sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăMainCapul lui Voican a fost spart cu o cârjă! Și lui Petre...

Capul lui Voican a fost spart cu o cârjă! Și lui Petre Roman i s-a strigat „Criminalule!”. Cârja n-a ajuns însă și la el

-

București, Piața Universității, 21 decembrie 2019. Primele două căpetenii din Guvernul României instalat pe 26 decembrie 1989 – prim-ministrul Petre Roman și vice-prim-ministrul Gelu Voican Voiculescu – au fost alungate cu huiduieli și vorbe grele de la ceremonia de comemorare a 30 de ani de la Revoluție.

Simbolistica e formidabilă: cei care s-a autointitulat „revoluționari” au fost alungați de adevărații revoluționari sau de exponenții lor!

„Revoluționarii Moscovei”, care n-au avut nicio zgârietură în decembrie 1989, au fost numiți „criminali” de către părinții copiilor uciși în acel loc în urmă cu 30 de ani!

Contrarevoluționarii au fost umiliți de revoluționari!

- Advertisement -

Trădătorii au fost alungați de patrioți!

Impostorii au fost reduși la tăcere de oamenii care chiar au luptat pentru libertate!

Profitorii au fost zdrobiți de oamenii onești!

- Advertisement -

Actorii care au aplicat scenariul GRU-KGB au simțit ce înseamnă furia sinceră a mulțimii umilite de ei.

Ex-vice-premierul Gelu Voican Voiculescu (78 de ani) a fost lovit cu o cârjă la Troița de la Universitate, unde a venit să depună o coroană de flori. Diversionistul criminal din decembrie 1989 a fost scos din mulțime de jandarmi, în timp ce-i curgea sânge de la cap. Jandarmeria București a anunțat ulterior că se fac demersuri pentru a identifica persoana care l-a lovit în cap pe Gelu Voican Voiculescu. Acest individ sinistru este trimis în judecată pentru infracțiuni contra umanității.

Ex-premierul Petre Roman (73 de ani), odrasla rusofilă a cominternistului Valter Roman, a simțit și el tăișul vorbelor strigate de mulțime: „La pușcărie, criminalule!”. Dotat și e cu mult tupeu, venise să depună o coroană de flori de Ziua Memoriei Victimelor Comunismului. Nu l-a ajutat defel minciuna pe care o tot rostogolește de 30 de ani, cum că a fost el la baricada de la Inter (unde nu l-a văzut nimeni); a stat, domnule, în fața gloanțelor!

Cei care au stat cu adevărat în fața gloanțelor l-au expulzat astăzi cu minciunile lui cu tot. Doar jandarmii l-au salvat de o cârjă în cap.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Dedesubturile demisiei bruște a Mădălinei Dobrovolschi. De ce a plecat de la Palat?

* Kovesi, blocată de 20 de ore pe un aeroport din Belgia! WizzAir s-a făcut de râs, procurorul-șef UE nu poate ajunge acasă

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -