Firea, te mai „lipeşti”? Simona Halep, din nou pe Arena Naţională pentru sărbătorirea celui de-al doilea titlu de Grand Slam

1
1851

„Nu ştiu oficial despre aşa ceva, acum mă voi interesa şi voi afla care e situaţia. Dar dacă voi fi invitată să sărbătoresc acest titlul cu oamenii, o voi face de fiecare dată cu mare drag”. Acestea au fost cuvintele Simonei Halep, pe sosirea pe Aeroportul „Henri Coadă”, când a fost întrebată dacă va merge din nou pe Arena Naţională.

Simona Halep va prezenta publicului din România trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei pe Arena Naţională, miercuri, 17 iulie, începând cu ora 19:00, informează un comunicat al Federaţiei Române de Tenis.

Accesul publicului va fi gratuit.

Anunţul a fost făcut de Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

„I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană”, a spus Ţiriac, citat de Agerpres.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2.

Halep a obţinut al doilea său titlu de Mare Şlem din palmares, după unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, în urma unei victorii în doar 55 de minute în faţa fostului lider mondial. Primul său titlu de Mare Şlem a fost câştigat în 2018, la Roland Garros.

Simona Halep a celebrat primul titlul de mare slam alături de suporteri, tot pe Arena Naţională, anul trecut. Gabriela Firea, primăriţa PSD a Capitalei, a încercat să se „lipească” de succesul sportivei românce, dar a atras o reacţie furibundă din partea publicului.

Firea a fost huiduită puternic de spectatori şi a fost nevoită să-şi întrerupă discursul din cauza vacarmului ostil. Gestul ei a afectat foarte mult PSD, partidul din care face parte, care a încasat atunci o lovitură poate mai dură decât toate reacţiile negative faţă de Liviu Dragnea, liderul partidului.

Prin gestul ei arogant şi tupeist, Firea a contribuit masiv la scăderea popularităţii PSD.

CITIȚI ȘI:

Boc s-a bucurat ca un copil la Wimbledon: „Mă ciupesc, să fiu sigur că nu visez. Simona este cel mai bun ambasador al României”

Vrem un stadion plin de recunoștință pentru Simona! Ce ziceți, domnule Boc?

Simona Halep, ai lacrimile mele!

* Elogiul Serenei: „Nu știu ce aș fi putut face. Simona a jucat la nivelul ei maxim. A jucat incredibil, extraordinar”

VIDEO. Dacă doriți să revedeți un meci istoric: Simona Halep – Serena Williams 6-2, 6-2. Îți vine să sari în sus de bucurie și la reluare!

Imaginile unei izbânzi colosale: încordarea și fericirea Simonei

LIVE: Simona Halep – Serena Williams 6-2, 6-2. Victorie magnifică la Wimbledon!

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here