Gelu Voican Voiculescu o caută cu lumânarea! A fost huiduit și în Piața Revoluției, la o zi după ce i-a fost spart capul în Piața Universității

5
1823

O nouă apariție provocatoare a lui Gelu Voican Voiculescu! Sinistrul personaj a apărut și în Piața Revoluției, la slujba de pomenire a martirilor Revoluției din 1989.

La o zi după incidentul de sâmbătă, de la Troița din Piața Universității, Gelu Voican Voiculescu a venit, arogant, și la manifestările din Piața Revoluției, în fața fostului sediu al CC al PCR (actuala clădire a Ministerului de Interne).

Apariția „gărzii revoluționare a lui Ion Iliescu” a provocat revolta celor prezenţi, care l-au huiduit și i-au cerut să plece. „Criminalule! Ce cauți aici, criminalule? Ai mâinile pline de sânge! La pușcărie, asasinule!”, i s-a strigat din mulțime. Printre cei prezenți se numărau rudele unor martiri din decembrie 1989.

Noua provocare a lui Gelu Voican Voiculescu, fost vicepremier în Guvernul provizoriu Petre Roman (decembrie 1989 – iunie 1990), vine la o zi după ce acesta a fost huiduit şi lovit cu o cârjă în cap, sâmbătă, la manifestările dedicate Revoluţiei, în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

Voican Voiculescu a depus, sâmbătă, plângere împotriva bărbatului care l-a lovit. Bărbatul – Octavian Crăciun (68 de ani) – a fost audiat la Secţia 1 Poliţie.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

  1. Vrea sa provoace alte agresiuni. Sa apara ca o victima iar cei care au avut de suferit la revolutie sa para agresori. Are scoala veche KGB.
    Pun pariu ca agresiunea asupra lui va fi solutionata de justitie mai repede decit crimele lui impotriva umanitatii.

  2. Nesimţitul criminal bolşevic Iliescu (Ilici-Cioabă) Ion, educat la şcoala de incultură bolşevică din Moscova, are tupeul derbedeului de mahala să-şi dea cu părerea despre Revoluţia din 1989 pe care a înăbuşit-o cu o lovitură de stat acompaniat de infractorul Gelu Voican Voiculescu şi papagalul Neulander Petre Roman. Sper ca Justiţia românească să le dea ani grei de puşcărie şi să le confişte averea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here