Moartea fulgerătoare a unui reputat jurnalist, la 53 de ani. A relatat de la 8 Olimpiade, a fost ucis de Covid

0
4891

Reputatul jurnalist Răzvan Tomescu (53 de ani), veteran al Departamentului Sport de la Radio România Actualități, a decedat ca urmare a infecției cu Covid-19. 

Radio România Actualități a anunțat vineri, pe site-ul său, pierderea unui excelent jurnalist: Răzvan Tomescu. Acesta a murit după ce s-a infectat cu Covid-19.

Răzvan Tomescu lucra la Radio România de 28 de ani, angajându-se la postul național public de radio în 1992, când avea 25 de ani.

A relatat de la 8 ediții ale Jocurilor Olimpice de vară sau de iarnă. El a fost și sportiv de performanță, jucând polo în prima ligă a României.

Răzvan Tomescu era absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport (ANEFS).

Luni, 23 noiembrie, a fost ultima zi în care Răzvan Tomescu a fost la muncă. Brusc, starea de sănătate i s-a înrăutăţit. Avea dureri îngrozitoare de stomac. A fost internat la Spitalul Universitar (Municipal), nivelul de oxigen i-a scăzut la 65%. Plămânii i-au fost distruși rapid de coronavirus. Nu mai putea respira fără tubul de oxigen, deși n-a fumat niciodată.

Mesajul Radio România Actualități

„Răzvan Tomescu de la Redacția Sport a încetat din viață, la 53 de ani.

Colegul nostru Răzvan Tomescu, de la Redacţia Sport, a încetat din viaţă, astăzi, la vârsta de 53 de ani, la Spitalul Municipal din Bucureşti, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Este singurul ziarist de radio din România care a relatat de la 8 ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă sau de vară.

Pe lîngă activitatea sa jurnalistică, a jucat polo în Liga 1″.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.