„Sinistrul și obscenul Gelu Voican Voiculescu. Nerușinatul criminal, profitor etern, un gunoi uman, o acritură dușmănoasă”

0
5004
Gelu Voican Voiculescu și kalașnikov-ul său. Foto: revista Tango

Scriitorul Dan Alexe îi face un portret inspirat lui Gelu Voican Voiculescu, scursura criminalo-securistă care s-a ales cu capul spart, sâmbătă, în Piața Universității. Cel care l-a lovit cu cârja pe Voican a fost pensionarul Octavian Crăciun (68 de ani).

Textul lui Dan Alexe

„Acesta este sinistrul și obscenul Gelu Voican Voiculescu, nerușinatul criminal plin de sine care tocmai a luat un băț în cap în Piața Universității…

El este obsedatul de ocultism rău asimilat, puitor în scenă al mascaradei asasinării lui Ceaușescu, care în perioada mineriadei în 1990 era ministru cu sarcini peste serviciile secrete.

Am mai scris despre el, la prima inculpare pentru crimă: om fără niciun talent, turnător al lui Bivolaru la Securitate, profitor etern, închis în vremea lui Ceaușescu pentru fals și escrocherie, pătruns de proastă literatură ocultistă și ajuns ambasador al lui Iliescu, Voican Voiculescu și-a văzut flatat ego-ul josnic după ce i s-au încredințat omorârea lui Ceaușescu și participarea la aducerea minerilor.

Un gunoi uman, o acritură dușmănoasă, care s-ar fi visat un soi de Evola sau René Guénon, dar care n-a produs niciodată nimic afară de a ocupa abuziv o vilă în București în care, șef al Institutului Revoluţiei Române (!), și-a plimbat, în decor de sihăstrie kitsch, manichiura și barba îngrijită obscen.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here