luni, februarie 26, 2024
AcasăNewsIliescu și Năstase îl plâng pe Voican de parcă ar fi primit...

Iliescu și Năstase îl plâng pe Voican de parcă ar fi primit un glonț, nu o cârjă. Concluzia lui „Bombonel”: Iohannis e de vină!

-

Pățania lui Gelu Voican Voiculescu în Piața Universității, unde a fost huiduit copios, a luat o cârjă în cap și a fost alungat sub protecția jandarmilor, i-a activat pe doi foști președinți ai PSD, Ion Iliescu și Adrian Năstase.

Pe blogurile lor, Iliescu și Năstase au înfierat violența unei cârje de pensionar, dar nu văd o problemă în faptul că mii de români au fost împușcați de „teroriștii” grupării moscovite Iliescu – Brucan – Militaru – Voican Voiculescu în decembrie 1989.

Iliescu încearcă să-și ascundă valurile de crime – de la Revoluție și mineriade – sub o explicație generală și ticăloasă: „nici după trei decenii, reconcilierea nu e posibilă”.

Adrian Năstase a găsit vinovatul pentru capul spart al sinistrului Voican Voiculescu: Klaus Iohannis! În viziunea lui „Bombonel”, este un fel de șef de cuib legionar!!!

- Advertisement -

Ion Iliescu: „Este de condamnat climatul de confruntare și de violență pe care l-au cultivat și îl cultivă o serie de organizații de revoluționari sau de organizații neguvernamentale, care vor să impună versiunea lor despre Revoluție și să rescrie istoria. Reamintesc că unul dintre sloganurile Revoluției a fost «Fără violență!». Libertatea a fost cucerită cu un preț greu și nu putem permite ca, în numele ei, să fie interzis dreptul la opinie al celor care nu au aceleași opinii cu aceia care-și impun, prin forță, punctul lor de vedere. Cele petrecute astăzi, în Piața Universității, arată că nici după trei decenii reconcilierea nu este posibilă. Oamenii de bună credință au obligația morală, indiferent de ceea ce cred despre evenimentele din urmă cu treizeci de ani, să condamne violența”. 

Adrian Năstase: „Revoluția română nu mai poate fi și nu mai este apărată de cei care au participat la ea. Singurul care o apără, acum, pare a fi Iohannis. La Parlament sau la Timișoara, în Piața Universității, el reprezintă acum Revoluția. Iar jandarmii, sub noua conducere, permit ca Gelu Voican Voiculescu să fie atacat, iar agresorul să nu fie reținut. Cei care cunosc istoria interbelică știu cum s-a trecut de la violența verbală la violența fizică. Aceasta pare a fi «România normală» – o țară în care obiectivul principal al președintelui său este distrugerea unui partid ales democratic”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. Sa ne gandim oare si la o diversiune?Sa devina calaii victime,nu?Desi numai cand ii vad mutra,ca sta in Primaverii,langa televiziune,normal,mi se umple sufletul de furie si neputinta!!CUM E POSIBIL SA MAI UMBLE LIBER CRIMINALUL PRINTRE NOI?CRIMINAL CARE ,IMPREUNA CU ILIESCU SI GASCA SA DE KGBISTI -MILITARU,BRUCAN,CAZIMIR IONESCU,PETRE ROMAN,VOICULESCU,BRATES SI ALTI ANGAJATI AI SECURITATII DIN TELEVIZIUNE CHEMAU BUCURESTENII SA VINA SA-I APERE PE EI,CEI CE SE AUTOINTITULAU ELIBERATORII TARII!!SI AU VENIT CU ZECILE,MURIND IN MACEL,PENTRU NISTE CRIMINALI CE STATEAU SUB MESE,IN STUDIOUL 4!

  2. Nerusinatul de iliescu indrazneste sa vorbeasca despre cum strigau romanii ”Fara violenta”, iar el comanda sa se traga in ei, si atunci si la mineriade, nuuu, este un plan cu acest criminal de nu mai moare, asta ajunge la puscarie pentru mortii Revolutiei! La fel, hotul de nastase, si coruptul psd, sunt victime ale presedintelui si-ale celor care spun sa dispara acest grup infractional organizat sub forma de partid, auzi : ”ales democratic”! Nerusinatilor, ce legatura aveti voi si psd cu democratia? V-ati folosit si va folositi tocmai de parghiile democratiei, ca sa instaurati o dictatura cleptocratica, nenorocitilor, dupa dosarul Revolutiei, trebuie sa fiti judecati pentru distrugerea tarii, pentru hotiile fara numar la care v-ati dedat toti, si ca sa fiti siguri ca scapati fara pedeapsa si cu banii la tescherea, ati scos din codul penal infractiunea de ”subminare a economiei nationale”!

  3. Pare un scenariu contrafacut, aceasta lovire cu carja in cap. Sa arunce asupra unor forte incerte vina violentei socante, estompand crimele lor prin minciuna si acoperirea adevarului de la revolutie.
    Sunt tare curioasa cine e individul care i-a dat lui Voican in cap….cine e cu adevarat, pentru ca ma tem ca se ascunde ceva aici. Din faptul ca acesti criminali infecti arunca anatema asupra lui Johannis, tare ma tem ca individul cu carja e pus de gasca mafiota pro-rusa, cu scop de diversiune si manipulare. Ei sunt in stare de cele mai marsave inscenari ca sa-si murdareasca adversarii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -