vineri, mai 31, 2024
AcasăJustițieVIDEO. Nu doar Tudor Chirilă e fan Kovesi, ci și invers! Înainte...

VIDEO. Nu doar Tudor Chirilă e fan Kovesi, ci și invers! Înainte de audieri, la Bruxelles, Codruța s-a energizat cu melodia „Nu ne mai trageți pe dreapta”

-

Într-un interviu acordat Andreei Esca la Europa FM, Laura Codruța Kovesi a declarat că este fan al trupei Vama (fostă Vama Veche) și că a ascultat melodia „Nu ne mai trageți pe dreapta” chiar înainte de a merge la audierile din Comisia LIBE.

Laura Codruța Kovesi: „Sunt fan Vama Veche și Tudor Chirilă, îmi plac foarte mult melodiile lor, în special versurile. Au avut un concert, cred ca în 2004 sau 2003, am fost cu niște colegi de la Sibiu și lansaseră atunci melodia aceea, «Nu ne mai trageți pe dreapta». Când s-a terminat concertul, printre cei care erau acolo era și un polițist, și săracul… tot drumul, până la Sibiu, noi cântam numai «Nu ne mai trageți pe dreapta». Săracul, n-a avut ce face, că era cu noi în mașină. Chiar îmi plac melodiile (lui Tudor Chirilă). Când eram la Bruxelles, înainte de a merge la audieri, chiar am ascultat piesa asta și mi-a dat o stare foarte bună, m-a energizat”.

Nu doar Laura Codruța Kovesi este fan Tudor Chirilă, ci și artistul o susține pe fosta șefă a DNA. Tudor are o activitate civică intensă. El a participat la multe proteste în Piața Victoriei, pentru a apăra statul de drept și a striga „DNA să vină să vă ia!”.

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Este fantastic! Am ascultat acum (ora 15.53 ) acest interviu .Am înțeles perfect de ce o vor jos ,dar (sac!) nu vor reuși .Este stânca din justiția dreapta. TREBUIE susținută ,încurajată și protejata.Dragnea vrea sa aducă aurul in țara ,dar de fapt el exporta gratis adevăratul aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -