Capul lui Voican a fost spart cu o cârjă! Și lui Petre Roman i s-a strigat „Criminalule!”. Cârja n-a ajuns însă și la el

1
6082

București, Piața Universității, 21 decembrie 2019. Primele două căpetenii din Guvernul României instalat pe 26 decembrie 1989 – prim-ministrul Petre Roman și vice-prim-ministrul Gelu Voican Voiculescu – au fost alungate cu huiduieli și vorbe grele de la ceremonia de comemorare a 30 de ani de la Revoluție.

Simbolistica e formidabilă: cei care s-a autointitulat „revoluționari” au fost alungați de adevărații revoluționari sau de exponenții lor!

„Revoluționarii Moscovei”, care n-au avut nicio zgârietură în decembrie 1989, au fost numiți „criminali” de către părinții copiilor uciși în acel loc în urmă cu 30 de ani!

Contrarevoluționarii au fost umiliți de revoluționari!

Trădătorii au fost alungați de patrioți!

Impostorii au fost reduși la tăcere de oamenii care chiar au luptat pentru libertate!

Profitorii au fost zdrobiți de oamenii onești!

Actorii care au aplicat scenariul GRU-KGB au simțit ce înseamnă furia sinceră a mulțimii umilite de ei.

Ex-vice-premierul Gelu Voican Voiculescu (78 de ani) a fost lovit cu o cârjă la Troița de la Universitate, unde a venit să depună o coroană de flori. Diversionistul criminal din decembrie 1989 a fost scos din mulțime de jandarmi, în timp ce-i curgea sânge de la cap. Jandarmeria București a anunțat ulterior că se fac demersuri pentru a identifica persoana care l-a lovit în cap pe Gelu Voican Voiculescu. Acest individ sinistru este trimis în judecată pentru infracțiuni contra umanității.

Ex-premierul Petre Roman (73 de ani), odrasla rusofilă a cominternistului Valter Roman, a simțit și el tăișul vorbelor strigate de mulțime: „La pușcărie, criminalule!”. Dotat și e cu mult tupeu, venise să depună o coroană de flori de Ziua Memoriei Victimelor Comunismului. Nu l-a ajutat defel minciuna pe care o tot rostogolește de 30 de ani, cum că a fost el la baricada de la Inter (unde nu l-a văzut nimeni); a stat, domnule, în fața gloanțelor!

Cei care au stat cu adevărat în fața gloanțelor l-au expulzat astăzi cu minciunile lui cu tot. Doar jandarmii l-au salvat de o cârjă în cap.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Dedesubturile demisiei bruște a Mădălinei Dobrovolschi. De ce a plecat de la Palat?

* Kovesi, blocată de 20 de ore pe un aeroport din Belgia! WizzAir s-a făcut de râs, procurorul-șef UE nu poate ajunge acasă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here