sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainInfectați cu Covid, Firea și Pandele n-au mai putut ține secretul: erau...

Infectați cu Covid, Firea și Pandele n-au mai putut ține secretul: erau vaccinați cu trei doze! Acum îi dezamăgesc pe conspiraționiștii cărora le cântau în strună

-

Senatoarea Gabriela Firea (PSD) a anunțat că s-a îmbolnăvit, împreună cu toată familia, de Covid. Fosta primăriță a Bucureștiului a precizat că suferă de o formă ușoară, dezvăluind că este vaccinată și nu oricum, ci chiar cu a treia doză!

Toți adulții din familie au făcut a treia doză și acum sunt infectați, a mai precizat Firea pe contul său de Facebook, apoi s-a grăbit să adauge că ea nu dă sfaturi nimănui să se vaccineze sau nu și că, oricum, luptă pentru dreptul fiecăruia de-a face așa cum vrea. Apoi, ca pentru a-și cere scuze, Firea înșiră un text kilometric, împănat cu referiri la religie, spune că e credincioasă și înaintea fiecărei decizii majore postește și se roagă. În premieră, adaugă că tratamentele, știința și medicamentele au fost îngăduite de Dumnezeu pentru ca a ajuta oamenii. Este un discurs radical diferit față de cele de până acum.

Familia Firea-Pandele a păstrat discreția asupra „amănuntului“ că s-a vaccinat – și nu oricum, ci cu trei doze

Firea, la fel ca tot PSD-ul, a avut în pandemie un discurs duplicitar, pendulând între reacții și gesturi sfidătoare, care să lovească în Guvern, și protejarea propriei sănătăți. Nici Firea, nici vreun alt lider al PSD nu au făcut public momentul în care s-au imunizat, ținând ascunse aceste lucruri. Abia acum, în plin val 4, aflăm că fosta primăriță a Bucureștiului, la fel ca și soțul său, Florentin Pandele, s-au vaccinat – și încă nu oricum, ci chiar cu 3 doze.

Nu e întru totul surprinzător că Firea a păstrat discreția, până acum, asupra vaccinării sale. Ea și Pandele fac mare caz de credință, anul trecut au dus în Voluntari și București o campanie în care acuzau USR de satanism și alte bazaconii, iar în cercul de apropiați al familiei se regăsesc conspiraționiști notorii precum Daniel Ghiță și Ninel Peia (ultimul, asociat direct și cu senatoarea anti-vaccinistă Diana Iovanovici-Șoșoacă).

- Advertisement -

Tot acum, opinia publică află același lucru despre întreaga conducere a PSD. Marcel Ciolacu a anunțat că miercuri, după ce va pica la vot propunerea Cabinetului Cioloș, el împreună cu toți parlamentarii social-democrați se vor duce, în bloc, să-și facă doza a treia de vaccin.

În acest timp, de peste un an și jumătate, PSD a întreținut ocult o propagandă conspiraționistă, trimițându-și vuvuzelele prin piețe și organizând haite de postaci pe Facebook, pentru a milita împotriva vaccinării.

Inclusiv parlamentari și lideri din teritoriu ai PSD au luat atitudine împotriva campaniei de vaccinare, iar un primar din Moldova al acestui partid a amenințat că-i va întâmpina cu coase, furci și topoare pe medicii care ar ajunge la el în comună cu echipa mobilă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Mama medicului conspiraționist Răzvan Constantinescu, nevaccinată, „se zbate între viață și moarte“, infectată cu Covid. Doctorul insistă că „porcăria din flacon va distruge lumea“

* VIDEO. Șoșoacă s-a năpustit la Spitalul „Marius Nasta” și a agresat-o pe managera Beatrice Mahler. „Aici se întâmplă crime! Există tratament, nu vor să-l aplice!”

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU: Ciuma lui Iohannis

* VIDEO. Ambrozie, Episcopul de Giurgiu: „Nu vă grăbiți să vă vaccinați! Vaccinurile sunt expirate. Vedeți? Dau foc românilor în spitale!“

* O profesoară de muzică le spune elevilor de 13 ani că dacă te vaccinezi, „ajungi legumă peste doi ani”, vei fi „cobaiul la nenorociţii ăştia de la OMS”! Compară spitalele cu abatoarele și cu lagărul de la Auschwitz

* Anti-vaccinistul Becali și-a făcut praf și echipa de fotbal: 9 jucători de la FCSB au fost doborâți de Covid. Și antrenorii au intrat la izolare

* Escrocherie în Voluntari: Primăria lui Pandele a cumpărat „medalioane anti-Covid” de 30.000 de euro, neomologate în UE

* CTP despre ÎPS Teodosie: „De ce nu este arestat acum și urmărit penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor?”

* Medic reputat, către Cîțu: „Ce faceți e nebunie curată. E criminal. O spun de această dată ca psihiatru”

* Mircea Hava, europarlamentar PNL: „Nu vom avea nici Guvern Cioloș, nici Guvern Cîțu” / „Domnii din Guvernul Cîțu au îngropat PNL”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -