Acasă Moravuri Godină îl ridiculizează pe Cumpănașu. "Rămâneam naibii cu impresia că omul ar...

Godină îl ridiculizează pe Cumpănașu. „Rămâneam naibii cu impresia că omul ar corupe minore”

Marian Godină (34 de ani), polițistul-cetățean, îl ridiculizează pe Alexandru Cumpănașu (39 de ani), „iubărețul TikTok” cercetat pentru corupere de minore. Într-un text publicat pe blogul personal, Godină îi aplică lui Cumpănașu o serie de ironii mușcătoare.

„Vă gândiți că omul a încercat să corupă copila? Sunteți răi, pentru că domnul Cumpănașu a venit și cu explicația. Înregistrarea aia a fost regizată și pusă la cale de cei doi, pentru a prinde niște interlopi”, râde Godină de penibilul Cumpănașu.

Cumpănașu e cercetat pentru mai multe fapte potențial penale, iar părinții a două fete minore au depus plângere penală chiar astăzi – joi, 7 ianuarie.

Relatarea ironică a lui Marian Godină

„Regie «pentru gâște»”

„Apare public o înregistrare a unei conversații telefonice dintre Cumpănașu și o fată minoră, în care se poate auzi cum acest domn îi spune copilei că o iubește și că nu ar putea sta fără ea.

Vă gândiți că omul a încercat să o corupă? Sunteți răi, pentru că domnul Cumpănașu a venit și cu explicația.

Înregistrarea aia a fost regizată și pusă la cale de cei doi, pentru a prinde niște interlopi.

Mai pe larg, copila era amenințată cu răpirea de la școală, cu violul și cu alte lucruri oribile.

Deși nu o cunoștea personal, inimos și cu spirit civic, cum a aflat de caz, Cumpănașu și-a luat imediat trusa de detectiv, precum motanii din desene veniți în sprijinul lui Tom, și a plecat omul la Suceava, acolo de unde era fata, pentru a o salva.

Și cum să-i prindă el pe cei care o amenințau pe copilă? A zis să înregistreze o convorbire în care să-și declare dragostea unul altuia, pe care să o pună apoi pe niște grupuri și să vadă cine-l va șantaja. Are logică, nu?

Apoi, chiar fata a publicat convorbirea pe net, râzând de cei care au luat-o de bună și numindu-i gâște și gâscani pe credulii care au înghițit-o.

Abia acum, după ce am auzit explicațiile, m-am liniștit.

Eu, în prostia mea, îmi imaginam că a fost cam așa:

Fata l-a înregistrat pe amorez și a scăpat înregistrarea pe undeva. De teamă că va ajunge publică, detectivul nostru a pus-o pe fată să o publice chiar ea și a inventat povestea cu regia «pentru gâște».

Dar bine că a explicat omul pe înțelesul tuturor, că rămâneam naibii cu impresia că omul ar corupe minore.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Guvernul blochează schema ticăloasă a PSD-istului Chiriță de la ANRE, eliminând haosul din piața de gaze. Clienții vor fi trecuți din oficiu la cea mai bună ofertă a furnizorului actual

Fostul ministru Costel Alexe, șeful CJ Iași, acuzat de DNA că a luat șpagă 22 de tone de tablă

Ion Cristoiu naște pui vii: cică Grigore Cartianu a criticat „Revelionul lui Garcea” ca să vină el șef la TVR!

loading...

2 COMENTARII

  1. Asa se intampla cu toti nenorocitii care cred ca Dumnezeu se lasa batjocorit de niste javre ca ei ; ii lasa pe mana diavolului ca sa-si bata joc de ei . Si mai sunt multi ca aceste javre in societatea romaneasca .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările