Simona Halep a oprit maşina să facă selfie cu suporterii din faţa aeroportului!

0
2083

Sărbătoare mare pe Aeroportul „Henri Coandă” şi mai ales în afara lui, la sosirea în ţară a Simonei Halep! Câştigarea titlului de la Wimbledon, cel mai râvnit trofeu de mare slam din lume, i-a făcut pe români să vină special pe „Otopeni” pentru a o întâmpina pe marea campioană.

Simona Halep a revenit, luni, în țară după ce a făcut istorie la Turneul de la Wimbledon unde a reușit să obțină al doilea trofeu de Grand Slam din carieră. Campioana din România a fost întâmpinată  cu covorul roşu pus la scara avionului British Airways.

A mers apoi în Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă, unde a fost primită de cei apropiaţi şi unde a avut loc o conferinţă de presă.

Flori de la preşedinte

Ion Țiriac și Ilie Năstase au întâmpinat-o pe Simona Halep cu flori. Și președintele Iohannis a trimis un buchet de flori Simonei Halep, înmânat la aeroport de către un reprezentant al Administrației Prezidențiale.

Sportiva a răspuns cu lejeritate şi pe larg întrebărilor jurnaliştilor şi a lansat un mesaj pentru cei care îi vor urma visul.

„E greu să putem să credem când suntem copii că vom avea șansa să jucăm la Wimbledon și să și câștigam, dar sper ca pentru tânăra generație să fie o inspirație, să creadă în ei și că totul este posibil”, a spus Simona în prima ei declarație de după revenirea în țară.

Simona Halep şi-a demonstrat din nou şi modestia, lăudându-şi adversara din finala Turneului de la Wimbledon, Serena Williams, pe care a numit-o „cea mai bună jucătoare a lumii din toate timpurile”.

Pentru Simona, obiectivul este acum obţinerea unei medalii de aur la Jocurile Olimpice: „Îmi doresc să ating forma de la Wimbledon ca să pot să câștig. Îmi doresc, bineînțeles, aur. Nu e ușor niciodată, dar o să joc în toate probele pentru o șansă în plus la orice fel de medalie”.
La plecare, Simona Halep a făcut un gest surprinzător: a decis să oprească maşina ce o ducea spre Bucureşti pentru a-i saluta pe suporterii veniţi cu flori la aeroport. Ea şi-a făcut chiar un selfie cu ei şi a acordat două autografe.
Printre cei de faţă, erau oameni veniţi şi de la Arad pentru a o întâmpina pe marea campioană de la Wimbledon.

Simona Halep va prezenta publicului din România trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei pe Arena Naţională, miercuri, 17 iulie, începând cu ora 19:00, informează un comunicat al Federaţiei Române de Tenis.

Accesul publicului va fi gratuit.

Anunţul a fost făcut de Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Firea a stricat petrecerea de anul trecut

Simona Halep a celebrat primul titlul de mare slam alături de suporteri, tot pe Arena Naţională, anul trecut.

Gabriela Firea, primăriţa PSD a Capitalei, a încercat să se „lipească” de succesul sportivei românce, dar a atras o reacţie furibundă din partea publicului.

CITIȚI ȘI:

* Firea, te mai „lipeşti”? Simona Halep, din nou pe Arena Naţională pentru sărbătorirea celui de-al doilea titlu de mare slam

Boc s-a bucurat ca un copil la Wimbledon: „Mă ciupesc, să fiu sigur că nu visez. Simona este cel mai bun ambasador al României”

Vrem un stadion plin de recunoștință pentru Simona! Ce ziceți, domnule Boc?

Simona Halep, ai lacrimile mele!

* Elogiul Serenei: „Nu știu ce aș fi putut face. Simona a jucat la nivelul ei maxim. A jucat incredibil, extraordinar”

VIDEO. Dacă doriți să revedeți un meci istoric: Simona Halep – Serena Williams 6-2, 6-2. Îți vine să sari în sus de bucurie și la reluare!

Imaginile unei izbânzi colosale: încordarea și fericirea Simonei

LIVE: Simona Halep – Serena Williams 6-2, 6-2. Victorie magnifică la Wimbledon!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.