Frustrarea lui Cîțu ia forme grotești: PNL aruncă bani pe o campanie de denigrare a miniștrilor USR ai Sănătății

3
1386
O campanie rușinoasă, plătită de "echipa Cîțu"

Refuzul USR de a-l accepta pe Florin Cîțu prim-ministru al unui eventual nou guvern în formula PNL-USR-UDMR a produs o mare frustrare în conducerea PNL. Atât de mare, încât liberalii au plătit sume importante pentru a derula o campanie de publicitate online ca să-i denigreze pe Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu, foștii miniștri USR ai Sănătății.

PNL a demarat o campanie agresivă pe internet împotriva USR, miercuri, în preziua cconsultarilor de la Cotroceni pentru desemnarea unui nou prim-ministru.

Bannere cu mesajul „Voiculescu și Mihăilă vinovați” sunt afișate pe mai numeroase site-uri de știri. Bannerele apar prin intermediul Google Adsense, platforma de publicitate a Google, care este instalată pe aproape toate site-urile de știri din România. Bannerele se afișează contra cost, mai ales în cadrul știrilor politice.

 

Președintele USR, Dacian Cioloș, a condamnat această campanie dușmănoasă, publicând pe Facebook un text explicativ însoțit de fotografii sugestive.

„Este pur și simplu de neînțeles ce dorește în realitate acest partid care, pe de-o parte, ne trimite mesaje de împăcare, în timp ce în public continuă cu dezinformări de cea mai joasă speță”, a scris Dacian Cioloș.

„Dar dacă cineva își închipuie că noi ne vom așeza la masă cu Florin Cîțu în timp ce el face campanii mincinoase online sau pentru că repetă la infinit să mergem la PSD și AUR, fie nu știe ce vorbește, fie a ajuns să creadă în propriile minciuni”, punctează președintele USR

Răspunsul lui Dacian Cioloș la campania mincinoasă a PNL

„I-am costat mulți bani pe cei de la PNL. După ce au produs flyere mincinoase și le-au împărțit prin țară în campania electorală, acum au plătit o întreagă campanie online prin care încearcă să arunce vina pandemiei pe Ioana Mihăilă și pe Vlad Voiculescu. Este pur și simplu de neînțeles ce dorește în realitate acest partid care, pe de-o parte, ne trimite mesaje de împăcare, în timp ce în public continuă cu dezinformări de cea mai joasă speță.

Am înțeles până la un punct frustrarea lui Florin Cîțu pentru situația sa personală, dar pentru noi asta nu înseamnă nimic. Cariera politică a cuiva e strict o problemă personală și este de neconceput ca un partid sau o țară să se sacrifice pentru o singură persoană, indiferent despre cine este vorba. De la demiterea sa și până de curând, am făcut pur și simplu terapie cu un om care nu se poate dezlipi de putere. Și nu sunt singurul. Dar să te contrazici de la o zi la alta și să ajungi să faci campanii otrăvite din bani publici împotriva celor cu care spui că ai vrea să mai lucrezi nu are nici un sens. Nici nu mai comentez latura morală.

În ceea ce privește campania propriu-zisă, ea este lipsită de fundament. Dacă a existat cineva în guvern care a încercat din răsputeri să tragă în sus campania de vaccinare și lupta în pandemie, aceștia au fost Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu. Vă rog să vă amintiți cum a plecat de la Ministerul Sănătății secretarul de stat Andreea Moldovan, pe care activiști antivacciniști au atacat-o literalmente la ieșirea din clădirea ministerului, pentru că insista că situația este critică pentru țară. Să vă reamintiți și veșnicele contre și piedici puse de Florin Cîțu Ioanei Mihăilă pe durata mandatului sau declarațiile belicoase făcute la adresa lui Vlad Voiculescu. Echipa de strategie subordonată domniei sale a sechestrat România și a pus imnul la difuzoare împărțind amenzi în stânga și dreapta ca să antagonizeze cetățenii care erau fugăriți pe stradă în loc să li se explice pericolul real la care se expun. Este rușinos și degradant ca politica românească să trăiască exclusiv din minciună.

O spun și o repet. Suntem oricând dispuși la dialog cu PNL. Dar dacă cineva își închipuie că noi ne vom așeza la masă cu Florin Cîțu în timp ce el face campanii mincinoase online sau pentru că repetă la infinit să mergem la PSD și AUR, fie nu știe ce vorbește, fie a ajuns să creadă în propriile minciuni. Este rușinos de jos punctul unde s-a ajuns și, deși noi sperăm că oamenii echilibrați vor stopa acest gen de comportament, nu pot să nu rămân cu un gust amar în urma acestor degradări ale exprimării publice.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ruptură în „echipa câștigătoare”: „Grupul de la Cluj” ia distanță de „Grupul oltenilor” și nu-l mai vrea pe Cîțu premier! Rareș Bogdan, suspectat că e „cârtiță”

* Cum a reușit Drulă să fie singurul ministru avizat pozitiv într-un Parlament ostil: dintr-o greșeală a unui deputat PSD, președinte de comisie!

* VIDEO. Ministrul Novak dezvăluie ravagiile făcute de Covid în familia sa de anti-vacciniști: „Bunică-mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă”

Medic reputat, către Cîțu: „Ce faceți e nebunie curată. E criminal. O spun de această dată ca psihiatru”

* Infectați cu Covid, Firea și Pandele n-au mai putut ține secretul: erau vaccinați cu trei doze! Acum îi dezamăgesc pe conspiraționiștii cărora le cântau în strună

Mama medicului conspiraționist Răzvan Constantinescu, nevaccinată, „se zbate între viață și moarte“, infectată cu Covid. Doctorul insistă că „porcăria din flacon va distruge lumea“

VIDEO. Șoșoacă s-a năpustit la Spitalul „Marius Nasta” și a agresat-o pe managera Beatrice Mahler. „Aici se întâmplă crime! Există tratament, nu vor să-l aplice!”

VIDEO. Ambrozie, Episcopul de Giurgiu: „Nu vă grăbiți să vă vaccinați! Vaccinurile sunt expirate. Vedeți? Dau foc românilor în spitale!“

Escrocherie în Voluntari: Primăria lui Pandele a cumpărat „medalioane anti-Covid” de 30.000 de euro, neomologate în UE

3 COMENTARII

  1. Groaznic!!! Cine naiba l-a mai inventat pe Catu asta? Pare ca i-au indesat in cap numai ura si dorinta de razbunare, iar el se comporta ca un tzacanit!!! Nu sunt de acord nici cu orgoliosii din USR care nu au avut ministri buni la sanatate si o tin pe-a lor, dar nici sa ajunga tapii ispasitori ai nenorocirilor pandemiei nu e drept. Toti ar trebui sa plateasca pentru aiuritoarea gestionare a pandemiei din ultimul an!!!!!!!

  2. Braț la braț, KWI și Câțu și-au propus să ne îngroape în minciuni care să ne facă să uităm nemernicia lor criminală.
    Soarta ne va arăta dacă-i va pedepsi pe vinovați.
    Ei trebuie pedepsiți pentru nemernicia lor. Pentru genocidul și urgia pe care le-au creat.
    Sau poate vă doriți să aibă parte de onorurile lui Iliescu?
    Treziti-vă români! Nu mai fiți blânzi și buni! Ne mor mame, copii, frați și surori…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here