Gelu Vișan a apelat la Ciutacu pentru a face rost de avocat. A fost îndrumat spre apărătoarea interlopilor. Acum, Vișan votează PSD

1
3916
Gelu Vișan - Laura Vicol - Victor Ciutacu

Joi, cu trei zile înaintea alegerilor parlamentare, Gelu Vișan – zgomotoasă vuvuzea anti-justiție, conspiraționist cu judecata rătăcită – a spus cu cine votează: PSD. Motivul: s-a amorezat (profesional-electoral) de avocata Laura Vicol, care deschide lista PSD pentru Camera Deputaților în județul Dolj. Gelu Vișan a avut două mandate de parlamentar PDL: unul de senator (2004-2008), altul de deputat (2008-2012). A migrat o vreme la PMP, de unde a fost îndepărtat ca „măsea stricată”.

În declarația de dragoste politică făcute Laurei Vicol, Gelu Vișan îl dă de gol și pe cel care i-a recomandat-o pe aceasta să-i fie avocat, când a fost chemat la DNA: Victor Ciutacu, tonomatul de la România TV (televiziunea fugarului Sebastian Ghiță)!

Ciutacu l-a îndrumat pe Vișan spre avocata interlopilor din Capitală: Laura Vicol. Aceasta i-a apărat, printre alții, pe:

  • fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru (Ion şi Vasile Balint), mega-infractori și multi-pușcăriași
  • Marius Alecu, zis Bebino, unul dintre liderii Clanului Sportivilor
  • fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, condamnat definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare, dar fugit din România înainte de pronunțarea sentinței.

De altfel, fugarul Dragomir îi este și naș Laurei Vicol, la cea mai recentă căsătorie a acesteia, cu afaceristul Vladimir Ciorbă (în 2017). Anterior, avocata a fost măritată cu afaceristul Mihai Vicol, condamnat la închisoare pentru fraude cu fonduri europene.

Declarația de dragoste electorală a fostului PDL-ist Gelu Vișan pentru PSD-ista Laura Vicol

„Țin minte totul: hotelul la care ne-am cazat, plaja, atmosfera destinsă de weekend. Eram la plajă prima dată în anul acela, când am primit fotocopia chemării la DNA.

Până seara știam și cine, și de ce. Știam și ce se dorește, transformarea din martor în suspect.

Am sunat un avocat, era aproape, să ne vedem seara. Ne-am văzut. Mi-a spus că nu mă poate reprezenta, pentru că… pentru că… Nu voia să se lege la cap. Strigasem luni de zile la televizor în apărarea personajului nedreptățit. Iar când i-am cerut sprijinul, mi-a spus că nu se poate.

Atunci l-am sunat pe Victor Ciutacu și l-am rugat să-mi dea voie 10 minute să mă apăr la televizor. S-a dat peste cap și a reușit. Tot el m-a întrebat cine mă reprezintă. I-am spus că nimeni, că s-au dat în spate. A zis că vorbește el cu Laura.

A vorbit, iar Laura a zis da, fără să vorbească cu mine, fără să știe despre ce este vorba. A doua zi ne-am văzut, iar peste câteva zile Laura a mers împreună cu mine la DNA.

Atunci, în vara lui 2018, am cunoscut-o cu adevărat.

Aș vrea să spun mai multe, dar nu am acordul ei și probabil s-ar supăra.

Rar mi-a fost dat să văd un suflet mai frumos, mai sensibil și mai dedicat binelui așa cum este Laura Vicol.

Și dacă ar fi doar asta, și ar fi de ajuns să o votez.

Deci, duminică o voi vota pe Laura Vicol, și sunt ferm convins că va face treabă bună în Parlament și pentru doljeni.

Succes, Laura Vicol!”

SONDAJ. Ultima strigare: pe cine votați la alegerile parlamentare din 6 decembrie?

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here