Generalii putiniști au premiat un comandant beat care și-a lichidat ultimii camarazi ca să poată dezerta „legal”

0
2614

Ultimele informații primite de pe frontul ucrainean ne arată că „operațiunea specială” a teroristului planetar Vladimir Putin s-a transformat într-una a dezastrului absolut la nivel de confruntare terestră. Conform postului de televiziune Canal 24 din Kiev, care citează surse din cadrul serviciilor secrete, generalii ruși au legalizat dezertarea comandanților de pe câmpul de bătălie, dacă raportează că toți militarii din subordinea lor au fost lichidați de ucraineni.

Cu cât războiul se va prelungi, cu atât înalții ofițeri ai Kremlinului pot câștiga bani frumoși de pe urma războinicilor dispăruți în misiune. Mulți dintre ei sunt executați chiar de către superiorii lor!

La finalul lunii octombrie, în regiunea Donețk, un comandant rus și-a ucis subalternii și a fugit de pe poziții, după ce inițial i-a mințit că va coordona compania de trupe mai departe de locul de dislocare. S-a ascuns de fapt într-un loc de refugiu, unde a așteptat ca detașamentul său să fie măcelărit de ucraineni. Apoi s-a întors beat turtă la locul faptei și și-a împușcat mortal ultimii trei supraviețuitori. Ulterior, a dat bir cu fugiții. Momentul a fost filmat de o dronă a Forțelor Armate Ucrainene. Revenit la sediul central, comandantul a fost premiat, în loc să fie pedepsit, după ce le-a explicat șefilor lui că a reușit să țină piept de unul singur unor mercenari polonezi! 

„Militarii erau lăsați fără șanse de supraviețuire. Le-a fost mult mai ușor să dezerteze și să raporteze la sediu că plutoanele și companiile lor erau distruse sau dispărute” 

Indisciplinați pe front. „În ciuda faptului că situația din toate sectoarele frontului este extrem de dificilă pentru ambele părți, disciplina în armata invadatoare se deteriorează în fiecare zi. Acest lucru se datorează în principal lipsei unui management adecvat al unităților atât la sediu, cât și pe teren.”

Au fugit ca lașii. „Ofițerii care ar trebui să conducă unitățile de pe teren își lasă subordonații fără comunicare și sunt preocupați doar să-și salveze propriile vieți. Astfel de tactici au fost demonstrate exclusiv de către comandanții grupurilor de trupe de personal ale Forțelor Armate Ruse, care au fugit de pe câmpul de luptă.”

Raportări mincinoase. „În tot aces timp, militarii lor erau lăsați fără șanse de supraviețuire. Le-a fost mult mai ușor să dezerteze și să raporteze la sediu că plutoanele și companiile lor erau distruse sau dispărute. În acest caz, au câștigat atât locotenenții și căpitanii, cât și generalii.”

Nepedepsiți. „Au avut ocazia să nu declare pierderi iremediabile și să economisească banii alocați pentru despăgubiri rudelor morților. La urma-urmei, dacă nu există corp, atunci nu există plăți. Înșiși comandanții unităților, de toate gradele, nu au fost pedepsiți în niciun fel pentru că au fugit de pe câmpul de luptă. De fapt, generalii ruși au legalizat dezertarea comandanților în cazul în care aceștia raportează că toți subalternii au fost uciși.”

„Mobilizații au fost de fapt abandonați cu mitraliere împotriva tancurilor, fără livrarea de muniție și alimente. O săptămână au mâncat ce au găsit și au băut apă din bălți” 

Dezertor premiat. „La sfârșitul lunii octombrie, Ordinul «Pentru curaj» a fost primit de un căpitan rus «chmobik» (soldat rus „standard” – n. red.), comandantul uneia dintre companiile care au luptat în direcția Donețk. Detașamentul său, format din 140 de persoane, a fost transferat în zona de luptă pe 14 octombrie. Mobilizații au fost de fapt abandonați cu mitraliere împotriva tancurilor, fără livrarea de muniție și alimente. Timp de aproximativ o săptămână, invadatorii au mâncat ce au găsit și au băut apă din bălți.”

Subalterni păcăliți. „Când șederea în prima linie a devenit insuportabilă pentru căpitan, acesta a decis să-i anunțe pe cei rămași în companie că va comanda detașamentul ceva mai departe de locul de dislocare a personalului. La acel moment, doar 37 de mobilizați mai erau în viață.”

Beat turtă. „După aceea, comandantul s-a ascuns în cel mai apropiat loc de refugiu între companie și detașamentul de baraj, unde a petrecut aproape o zi. În aceeași noapte, militarii săi au fost supuși unui foc zdrobitor de artilerie. Când s-a întors, căpitanul era complet beat. Împreună cu el, din întreaga companie, doar trei erau pregătiți de luptă. Și-a împușcat subalternii, după care a dispărut în cele din urmă. Apărătorii Ucrainei au filmat acest moment dintr-o dronă.”

Premiere inimaginabilă. „Ofițerul a explicat Înaltului Comandament că a reușit «să înfrâneze în mod independent ofensiva mercenarilor polonezi», în timp ce toți subalternii săi au murit în luptă. Pentru o asemenea ispravă a fost premiat.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fonfleul anului: „Elon Musk și Angelina Jolie la Castelul Bran, de Halloween”. Cum a reușit un site obscur să atragă televiziunile într-o minciună de proporții gigantice

* În România, țară NATO, ministrul Apărării e fiul fostului șef al Securității Vrancea! PSD-ist lansat de baronul-turnător Oprișan și numit de Iohannis. Lucrarea de doctorat i-a fost scrisă de alții

* Se profilează o alianță USR – PMP – Forța Dreptei. Liderii celor trei partide discută despre construirea unui nou pol de dreapta, ca alternativă la PNL și PSD

* Drulă îl „arde” pe Iohannis: „«Iuda de la Grivco» e marele patron al corupției” / „Clasa de privilegiați a Marelui Trădător se îmbuibă cu nemiluita”

* Concluzia lui Bode, după ce Comisia de Etică a UBB i-a confirmat plagiatul: „Politicienii-dactilografi din USR s-au făcut de râs. Teza mea de doctorat e în regulă”

RECHIZITORIU. Ghiță colecta șpăgile pentru PSD, beneficiar direct Ponta. „Poate vrei să te calce vreo mașină, tâmpitu’ dracu’!”

* „E festival, râde toată Europa de Cristoiu, Ciutacu, Budeanca și Răzvan Dumitrescu”. RTV și Antena 3 „CNN”, studiu de caz al lui Raed Arafat în conferința Disinfo 2022, la Bruxelles

Propagandă rusească extremă la Fugar TV: „România ar fi de 10 ori mai bogată în afara Uniunii Europene! RoExit! RoExit! RoExit!”

* VIDEO. Maia Sandu, disperată, la București: „Avem nevoie de ajutor să supravieţuim ca parte a lumii libere” / „Sunt gata să ne dea foc la țară!” / „Suntem cu toții în pericol, Rusia nu are reguli”

* Garry Kasparov: „Acesta ar trebui să fie ultimul război al Federației Ruse” / „Rusia începe să se destrame… cât de mult se va întări China?” / „Xi Jinping le face americanilor o ofertă directă – «Noi îl predăm pe Putin, voi predați Taiwanul»” / „Nu cred că Trump va candida, are un rating negativ uriaș”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here