Codruța: „Mami, ar trebui să-mi dau demisia sau să aștept să fiu revocată?” „Tu, copilă, tu n-ai greșit cu nimic”

3
12265
Laura Codruța Kovesi

În cadrul interviului acordat Andreei Esca la Europa FM, Laura Codruța Kovesi a dezvăluit că a fost pe punctul de a-și da demisia de la conducerea DNA, când ministrul Tudorel Toader declanșase procedura de revocare a ei. Cea care a sfătuit-o să nu demisioneze a fost mama sa.

  • „Când am fost revocată din funcție, mama a fost cea care m-a încurajat. Venisem după un val de evenimente grele. Simțeam și lipsa tatălui, au început și foarte multe acțiuni disciplinare, și revocare, și tot felul… Știam că va veni și momentul revocării, era previzibil. Am sunat-o pe mama mea și i-am zis: «Mami, ce crezi, ar trebui să-mi dau demisia sau să aștept să fiu revocată?». Și mama mi-a zis: «Tu, copilă, tu n-ai greșit cu nimic» – așa îmi spune, asta e… «Tu ține-te acolo pe poziție și ține la principiile tale! Și indiferent ce ți se întâmplă, tu nu renunța la principiile tale!» A fost cel mai bun sfat. Același sfat l-am primit și de la fratele meu, și de la omul la care țin foarte mult și cu care-mi impart viața, și de la prieteni de-ai mei”.
  • „Am avut acea conferință de presă, de final, iar când s-a terminat, prima care m-a sunat a fost mama. Și mi-a zis: «Sunt mândră de tine!». La fel a fost și la Bruxelles. Am închis telefonul, l-am pus în geantă (…) Am terminat audierea, am ieșit și primul lucru pe care l-am făcut a fost s-o sun pe mama. Era foarte emoționată. Atât mi-a zis: «Sunt mândră de tine». Atunci am știut că e bine. Știu că e obiectivă”.

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

    • Trol psd-ist, o sa va ia lumea pe sus si-o sa va arunce in fundul ghenei, sper din toata inima asta!!! LCK are curaj cat nu avei voi toti infractorii la un loc, sunteti disperati si aruncati cu zoaie in tot ce e justitie pentru ca sunteti manjiti din cap pana-n picioare iar cand vin procurorii peste voi ii atacati cu inregisrari false. Intr-o tara democratica, si nu condusa de hoti asa cum e Romania acum, ati fi demult priponiti bine la racoare, cu munca silnica, ca prea le cantati in struna hotilor!!!
      Doar in Romania lui dracnea condamnatii si infractorii conduc o tara, flausatul nu are curaj sa iasa din vizuina si se ascunde ca un sobolan cand lumea il ia la intrebari, cica” hai in baie”, nespalatul!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here