De ce șobolanul a ros tocmai acum cureaua de la mașina avocățelului omniprezent la Ghiță TV și nu pe vremea lui Firea, când era invazie de rozătoare în Capitală?

5
1252
Kanal D, iulie 2017

Mai rămâne să-i dea agentul „Manole” o funcție la BNR și avocățelului expus generos la televiziunea fugarului Ghiță. Ăla – avocatul, nu Ghiță – care a promis că-l dă în judecată pe Nicușor Dan pentru că i-a ros un șobolan cureaua de transmisie de la mașină. Taman lui i s-a întâmplat și tocmai în Sectorul 1 al Capitalei, condus de primărița Clotilde Armand.

A trecut aproape o lună de atunci. N-am auzit să se mai revolte vreun cetățean pentru că a rămas cu autoturismul în stradă din cauza vreunei rozătoare. Dacă era să se fi întâmplat, ar fi fost numai breaking news-uri pe la Varan TV și Fugar TV.

Spunea la un moment dat acel avocățel, conform Antenei 3: „Știm foarte bine că planul de deratizare pe întreg municipiul București pentru 2021 a fost aprobat abia în mai 2021, nu ca în anii trecuți, când era aprobat cu un an înainte”.

A mințit. Sau, hai, nu s-a documentat suficient. În 2016, la două luni de când madam Firea s-a înscăunat la PMB, șobolanii umblau nestingheriți pe străzi. Îi „moștenise” de la un alt PSD-ist de frunte, Sorin Oprescu.

Citez din ziarul „Adevărul” de atunci: „«Adevărul» vă prezintă câteva imagini edificatoare, filmate în zona Piaţa Chibrit, unde mai mulţi şobolani se luptă pentru resturile de mâncare găsite chiar şi pe băncile pe care stau oamenii. Asemenea scene pot fi văzute însă chiar şi în toiul zilei în Centrul Vechi, pe malul Dâmboviţei în zona Unirii sau Eroilor, sau peste drum de Cercul Militar Naţional, pentru a sublinia doar câteva zone din centrul Capitalei. Situaţia în periferie este şi mai gravă, iar în privinţa rozătoarelor, autorităţile nu par să ia măsurile care se impun. În luna februarie, presa trăgea un semnal de alarmă în privinţa unei posibile invazii de şobolani şi ţânţari, Capitala rămânând la acea vreme fără servicii de deratizare şi dezinsecţie”.

Ăsta-i „planul de deratizare” al avocățelului de la Ghiță TV, „aprobat cu un an înainte”?

Și în 2017, lucrurile au stat la fel. Ba chiar mai rău. Invazia șobolanilor s-a extins. Au ajuns chiar în fața Guvernului României. Și era Dragnea pe-acolo mare ștab, cu Grindeanu / Tudose premieri și cu madam Firea primar!

Kanal D, iulie 2017: „Șobolanii au invadat Capitala de la centru până la periferie. Bucureștiul este plin de galeriile rozătoarelor. Sunt peste tot și aduc groază. Nici să-și ducă gunoiul nu mai au curajul bucureștenii. Chiar și în fața Guvernului au fost filmați șobolani. Nu se mai sperie deloc de lumea care circulă pe trotuar și se plimbă nestingheriți prin curtea instituției. Primăria Capitalei ne transmite că asociațiile de proprietari ar trebui să deratizeze blocurile”.

Bănuiesc că și la acea vreme avocățelul cu pricina avea mașină. Și o parca prin oraș, pe unde apuca. L-au ocolit însă șobolanii. De ce? Era PSD-ul la putere, cu Firea la PMB și Tudorache la Sectorul 1.

Reiau ce-a declarat Firea în acel moment: că asociațiile de proprietari trebuie să deratizeze blocurile. Atât a știut să facă în mandatul ei: să arunce șobolanul la alții.

Acum, însă, Capitala e condusă de Nicușor Dan, iar la Sectorul 1 e Clotilde Armand. Era „normal” pentru cei de la Ghiță TV să apară și „curele roase” de șobolani. Să nu uităm: de șobolanii „moșteniți” de la Oprescu și Firea.

P. S. Șobolanii sunt periculoși. Pot transmite boli grave. Dar mai periculoase sunt „șobolănismele” lansate de postul fugarului Ghiță.

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Oana Lovin, vuvuzeaua rusofilă, l-a hărțuit pe Dan Barna la restaurant. „Mănâncă ciorbă domnu’ Barna! Și alții n-au ce mânca acasă…”

* Imensă tragedie într-un sat din Bacău: 5 copii, aflați la scăldat, s-au înecat în Siret!

* PSD-istul Gheorghe Nichita, fost primar al Iașiului, iese din pușcărie după 11 luni, deși a fost condamnat la 5 ani! A luat șpagă 1,6 milioane de euro din fonduri UE

* Delirul putinist al lui Dan Puric: „Genocid! Guvern criminal! Ne-am lăsat corupți de toate infecțiile și proxeneții Europei!”

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* VIDEO. Ce știe Cîțu despre Teodorovici? Premierul către tulceni: „Felicitări, aţi salvat România de un spion rus! Aţi scos din Parlament un om care făcea foarte, foarte mult rău”

* Mălin Bot îl dă în judecată pe Ion Cristoiu și-i cere 150.000 de euro după ce acesta a repetat de zeci de ori la TVR 1, în mod mincinos, că ar fi un infractor care scuipă oamenii pe stradă

* Ordin de restricție: Vanghelie „i-a dat pumni în zona capului concubinei Oana Mizil”. Versiunea lui: „A făcut o spaimă și i s-au încleștat degetele de la mână și a început să se sperie”

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Cea mai rușinoasă zi din istoria fotbalului românesc: FCSB, CSU Craiova și Sepsi, eliminate de echipe din Kazahstan, Albania și Slovacia! Pentru asta a fost boicotată Olimpiada?!

5 COMENTARII

  1. Ca sa-l parafrazez pe Malin Bot, intr-un material de-al lui, probabil ca „avocatul” l-a prins in flagrant pe sobolan, si, intrebandu-l de ce i-a ros cureaua de transmisie, sobolanul i-a raspuns in franceza. De acolo si deductia ca sobolanul era „agent infiltrat” de-al Clotildei. Acum, intrebarea este daca „agentul antinational” a efectuat „operatiunea de destabilizare a tarii” in timp ce „avocatul” era „la munca” (pentru ca, din cate am inteles, „avocatul” isi are cabinetul in Sectorul 2, nu in Sectorul 1)?

  2. Daaa…, sigur era un șobolan… „CURCUBEU”, de-al LGBT-iștilor, sau unul cuuu… costum-negru-,-camașă-alba-cu-plastron-,-și-papion-negru(-plus-șorțuleț), de-al „ocultei-(masonice-)mondiale”, iar dacă mai chițăia și-n… franțuzește (ce șoc ar fi fost să fi chițăit… „brânză”, „barză”, „viezure”, „mânz”, „bărzăune”, că ar fi însemnat că șobolanii noștri strămoșești au ajuns să roadă din mașini de foameeee!!!) siguuuuur era dresat de Clotilde să halească mașinile opozanților săi!!!!!

    • Să zică mersi avocățelu’-„guițist” că era prin București…, că dacă BANDIȚII de la „ROMPREST” ar fi făcut golănia asta, de la Sectorul-1 din Capitală, undevaaa… într-un oraș de la munte, iar ăsta avea mașina acolo, nu șobolanuuu’…, ciii… ditamai ursu’ venea, nu să-i roadă mașina…, ciii… SĂ-L PAPE PE EL, CU-TOTU’, daaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

      • Gataaa…, ca ziariști-de-INVESTIGAȚIE, am făcut niște cercetări șiii… am descoperit COMPLOTUL: rozătoarea-CRIMINALĂ eraaa… hamsterul Clotildei, de-acasă, pe care franțuzoaica l-a trimis „pe-teren”, laaa… păscut de mașini ale dușmanilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here