Acasă Justiție Frica lui Dragnea de puşcărie a produs şi asaltul anti-Kovesi. Analiza crizei...

Frica lui Dragnea de puşcărie a produs şi asaltul anti-Kovesi. Analiza crizei din România la televiziunea de stat din Austria

Delirul de la Caraş-Severin al liderului PSD nu mai miră pe nimeni. Nu doar în România, ci oriunde în lume, oricine ştie că situaţia penală a lui Liviu Dragnea este principalul motiv pentru care guvernarea PSD-ALDE a pornit distrugerea statului democratic român din interior.

Pentru politologul Joachim Pranzl, de la grupul de cercetare a Europei de Est din cadrul Universității Viena, lupta energică împotriva nominalizării lui Kövesi este un alt pas către subminarea statului de drept si a justiției, acțiune de subminare care a început în 2016 cu alegerea actualei guvernări. De atunci, în România are loc „subminarea statului de drept, fapt care nu s-a mai întâmplat în această formă niciodată de la aderarea la UE“, a declarat Pranzl, citat de G4Media.ro.

Și el crede că, în realitate, cel care trage sforile în România este președintele PSD. Dragnea este condamnat penal și din acest motiv nu poate ocupa funcția de prim-ministru iar DNA, sub conducerea lui Kövesi, a demarat anchete împotriva lui. Acuzația este că o firmă de construcții controlată de Dragnea a primit fonduri europene și le-a deturnat în stil mare.

Ancheta Tel Drum și frica lui Dragnea de pușcărie ar putea fi, conform lui Pranzl, motivul pentru atacarea lui Kövesi. „Eu nu văd nici un alt motiv pentru care Kövesi să fie atacată la nivel european atât de agresiv și să se facă atâta lobby împotriva ei, înainte de a ști măcar dacă ar putea ajunge procuror european“, a declarat Pranzl, citat de televiziunea austriacă de stat, ORF.

Foto: captură G4Media

CITIȚI ȘI:

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

Dragnea, primit la Reșița cu huiduieli, cătușe și rahat turcesc

loading...

3 COMENTARII

  1. D-na Kovesi deranjeaza toti hotii si infractorii precum si pe cei care-i sustin, deci o gramada mare, mare de tot!!! Dracnea nu va avea respect niciodata din partea omului cinstit, niciodata!!!!!
    O femeie contra tuturor!!!
    RESPECT, DNA KOVESI!!!

  2. Astazi m-au uluit minciunile calculate in scopuri ticaloase ale lui Dragnea, la PSD Caras-Severin Credeam ca am vazut maximum in materie de minciuna si de ticalosie.
    Aflati ca in asta seara am vazut ceva mult mai ticalos, mai mincinos, mai nerusinat: l-am vazut pe Gusa secondat de Hoandra, straduindu-se sa o atace pe Kovesi cu argumente inventate, mintindu-ne de la ochi, straduindu-se sa introduca ura intre Iohannis si Kovesi si sa umple cu mizerie USR si Plus.
    Voi da detalii mai tarziu. Dragnea e mic copil pe langa Gusa, sluga lui Ghita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările