Firea: „Sabotaj!”. Nicușor Dan: „Incompetență, achiziții dubioase. L-a trimis pe directorul STB să mă saboteze pe mine”

0
893

Troleibuzul care a luat foc pe Bd. Lascăr Catargiu, din București, a devenit un bun prilej pentru Gabriela Firea să mai prizeze o doză de conspiraționism. Anul trecut bănuia că „o mână criminală” i-a băgat o bucată de sârmă mațu’ gros; acum, cu troleibuzul, „ia în calcul un sabotaj”.

Duminică după-amiază, la Digi 24, Gabriela Firea a declarat: „Este foarte bizar ce s-a întâmplat. Troleibuzul a avut revizia chiar aseară. Va trebui aflat în ce fel a fost făcută revizia. Am luat în calcul și un sabotaj”.

Candidatul PNL și al USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a ripostat pe Facebook cu un rechizitoriu scurt, dar tăios.

„Troleibuzul în flăcări ilustrează perfect incompetența administrației Firea și în privința transportului în comun. Solicit explicații publice de la Primarul General, Gabriela Firea, și de la directorul STB! Vă reamintesc că directorul STB a fost trimis de doamna Gabriela Firea la conferința mea de presă de vineri pentru a mă sabota, alături de viceprimar și alți angajați ai STB și ai Primăriei. Acestea sunt preocupările STB și ale doamnei Firea, nu modernizarea parcului auto al STB!”, a precizat deputatul Nicușor Dan.

„Este inacceptabil ca viața oamenilor să fie pusă în pericol pentru că parcul auto al STB este învechit, troleibuzele, autobuzele, tramvaiele sunt absolut mizerabile, iar toate achizițiile făcute de doamna Firea sunt cel puțin dubioase”, mai punctat fondatorul USR.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here