(P) Dragoș Simion, candidatul PER la Primăria Tulcea: „E timpul ca omul, cetăţeanul, să fie pus pe primul loc!”

0
950
PER Tulcea: Dragoș Simion este cel din mijloc

(Promovare electorală)

Partidul Ecologist Român propune un candidat puternic pentru funcția de primar al municipiului Tulcea, în persoana omului de afaceri Dragoș Simion. Are 40 de ani și este absolvent a două facultăţi (Academia de Studii Economice Bucureşti şi Facultatea de Drept U.E.B.).

Dragoș Simion are o experienţă de peste 15 ani în funcţii de conducere, în cadrul unor companii de renume din România, actualmente fiind antrepenor în domeniul transporturilor.

A activat, pentru o scurtă periodă de timp, ca director de cancelarie la Instituția Prefectului judeţului Tulcea, ocazie cu care a avut posibilitatea de a constata deficienţele şi problemele cu care se confruntă administraţia locală şi judeţeană .

Experienţa sa în domeniul managerial, pregătirea, precum şi echipa PER Tulcea, formată din profesionişti foarte bine pregătiți, sunt esenţiale pentru electoratul tulcean, în luarea deciziei alegerii primarului municipiului Tulcea şi a membrilor Consiliului Local Municipal Tulcea.

„Important e să vrei, iar echipa mea vrea! Dacă şi tulcenii vor, atunci treaba este pe jumătate rezolvată”

Candidatul Dragoş Simion își motivează opțiunea politică și înscrierea în cursa electorală astfel:

„Vreau să vă mulţumesc Partidului Ecologist Român pentru această onoare! Faptul că m-a ales să reprezint partidul pentru a intra în bătălia electorală mă onorează şi mă motivează. Chiar dacă până acum nu am mai făcut politică, am hotărât să mă implic. Și m-am regăsit în PER! Am decis împreună cu colegii mei, să punem în slujba cetăţenilor toată experienţa noastră, acumulată până în prezent, pentru că vrem să transformăm municipiul Tulcea atât pentru noi, cei contemporani, cât şi pentru copii, pentru că ei sunt viitorul.

Timp de 30 de ani, politica şi administraţia s-au făcut haotic, doar în folosul celor aleşi sau numiţi. E timpul să schimbăm această problemă gravă a societăţii. E timpul ca omul, cetăţeanul, să fie pus pe primul loc. Să nu uităm că un primar este un angajat al cetăţenilor şi trebuie să dea socoteală tuturor celor pe care-i reprezintă şi l-au ales pe acea funcţie!” 

Candidatul Dragoş Simion ține să precizeze că va merge pe o linie constructivă, cu o campanie curata şi asumată:

„Noi nu ne-am propus să ne batem cu nimeni! Noi vom arăta că se poate şi altfel. Noi vom construi! Oamenii sunt sătui de jocuri politice şi de înţelegeri pe sub masă. Trebuie să fim transparenţi, direcţi, să spunem lucrurilor pe nume şi să implicăm cetăţenii în tot ce înseamnă decizii majore pentru oraşul nostru!

Sunt tulcean din tată-n fiu şi nu voi pleca niciodată de pe meleagurile unde au trăit înaintaşii mei! Voi arăta oamenilor din jur că împreună vom putea face lucruri multe şi bune. Important e să vrei, iar echipa mea… vrea! Dacă şi tulcenii vor, atunci treaba este pe jumătate rezolvată!”

 

Daniel Moraru, prim-vicepreședinte PER: “Totul se face haotic sau… nu se face! Trebuie reconstruit de la zero, totul! Începând de la mentalitate…” 

Daniel Moraru, prim-vicepreşedintele național al PER, președinte al organizației județene Constanța și coordonator zonal (totodată, și candidat PER la președinția Consiliului Județean Constanța), punctează ceea ce-și asumă PER, ca viziune de dezvoltare pentru orașul și județul Tulcea.

“Noi suntem un partid cu doctrină şi demnitate! Suntem aici de 30 de ani şi nu am fost niciodată implicaţi în scandaluri politice şi jocuri de culise. E timpul să începem să arătăm că oamenii sunt cu adevărat importanţi!

Revenind la Tulcea, mi se pare că acest oraş este încremenit în timp. În vreme ce alte oraşe se dezvoltă, Tulcea bate pasul pe loc. Sunt multe de făcut aici, începând de la infrastructură, fonduri europene, turism… Resursa nu este exploatată aşa cum trebuie. Totul se face haotic sau… nu se face! Trebuie reconstruit de la zero, totul! Începând de la mentalitate…”

Ionel Stan, lider județean PER: “Pariul meu este acela că avându-l pe Dragoş Simion primar, Tulcea, ca dezvoltare, va ajunge între primele 10 oraşe ale ţării!”

Liderul PER pe județul Tulcea, Ionel Stan (candidat pentru președinția Consiliului Județean), spune că, pentru a schimba ceva în această zonă, este nevoie de oameni tineri, bine pregătiţi, cu dorinţa de a scăpa anumite comunităti de primari care s-au împământenit de zeci de ani şi care sunt de neclintit şi fără nicio viziune pentru comunitatea din care fac parte.

Filiala judeţeană şi-a început activitatea de aproape două luni, timpul fiind scurt pentru a constitui organizaţii în întreg judeţul. La nivel judeţean sunt constituite organizaţii în 14 comune, în cele 4 oraşe şi în municipiul Tulcea. Membrii și simpatizanții partidului cred că toți candidaţii PER vor produce surprize majore la alegerile locale din Dobrogea.

Ionel Stan: “Din echipă, la Tulcea, fac parte oameni determinaţi, foarte bine pregătiţi, cu proiecte şi viziuni fezabile, care îşi doresc schimbarea. Îi invităm să se alature echipei pe toţi cei care vor schimbarea, în sensul dezvoltării judeţului şi a oraşului Tulcea. Comunitatea din care facem parte (întregul judeţ Tulcea) beneficiază, majoritar, de persoane determinate, educate, cu aspirații spre dezvoltare şi stabilitate. Am rămas plăcut surprins de numărul mare de oameni care au venit lângaă noi, oameni care n-au mai facut politică şi care s-au alăturat echipei PER Tulcea. Pentru oraşul Tulcea, Partidul Ecologist Român şi-a anunţat susţinerea pentru tânărul Dragoș Simion, intrat în cursa pentru funcţia de primar al municipiului capitală de județ..

Pariul meu este acela că avându-l pe Dragoş primar, Tulcea, ca dezvoltare, va ajunge în primele 10 oraşe ale ţării!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here