FOTO. Sexy-moldoveanca arestată pentru asaltul de la Capitoliu. E născută la Bălți, vorbește rusește, are cetățenie americană și e trumpistă fanatică

3
7405
Kristina Malimon

Câteva zeci de persoane au fost reţinute pe 6 ianuarie, ziua incidentelor grave care au avut lor la Capitoliu, când susţinătorii lui Donald Trump au intrat în clădire pentru a împiedica Congresul să certifice voturile electorilor și să finalizeze procedura de alegere a lui Joe Biden. Alte arestări au fost făcute ulterior, în fiecare zi.

Autorităţile americane au comunicat că printre persoanele reţinute pe 6 ianuarie se numără şi două vorbitoare de limbă rusă, dintre care una are nevoie de traducător, pentru că nu vorbește engleza.

Era vorba despre Eugenia Malimon (54 de ani) şi fiica acesteia, Kristina Malimon (28 de ani), originare din Republica Moldova, dar ambele având cetăţenia SUA.

Cele două femei sunt acuzate de aceleaași infracțiuni: intrarea ilegală pe teritoriu interzis și încălcarea stării de asediu.

Kristina Malimon este o tânără activistă din Partidul Republican şi o simpatizantă înflăcărată a preşedintelui SUA, Donald Trump.

E vicepreşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Republican din orașul Portland, statul Oregon, de pe Coasta de Vest a Americii, acolo un Kristina Malimon îşi are reşedinţa.

Într-un interviu pentru presa rusă, Kristina Malimon a declarat că este originară din oraşul Bălţi, Republica Moldova.

Pe contul său de Instagram, Kristina Malimon are peste 25.000 de urmăritori şi este foarte activă în promovarea mesajelor pro-Trump.

Ea susţine că nu este de acord cu rezultatul alegerilor din SUA. În opinia sa, scrutinul a fost fraudat, iar Donald Trump este cel care a învins de fapt în alegeri.

Pe contul său de Instagram, Kristina Malimon a postat mai multe fotografii în care apare alături de personaje apropiate de Donald Trump, precum Roger Stone, Candace Owens şi guvernatorul Kristi Noem.

Tot pe Instagram, tânăra a postat o fotografie prin care demonstra că a fost prezentă la mitingul lui Donald Trump, organizat pe 6 ianuarie în faţa Casei Albe, de unde, după discursului ţinut de preşedintele american, susţinătorii acestuia plecat spre Capitoliu.

Într-un video publicat pe pagina sa de YouTube, în contextul alegerilor prezidenţiale din SUA, Kristina Malimon s-a adresat cetăţenilor slavi stabiliţi în SUA, pe care îi îndemna  să ”salveze America de socialism”. Ea susţinea că ”religia este în pericol” şi că  cea mai bună alegere este Donald Trump.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here