Fiica lui Vadim și „Regele Păcănelelor” au intrat în AUR. George Simion: „Moștenirea lui Corneliu Vadim Tudor trebuie continuată”. PRM a fost partidul securiștilor

2
331
Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, s-a înscris în AUR, pentru a-i atrage pe foștii votanți ai PRM

AUR își cristalizează treptat opțiunile: George Simion a declarat marți, când a prezentat alianța „Polul Suveranist” și a anunțat intrarea în partid a fiicei lui Corneliu Vadim Tudor, că moștenirea acestuia „trebuie continuată”. Vadim a condus, până la moartea sa, în 2015, Partidul România Mare – o formațiune înțesată de foști ofițeri ai Securității ceaușiste și care preluase discursul național-comunist, conspiraționist și xenofob din ultimii ani ai dictaturii lui Ceaușescu.

Din punct de vedere ideologic, AUR este un non-sens, dar care imită destul de fidel stilul PRM din era Vadim. În „Polul Suveranist” intră mai multe partidulețe-satelit ale AUR, între care Forța Identității Naționale, a lui Ilan Laufer, fost ministru PSD de origine evreiască. Este o floare la butoniera AUR, care vrea astfel să arate că nu este partid antisemit după modelul PRM-ului care-l luase pe Nati Meir, un alt cetățean israelian care venise prin România în căutare de chilipiruri. „Sunt bineveniți alături de noi și cei de alte confesiuni și de alte religii, mai ales în actualul conflict din orientul Mijlociu, pe care îl vrem soluționat cât mai rapid. Ne bucurăm și putem să arătăm publicului că această identitate creștină pe care AUR o are și pe care România și pe care continentul european o au este îmbrățișată și de evrei, și de musulmani și ne bucurăm că AUR reușește să-i pună la aceeași masă și pe unii, și pe alții”, a anunțat liderul AUR.

Simion a anunțat înscrierea în partid a fiicei fostului poet de curte al lui Ceaușescu: „Sunt foarte bucuros că în urmă cu câteva săptămâni a venit alături de noi, asumându-și o carieră politică, Lidia Vadim Tudor, care reprezintă un nume în societatea românească, iar moștenirea tatălui său trebuie continuată”.

Cu aceeași ocazie s-a mai făcut un anunț surprinzător: „Regele Păcănelelor” din România, Sorin Constantinescu, și omul de afaceri libanez Mohammad Murad s-au înscris și ei în AUR.
Prezența lui Sorin Constantinescu este cu adevărat neașteptată, deoarece chiar în urmă cu o lună George Simion vitupera pe TikTok și pe Facebook împotriva jocurilor de noroc, cerând interzicerea lor pe motiv că distrug sănătatea mintală a românilor!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fiica patronului de la Realitatea Plus zice că a fost „manipulată”, de aceea l-a criticat cândva pe George Simion! Acum îi pare rău

* Al doilea derapaj grav al PSD-istului Romașcanu, cumătrul lui Ciolacu: i-a numit pe liberali „schizofrenici”. În 2020 vorbea obscen despre jurnaliști: „O să primească o p…ă în c…r toți!”

* Socrii primarului Cherecheș, de la Baia Mare, au fost prinși în flagrant de DNA când intermediau o șpagă în justiție. Banii urmau să ajungă la judecătoarea care va da sentința într-un proces de corupție al ginerelui și care e nepoata mituitoarei!

* Apocalipsa după Ciolacu. Finanțele: „Este necesară o nouă creștere a taxării mediului de afaceri și a populației pentru a acoperi impactul. Nu au fost identificate surse suplimentare de bani”

* „Ciordache” e premiat cu o nouă pensie specială! PSD și PNL au votat privilegii nesimțite și pentru angajații Consiliului Legislativ, condus de odiosul PSD-ist

Veniturile secretizate ale șefilor ASF: 180.000 de euro pe an + decontarea cheltuielilor (încă 26.000 €/an). Toți angajații iau 16 salarii pe an! „Cel mai prost angajat primește minimum 7.000 de lei net de Ziua ASF”

Firea revine în toate funcțiile din PSD la 3 luni după cumplita afacere a „azilelor groazei”. Se merge cu tupeu pe ideea că românii au uitat deja

SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

* Minciună gravă a unui deputat AUR: „Franța, acum, e mai mult un stat musulman decât creștin. Nu e departe nici Germania, nu e nici Belgia”

* Scandal uriaș la nivel mondial: corespondenți arabi ai CNN, Reuters, AP și „New York Times” ar fi însoțit Hamas în raidul din 7 octombrie! Israelul amenință că-i va lichida

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here