VIDEO. ”Pleacă, bă, dracului de aici! Bă, alcoolicule, mănâncă tu rahat, bă!” Aşa vorbeşte şeful Învăţământului din Caraş-Severin, din dragoste pentru Dragnea!

6
5972

De ce nu pică Liviu Dragnea? Din cauza celor care îl susţin indiferent ce face, pentru a-şi păstra funcţiile, pensiile speciale sau banii (vezi parlamentarii PSD-ALDE-UDMR, Avocatul Poporului, Dăncilă, Carmen Dan etc.). Dar puterea lui nu stă doar în cei „de la centru”, ci şi în destule marionete din ţară. Oameni care ar rămâne muritori de foame, dacă n-ar fi legaţi la conducta de bani a partidului-stat. Drept urmare, de frică să nu piardă ce au primit prin voia stăpânului, ajung să se malformeze moral într-un hal fără de hal.

Este şi cazul Inspectorului-şef peste Învăţământul din Caraș-Severin, fostul deputat PSD Ioan Benga. Acesta a adresat cuvinte jignitoare protestatarilor care l-au așteptat pe Liviu Dragnea la Reșița cu o tavă cu rahat turcesc, la intrarea în clădirea unde urmau să se țină alegerile pentru conducerea filialei PSD Caraș.

În momentul în care protestarii au început să huiduie și să strige ”Huooo! Infractoruleee! Comunistule!”, Benga s-a întors către unul dintre protestatari și i-a replicat: ”Pleacă, bă, dracului de aici. Bă, alcoolicule, mănâncă tu, rahat, bă!”, după cum rezultă dintr-o înregistrare transmisă de un cititor G4Media.ro.

”Ăștia așa vor să conducă România”, a comentat Liviu Dragnea după incident, potrivit potrivit banatulazi.ro.

CITIȚI ȘI:

Codruța: „Mami, ar trebui să-mi dau demisia sau să aștept să fiu revocată?” „Tu, copilă, tu n-ai greșit cu nimic”

VIDEO. Nu doar Tudor Chirilă e fan Kovesi, ci și invers! Înainte de audieri, la Bruxelles, Codruța s-a energizat cu melodia „Nu ne mai trageți pe dreapta!”

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

Dragnea îl amenință în stil mafiot pe Rareș Bogdan, cel care va deschide lista PNL la europarlamentare. Cu Hoandră nu are nimic

Dragnea, primit la Reșița cu huiduieli, cătușe și rahat turcesc

6 COMENTARII

  1. Priviți moaca slugoiului reșițean : un rebut comunistoid, un turnător plin de ură, dispreț, superioritate- un bou roșu, fără coarne,cu limbă lungă,maronie,un șmirghel pt.funduri tip PSD, aderență ridicata, categoria teldrac.nea . Cu ăștia se reformează învățământul,vai mama lui !,cu ăștia țara rămâne în ev mediu. Băi, benga, ce hârtie igienică bengoasa ești! Corespunzi stasului impus de infractorul drac.nea : comunist, tupeist, lingău, turnător-ca pe vremea lui Ceașcă, ști bine…

  2. Cei de la PSD au senzația ca iși permit toate porcăriile de când sunt la guvernare! Și-au dat arama pe față acești analfabeți ( nu toți) au mințit practic electoratul ( cel PSD-ist ) ca vor guverna responsabil dar au înșelat Așteptările in aproape toate sectoarele de activitate includiv in ceea ce privește legile justiției față de care nu au nuci un fel de respect! Vor ajunge din păcate față de cei care au crezut in onestitate, corectitudine, profesionalism ! Au o singura varianta sa plece cât mai repede de la guvernare( peticita, încropită cu tot felul de ordonanțe inclusiv OUG nr7/2019 care nu au legătura nici cu economia nici cu justiția).Au fost făcute aceste legi ale justiției pentru un infractor dovedit și condamnat de justiție Livache care ar face bine sa -și dea demisia din toate funcțiile și sa-și rezolve problemele cu justiția. Mult rău a făcut acest individ care nu vrea in ruptul capului sa plece naibii o data din PSD. Dacă pleacă acest neisprăvit va trage pe mulți odată cu el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here