Dragnea îl amenință în stil mafiot pe Rareș Bogdan, cel care va deschide lista PNL la europarlamentare. Cu Hoandră nu are nimic

7
18553
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere de la Realitatea TV, a fost amenințat de Liviu Dragnea, sâmbătă, la Reșița, în două reprize: mai întâi într-o ședință de partid, apoi într-o conferință de presă.

Chiar dacă nu i-a pronunțat numele, este evident că liderul PSD s-a referit la jurnalistul care, aproape sigur, va ocupa locul 1 pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare.

Dragnea a declarat că PSD va răspunde „cu vârf și îndesat” la acuzațiile pe care i le aduce Rareș Bogdan seară de seară. El a bătut câmpii, văzând „securiști” și „masoni” în tabăra politică adversă.

Liderul PSD nu a atacat Realitatea TV ca televiziune, ci doar pe Rareș Bogdan. Explicabil: Cozmin Gușă e tranzacționist, cu el se poate negocia prețul, iar Octavian „Tavi” Hoandră are suflet de PSD-ist.

 • Liviu Dragnea, la Conferința de la alegeri a PSD Caraș Severin: „Până acum au zburdat. Începând de astăzi, o să începem să ne ocupăm și de ei, în sensul în care vom vorbi și de asta. Câți masoni sunt în acest partid, câți securiști, care este legătura cu serviciile secrete. Despre toți… și despre vedetele care se urcă pe niște liste, și despre foști prim-miniștri care acum sunt plus-minus”.
 • Liviu Dragnea, într-o conferință de presă: „O să urmeze… am vrut să transmit un mesaj mai amplu. În virtutea bunului-simț PSD-ist, nu am reacționat până acum, preferând să ne ocupăm de problemele țării. Nivelul de hăituială pe care îl practică toți ne-a făcut să decidem să răspundem pe măsură, chiar mai mult: vom răspunde cu vârf și îndesat! Ceea ce primim, vom da înapoi, chiar dublu! Cei care moșesc aceste mișcări politice vor fi scoși la iveală. Au zburdat până acum – pe televizor, Facebook -, spunând tot felul de minciuni fără să aducă argumente”.

CITIȚI ȘI:

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

7 COMENTARII

  • Maro mananci tu, din plin, si cu galeata!!!!
   Rares va calca pe bataturi pentru ca e ultimul bastion care va arata in direct, toate conacele si furaciunile pe care le faceti tarii asteia de cand ati venit la putere, in „89, ca de atunci nu am mai scapat de voi, ghiolbanilor!! Rares a ramas cam singurul din televiziune care nu a ingenuncheat in fata voastra si are curajul sa arate lumii intregi cine sunteti cu adevarat. Normal ca a prezentat si conacul boierilor olguta si mandea tocmai pentru ca aia doi „pohtesc” sa puna mana pe toata casa doar pentru ca sunt mari la partid si buni de gura, iar proprietatul nu vrea sa plece din casa lui chiar daca probabil astia il ameninta in toate felurile, de aia sta omul acolo. Pai intr-o viata normala un om cu salar de la buget ca astia doi, si multi altii ca ei, poate sa-si cumpere asa ceva!? Mai si baga minciuna cu achitatul din banii de nunta, da’ ce sunteti ma, seici cu sonde in gradina din spatele casei, hai ma!!
   Si la o adica, atunci cand o palesti, casa si averile tot nu le duci cu tine asa ca…asta e razbunarea simpla la care niciun ghiolban nu se gandeste, nimeni nu traieste vesnic si te duci cum ai venit, cu mainile pe piept, atat!!!

 1. Cozmin Gusa intra perfect in vorba romaneasca”cand e sa te ia dracul , teia si din usa bisericii!” Satul de stat pe tusa , nemultumit de faptul ca la propria televiziune nu era vioara intai, deci nu avea putere absoluta , a decis ca e mai bine s-o incoloneze in sirul SA TRAITI TOV. DRAGNEA!, deci sa-i scada astfel ratingul , dar sa se
  afle si el , mai toata ziua, pe micul ecran si sa incerce asa sa aduca voturi psd-ului!
  Unii dintre noi nu au uitat „prestatia ” lui ca lider Psd , nici pseudo motivatia plecarii lui de acolo , asa ca ii vom oferi si lui ceea ce merita :protest, adica adio rating, deci bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here