Godină îl ridiculizează pe „pupin-băloso-curistul” Ciutacu, care l-a ironizat pe Berbeceanu, dar a lingușit-o pe Dăncilă

1
6614
Polițistul Godină și tonomatul Ciutacu. Tonomat în butoi!

Jurnalistul anti-justiție Victor Ciutacu a încercat să ironizeze numirea polițistului anti-mafia Traian Berbeceanu ca șef al Cabinetului ministrului de Interne, Marcel Vela (PNL). Un alt polițist, agentul Marian Godină, i-a dat un răspuns aspru lui Ciutacu. Dialogul a avut loc pe Facebook.

În postarea sa, Marian Godină amintește cât de libidinos a fost Ciutacu în „interviul” cu Viorica Dăncilă, în campania prezidențială. Godină îl numește pe Ciutacu „jurnalistul pupin-băloso-curist”, „ipochimenul glumeț și hipersalivator”, „imitație ieftină de jurnalist”.

Godină a reacționat pentru că a fost nominalizat de Ciutacu în registru ironic, dar și pentru că Berbeceanu e prieten foarte bun cu polițistul brașovean, fiindu-i și naș de cununie.

Ce a scris Victor Ciutacu

„L-am suspectat până acum – pe nedrept, bag seama – pe Vela, dacă nu de bun-simț provincial, măcar de spirit de autoconservare. Sper să-l facă și pe Godină secretar de stat. Și pe mini-girafa blănoasă Pablo secretar general.

P.S. Îi dă Securitatea certificat ORNISS inculpatului pentru corupție? Și, dacă nu, îl leagă la ochi ministrul când vin hârtiile alea nasoale de la băieți?”

Ce a scris Marian Godină

„La auzul veștii că Traian Berbeceanu va fi numit șeful Cabinetului ministrului de Interne, jurnalistul pupin-băloso-curist Victor Ciutacu «a reacționat prompt», după cum zic gazetele care-i preiau scârboșeniile vomitate.

Și spune Ciutacul că speră acum ca pe Godină să-l numească ministrul secretar de stat, iar pe «mini-girafa blănoasă» Pablo – secretar general.

Îi transmit ipochimenului glumeț și hipersalivator că a avut în față un personaj cu un IQ mult inferior mini-girafei blănoase și, totuși, nu a părut deranjat de poziția acestuia. Ba chiar a făcut curățenie totală la locul de muncă, nelăsând nicio parte neșlefuită de aspra-i limbuță inundată de super-harnicele glande, așa că sunt convins că, pe niște pungi de bani, l-ar vedea până și pe Pablo bun de premier și i-ar enumera chiar el numele stadioanelor, în caz că acesta le-ar uita.

În legătură cu mine și cu funcția în care micul Ciutac speră să mă vadă, ironic fiind desigur, îi pot spune acestei imitații ieftine de jurnalist că tot ce am obținut în viața mea, am obținut cinstit și pe merit. Am ajuns polițist pe munca mea și autor al unor cărți mai mult sau mai puțin valoroase dpdv literar, tot pe munca mea. Și asta fără să mă agăț de cineva sau de imaginea cuiva și fără să fac vreodată vreun compromis.

Așa că, lui Ciutacu și zvonacilor de prin Ministerul de Interne care deja șușotesc pe la colțuri că «o să vină și Godină» le transmit să fie relaxați, pentru că eu îmi voi vedea în continuare de treaba mea, aici, la Brașov, unde voi rămâne agent de poliție, funcție pentru care am muncit, pe care o merit și pentru care mă duce suficient capul.”

Calvarul lui Berbeceanu

Traian Berbeceanu a fost victima unei mafii din DIICOT Alba. El a fost îndepărtat de la șefia Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba (unitate de elită, pe care a condus-o între 2005 si 2013) în urma unui dosar făcut de DIICOT. A stat o lună în arest (în 2016),fiind acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei.

Ulterior, instanța a stabilit că Berbeceanu a fost victima unei „marșăvii judiciare”. Berbeceanu a fost achitat în primă instanță.

În schimb, Ioan Mureșan (fost procuror-șef al DIICOT Alba) și Nicolaie Ioan Cean (fost procuror în aceeași structură) au fost condamnați la 7 ani, respectiv 2 ani de închisoare cu executare. Aceștia sunt acuzați că au săvârșit mai multe nereguli în anchetarea lui Berbeceanu.

Experiența dură din acea perioadă a fost redată de Traian Berbeceanu în cartea „Radiografia unei marșăvii judiciare”.

Berbeceanu în acțiune

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Poporul dac nu e poporul român.

    Plătim atâtea servicii la 22 milioane români. În Italia Împăraților Romei erau un sfert din servicii, nu ca acum. Era monedă de aur și familiile erau mulțumite.
    Traian Berbeceanu nu e Catani. E un om al locului. E de ajuns ca Masoneria să dea un Ordin și Poliția merge în vacanță.

    Acum ai banul de hârtie. Bilete și Valori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.