Godină îl ridiculizează pe Cumpănașu. „Rămâneam naibii cu impresia că omul ar corupe minore”

2
3871
Godină - Cumpănașu

Marian Godină (34 de ani), polițistul-cetățean, îl ridiculizează pe Alexandru Cumpănașu (39 de ani), „iubărețul TikTok” cercetat pentru corupere de minore. Într-un text publicat pe blogul personal, Godină îi aplică lui Cumpănașu o serie de ironii mușcătoare.

„Vă gândiți că omul a încercat să corupă copila? Sunteți răi, pentru că domnul Cumpănașu a venit și cu explicația. Înregistrarea aia a fost regizată și pusă la cale de cei doi, pentru a prinde niște interlopi”, râde Godină de penibilul Cumpănașu.

Cumpănașu e cercetat pentru mai multe fapte potențial penale, iar părinții a două fete minore au depus plângere penală chiar astăzi – joi, 7 ianuarie.

Relatarea ironică a lui Marian Godină

„Regie «pentru gâște»”

„Apare public o înregistrare a unei conversații telefonice dintre Cumpănașu și o fată minoră, în care se poate auzi cum acest domn îi spune copilei că o iubește și că nu ar putea sta fără ea.

Vă gândiți că omul a încercat să o corupă? Sunteți răi, pentru că domnul Cumpănașu a venit și cu explicația.

Înregistrarea aia a fost regizată și pusă la cale de cei doi, pentru a prinde niște interlopi.

Mai pe larg, copila era amenințată cu răpirea de la școală, cu violul și cu alte lucruri oribile.

Deși nu o cunoștea personal, inimos și cu spirit civic, cum a aflat de caz, Cumpănașu și-a luat imediat trusa de detectiv, precum motanii din desene veniți în sprijinul lui Tom, și a plecat omul la Suceava, acolo de unde era fata, pentru a o salva.

Și cum să-i prindă el pe cei care o amenințau pe copilă? A zis să înregistreze o convorbire în care să-și declare dragostea unul altuia, pe care să o pună apoi pe niște grupuri și să vadă cine-l va șantaja. Are logică, nu?

Apoi, chiar fata a publicat convorbirea pe net, râzând de cei care au luat-o de bună și numindu-i gâște și gâscani pe credulii care au înghițit-o.

Abia acum, după ce am auzit explicațiile, m-am liniștit.

Eu, în prostia mea, îmi imaginam că a fost cam așa:

Fata l-a înregistrat pe amorez și a scăpat înregistrarea pe undeva. De teamă că va ajunge publică, detectivul nostru a pus-o pe fată să o publice chiar ea și a inventat povestea cu regia «pentru gâște».

Dar bine că a explicat omul pe înțelesul tuturor, că rămâneam naibii cu impresia că omul ar corupe minore.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Guvernul blochează schema ticăloasă a PSD-istului Chiriță de la ANRE, eliminând haosul din piața de gaze. Clienții vor fi trecuți din oficiu la cea mai bună ofertă a furnizorului actual

Fostul ministru Costel Alexe, șeful CJ Iași, acuzat de DNA că a luat șpagă 22 de tone de tablă

Ion Cristoiu naște pui vii: cică Grigore Cartianu a criticat „Revelionul lui Garcea” ca să vină el șef la TVR!

2 COMENTARII

  1. Asa se intampla cu toti nenorocitii care cred ca Dumnezeu se lasa batjocorit de niste javre ca ei ; ii lasa pe mana diavolului ca sa-si bata joc de ei . Si mai sunt multi ca aceste javre in societatea romaneasca .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here