Gelu Voican Voiculescu, săgeata sovietică din 1989, s-a însurat cu o propagandistă de la Sputnik, plătită de Rusia!

2
7416
Soții Gelu Voican Voiculescu și Georgiana Arsene

Săgeata sovietică s-a demascat! Rușii i-au dat lui Gelu Voican Voiculescu rolul de asasin sadic și funcția de vice-prim-ministru în decembrie 1989, iar acum îi dau o nevastă cu 41 de ani mai tânără. O propagandistă plătită de Sputnik.md ca „ziaristă”, care l-a însoțit pe sinistrul Voican și sâmbătă, în Piața Universității, și duminică, în Piața Revoluției.

Judecat pentru crime împotriva umanității în „dosarul Revoluției”, Gelu Voican Voiculescu (78 de ani) a indignat opinia publică prin participarea sâmbătă și duminică la ceremoniile de comemorare a Revoluției din 1989. Atât în Piața Universității, cât și în Piața Revoluției, el a fost însoțit de noua sa soție, Georgiana Daniela Arsene (37 de ani), ziaristă angajată la Sputnik.md, organul oficial de propagandă al Rusiei.

Imaginile din Piața Universității, unde sâmbătă Voican Voiculescu a fost huiduit și lovit în cap cu o cârjă, și din Piața Revoluției, unde a participat la o slujbă religioasă, îl arată pe fostul vicepremier alături de Georgiana Arsene, cu care s-a căsătorit în acest an.

VIDEO: Gelu Voican Voiculescu și Georgiana Arsene, pe 22 decembrie 2019, în Piața Revoluției (în partea dreaptă a imaginii)

Gâdea a binecuvântat căsătoria cu iz rusesc

În urmă cu o săptămână, pe 15 decembrie, Gelu Voican Voiculescu a fost invitat în emisiunea lui Mihai Gâdea, la Antena 3. Spre sfârșitul discuției, în care Voican a mințit – ca de obicei – într-un stil grețos, Gâdea i s-a adresat astfel: „La finalul acestui interviu vreau să vă felicit. A scris mult presa despre faptul că ați început o viață nouă, au fost multe articole și vreau să vă felicit, știu că v-ați căsătorit recent”. „Vă mulțumesc”, a confirmat Voican.

În acel moment, pe ecran a apărut Georgiana Arsene, care se afla pe un scaun și aștepta încheierea interviului, ca să-și ia soțul acasă. Un gest de atenție casnică sau o misiune de la Moscova – asta nu vom ști, poate, niciodată.

Georgiana Arsene în studioul Antenei 3

Minciuni grosolane ale Georgianei Arsene

Originară din Buzău, Georgiana Daniela Arsene (37 de ani) activează ca propagandistă feroce a Rusiei, pe site-ul Sputnik.md, finanțat de Guvernul de la Moscova. Printre articolele semnate de ea se numără diversiuni precum:

În editorialul din 2017, Georgiana Arsene denunța o presupusă propagandă anti-rusă răspândită în Occident și România. „E momentul ca noi toţi să ne trezim şi să abandonăm rusofobia, pentru a coopera în mod natural cu Rusia împotriva terorii”, scria propagandista moscovită, devenită recent soția sinistrului Gelu Voican Voiculescu.

În aceeași producție propagandistică, Georgiana Arsene nega agresiunile Rusiei la adresa țărilor vecine:

  • „Una din cele mai puternice componente ale rusofobiei este inducerea ideii că Rusia este agresorul înnăscut al vecinilor săi.”
  • „Se vorbeşte despre faptul că în 2008 Rusia ar fi «agresat» şi «invadat» Georgia. Nimic mai neadevărat.”
  • „Ca să nu mai pomenesc de «jelaniile» analiştilor şi jurnaliştilor români de politică externă care deplângeau soarta Ucrainei «invadate» de ruşi şi a Crimeei «anexate», dar nu pomeneau – şi nu menţionează nimic nici până în ziua de astăzi – de masacrul de la Odessa, din 2 mai 2014.”
Georgiana Arsene i-a fost alături lui Voican și sâmbătă, în Piața Universității

Procurorii îl acuză pe Voican Voiculescu de trădare. În 1989 fost implicat în chemarea trupelor sovietice!

În „Dosarul Revoluției”, procurorii militari arată că toți cei din „rețeaua Iliescu”, inclusiv Gelu Voican Voiculescu, au negat constant faptul că ar fi chemat trupele sovietice și au încercat să-și ascundă filo-sovietismul, dar și colaborarea cu serviciile secrete ale URSS.

„Ulterior Revoluţiei, toţi cei implicaţi în chemarea trupelor sovietice (Iliescu Ion, gl. Militaru Nicolae, Voican Voiculescu, Brucan Silviu) au negat vehement acest fapt. Se observă că persoanele implicate în solicitarea de ajutor militar sovietic (trădare, conform legislaţiei penale) sunt aceleaşi faţă de care prezentul rechizitoriu reţine săvârşirea crimelor împotriva umanităţii, în circumstanţele arătate. Prin prisma acestei realităţi, prin raportare şi la probele administrate, în mod firesc se evidenţiază un liant, o continuitate logică, între consemnările din capitolul I (contextul internaţional), filo-sovietismul evident al componenţilor «grupului Iliescu», acceptarea noii puteri din România de către URSS, reactivarea unor militari de o anumită factură şi (nu în ultimul rând) uciderea lui Ceauşescu Nicolae”, arată procurorii.

Decembrie 1989: Iliescu și umbra sa, Voican Voiculescu

Diversionist, asasin, cioclu, profitor

Voican Voiculescu este unul dintre marii profitori ai evenimentelor sângeroase din decembrie 1989. Cooptat în echipa pro-sovietică impusă de Moscova la conducerea României, a făcut parte din primul Guvern Roman (26 decembrie 1989 – iunie 1990), ca vice-prim-ministru, responsabil cu serviciile secrete.

De 30 de ani, escrocul trăiește în lux pe bani publici. A fost ministru, parlamentar, ambasador, trăgător de sfori pe la Secretariatul de Stat pentru Revoluționari (în Guvern) și director la Institutul Revoluției Române (sinecură iliesciană aflată în subordinea Senatului României).

De 29 de ani ocupă abuziv o vilă somptuoasă a RAAPPS în zona Aviatorilor și refuză să achite chiria la prețul pieței, el fiind obișnuit ca pe vremea regimului Iliescu, când plătea cel mult 100 de lei pe lună.

Pe 22 decembrie 1989, Gelu Voican Voiculescu a fost un fel de gardă de corp a lui Ion Iliescu, pe care l-a păzit înarmat și l-a însoțit pas cu pas, pe traseul TVR – MApN (în Drumul Taberei) – sediul CC și din nou la TVR.

De asemenea, Voican și-a asumat rolul de cioclu al soților Ceaușescu. A participat la execuția de Târgoviște și s-a ocupat de înmormântarea după un ritual aproape satanic a acestora, în Cimitirul Ghencea Civil.

Personaj-cheie al scenariului sovietic pentru România, Voican Voiculescu a contribuit masiv la diversiunile criminale din decembrie 1989 și la ororile mineriadei din 13-15 iunie 1990. A fost informator al Securității, dar a acționat ca un veritabil agent al KGB/GRU.

Prin legea ticăloasă impusă de Iliescu în 2004, Voican Voiculescu beneficiază de pensie de revoluționar, e scutit de impozite, circulă gratuit cu trenul și a primit loc de veci – tot gratuit!

Duminică, în Piața Revoluției

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. cine pastele ma-sii e cacatul asta de-l apara jindarii???>..un criminal,o scursura a istoriei…lasati-l liber sa vada cat e iubit banditul…..!!!…am scapat de dragnea si ne intoarcem la comunism ,la bolsevism…ilici,nastase, roman,voican!!…ba ce tara de rahat avem,crminalii umbla liberi !!!….daca au sange-n instalatii ,jindarii ar trebui sa-i arda o bataie,exact ca celor din 10 august…

  2. Se droghează de bine ,nenorociții ăștia care iau lunar o căruță de bani și fac umbra degeaba pământului!!
    Cel de la SPP ar fi trebuit dat afara și fără drept de pensie ( i se calculează la vechime in SPP și atât )in rest sa se ducă la munca ca la 53 de ani sa mai muncească încă 12 ani pana la 65 de ani ca orice roman!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here