Gândirea comunistă a lui Ponta: vrea naționalizarea pensiilor private!

3
1493
Doi foști șefi ai PSD: Che Jilava și Che Palavra

Cea mai comunistă propunere a acestor vremuri pandemice a fost emanată de Pro România, partidul condus de fostul premier Victor Ponta. Într-un elan maoist, acesta nu doar că a făcut o propunere în acest sens, ci a transformat-o în condiție pentru a vota prelungirea stării de urgență!

Prin Pro România, Ponta propune ca banii destinaţi Pilonului 2 de pensii private să meargă către un fond special pentru combaterea coronavirusului, pentru un an, începând cu data de 1 mai.

Propunerea face parte dintr-un pachet de 15 condiţii impuse de Pro România pentru prelungirea stării de urgenţă.

Pro România a anunţat că a luat decizia iniţierii unui proiect legislativ privind redirecţionarea sumelor colectate la Pilonul 2 de pensii, începând cu data de 1 mai 2020, într-un fond special pentru combaterea coronavirusului, pentru o perioadă de 12 luni ce poate fi prelungită prin lege, în situaţia menţinerii crizei economice.

„Banii vor fi administraţi de Guvern pentru finanţarea serviciilor medicale, a medicamentelor, echipamentelor de protecţie, a altor dispozitive sau echipamente medicale şi a materialelor care pot fi utilizate pentru prevenirea, limitarea, tratarea şi combaterea Covid-19. De asemenea, fondul poate fi folosit pentru investiţii în construirea, extinderea, modernizarea şi dotarea de spitale, secţii şi alte tipuri de unităţi sanitare sau pentru achiziţionarea de aparatură medicală”, arată partidul lui Ponta.

Același „Che”, alt pușcăriaș!

Așadar, fanul lui Che Guevara (criminal pe care Ponta îl purta cu mândrie pe tricou) vrea să rezolve problema coronavirusului prin confiscarea banilor PRIVAȚI ai românilor care cotizează la pilonul 2. „Pinocchio” încearcă să atenteze în avans la viitoarele pensii private, să confiște contribuțiile pe un an.

Mai mult, Ponta lasă loc pentru prelungirea abuzului: perioada de 12 luni „poate fi prelungită prin lege, în situaţia menţinerii crizei economice”.

Mai comunist decât așa nu există!

DOSAR. Virusul mortal al comunismului: Organizația Mondială a Sănătății, controlată ocult de China, e acuzată că a mințit întreaga lume și a amânat criminal declararea pandemiei

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here