Fostul internațional Emil Săndoi s-a îmbolnăvit de Covid. Ce simptome a avut și cum se simte acum antrenorul de la Chindia Târgoviște

0
321

Emil Săndoi (55 de ani), acum antrenor la echipa de fotbal Chindia Târgoviște, din Liga 1, s-a îmbolnăvit de Covid-19. Fostul internațional a povestit la Digi 24 că s-a dus să se testeze atunci când a început să se simtă obosit și cu stări febrile.

Starea lui Săndoi este, momentan, bună, dar antrenorul s-a izolat: „Am iesit pozitiv la doua teste. Acum vreo doua zile am simtit o stare febrila, un pic mai obosit, dar in rest a fost o chestie pasagera. Sunt in izolare acum. Am stat doua zile si o noapte internat. Si eu si jucatorii si ceilalti colaboratori ai mei. Nimic grav nimeni”.

Interesant este că, potrivit lui Săndoi, și de data aceasta – la Chindia au mai fost găsite infectate două persoane acum aproape două săptămâni, pe 19 august –, problemele au apărut după ce jucătorii au avut câteva zile libere.

Președintele Chindiei, fostul fotbalist Marcel Ghergu (53 de ani), a afirmat la Telekom Sport că în club sunt 9 persoane infectate: 4 din staff și 5 jucători: “Primele două persoane infectate au fost în data de 19, am urmat toată procedura, cu internare, izolare, tot ce prevede protocolul medical, o retestare la 7 zile și acea retestare ne-a ieșit tot pozitivă. Au rămas în continuare în izolare. Ceilalți, în data de 26, după 7 zile. La retestare au ieșit și ceilalți pozitivi”.

Cu toate acestea, partida Chindia – Dinamo, programată luni, în etapa a doua din Liga 1, se va disputa așa cum era stabilit, de la 21.00.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here