„Jocuri de putere” depăşea adesea audienţa de la „Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea, sau erau măcar „bară la bară”. Privind însă cifrele alăturate, veţi putea lesne înţelege dezastrul în direct.

Dar cum Guşă e „co-patron”, are tot dreptul să arunce banii pe fereastră lăsându-i pe tuşă pe cei care-i ţin financiar în viaţă televiziunea, cu audienţa lor mare, şi să bage pe post paranghelii tip Taraf TV, din care eventual doar Florin Salam sau Guţă pot înţelege ceva.

„România 2019” e un show tip ghiveci, cu primari, popi, politicieni şi folcloriste, la care se adaugă tăcerea magistrală a nelipsitului Hoandră. Acesta parcă-i chemat pe post de mobilă, de vreme ce greu îi dă voie Guşă să deschidă gura. Până şi Guşă ştie ce risc e să-i dai microfonul lui „Tavi”. Prin urmare, tăcerea e de aur, dar… nu ţine de foame. Căci audienţa nu poate fi păcălită (cifrele Realităţii TV sunt pe coloana a patra, în tabelul de mai sus, marcată cu roşu).

Priviţi, de exemplu, sfertul de oră 22.15-22.30, ca să aveţi dimensiunea clară a dezastrului: 5,3 (rating Antena 3), faţă de 0,8 ratingul Guşă TV! Imensă diferenţă. Faceţi apoi comparaţia cu cifrele de pe TOATE celelalte coloane şi veţi descoperi că Realitatea TV se duce la vale: este sub TOATE celelalte posturi TV: România TV, Antena 3, B1 şi Digi 24.

Notă: cifrele de mai sus sunt pe publicul urban. Pe cel naţional, prăbuşirea e şi mai evidentă.

CITIŢI ŞI:

La Propaganda TV, Ghiță e un om deosebit, Kovesi e „fugară”, „penala penalelor”

Rareş Bogdan, „executat” din nou de Guşă TV. Dedicaţii pro-Ghiţă, ghionturi anti-Kovesi şi „Drumul gării din Beclean”. Hoandră? Tace bine

„Pseudo-teleastul Guşă şi sluguţa lui, Octavian Hoandră”. Super-parodie despre balamucul de weekend de la Realitatea TV

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

Alex Ştefănescu: „Rareş Bogdan, nu mai pot să vin la Realitatea TV! Jocuri de Putere nu mai e ce-a fost. Am văzut circ de prost gust în emisiunea lui Guşă”

Putin, Guşă, Ghiță, Andronic… E frumos la Belgrad, în ziua când românii sunt solidari cu Realitatea TV

7 COMENTARII

  1. Ce aveti cu el? Voi cu ,,drumul verii din Beclean,, v-ati gasit sa radeti de oala sparta??? Macar gusa baga-n gusa ceva specialitati culinare din zona plus o muzichie,mai o folclorista,o palinca! Voua va sade rau sa baliti la emisiunea lui gusa.Orice om normal nu se poate uita mai mult de 3 minute la emisiunea lui gusa si voi mai faceti si sinteza.

  2. Domnul Rareș Bogdan ar trebui să plece de la Realitatea ori jupânul Gușă ,eu unul nu mă mai regăsesc printre telespectatorii Realitatea tv mi-e scârbă de acest personaj kgb-ist ,pe cine crede că manipulează păcălește ,sa ne zică ce a căutat la Belgrad și apoi să de-a lecții de morală !Realitatea tv se autodetoneaza din interior!

  3. Gusa a stricat RealitateaTv, dar si ei sunt cam stricaciosi. Le-a comandat intoarcerea armelor si s-au executat ca niste carpe.
    Toate televiziunile de stiri au devenit insuportabile, dupa modelul Antenei3, ca la o comanda.
    E greu de inteles cum niste oameni pot cobori atat de jos incat sa sustina aberatiile lui Ghita care, nu numai ca sar in ochi de idioate ce sunt, dar ataca un om fara a-i da prilejul sa aduca contraargumente.. Unele cititoare de prompter pun atata pasiune, de parca ar fi vazut cu ochii lot tot ce indruga Ghita. Sa fie atat de proaste? Sau sunt atat de stricate, incat pentru ele adevarul nu conteaza, ci numai banul!
    Cei de la Realitatea au fost mereu slugarnici cu Gusa, care intervenea toparlaneste in emisiunile lor. iar invitatii, in loc sa spuna ce aveau de spus, asistau la delirul insipidului Gusa. Dar sa mearga atat de departe incat sa se nege pe ei insisi, nu credeam…

  4. Foarte bine,asa se vad diferentele si Gusa dupa ce-si va lua banii pe rahatul de partid infintat se va retrage pe centura ca o curva cu certificat de mironosita.Si intre doua tiruri va mai povesti ceva cu Ghita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here