Fiica patronului de la Realitatea Plus zice că a fost „manipulată”, de aceea l-a criticat cândva pe George Simion! Acum îi pare rău

2
815
Adunătura "suveranistă" de la Realitatea Plus

Încet, dar sigur, Realitatea Plus se bate la titlul de cea mai caraghioasă televiziune, amenințând să detroneze chiar și campioana absolută a ultimilor ani, România TV. Contribuția decisivă o are Alexandra Păcuraru, fiica patronului Maricel Păcuraru (individ cu cazier penal consistent și cu o bogată experiență penitenciară). Aceasta și-a subordonat editorial întreaga televiziune, deși printre angajați sunt și jurnaliști adevărați, nu doar țoape media.

Asocierea televiziunii clanului Păcuraru cu partidul extremist al lui George Sumion, într-o campanie populistă și mincinoasă – „Spitalul mobil AUR” –, duce Realitatea Plus în zona nefrecventabilă a mass-media. Cea mai febrilă în promovarea acestei „împreunări” tele-politice este și cea care numără banii extremiștilor: Alexandra Păcuraru, jupâna postului.

Luni, 6 noiembrie, aceasta l-a invitat în emisiunea sa anti-occidentală și cu orientare plăcută Moscovei – „România Suverană” – pe însuși George Smion, încercând să-i intimideze pe membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), care marți aveau pe ordinea de zi „cazul Realitatea Plus – AUR”. A fost chemată populația la sediul CNA, să apere libertatea de a face presă toxică.

În emisiunea cu pricina, Alexandra Păcuraru a făcut sluj în fața lui George Simion, prezentându-l ca pe un salvator al națiunii. Mai mult, „moderatoarea” s-a scuzat penibil în fața președintelui AUR, spunându-i că în trecut l-a mai criticat pentru că „a fost manipulată” – nu se știe exact de cine!

Alexandra Păcuraru: „Aici, în fața dvs., m-am aflat de foarte multe ori când l-am criticat pe George Simion, personal. S-a supărat de foarte multe ori pe mine. Și știți de ce? Pentru că am mers exact pe această manipulare: «Ooooo, nu e bine!». De ce nu e bine? «Păi, e un suveranism toxic». Da’ cum poți să fii suveranist și toxic în același timp pentru poporul tău? Această inițiativă nu este de ieri și nu este de astăzi. Caravana Medicală are mult timp de când merge prin țară. Și ce credeți? A mai venit altcineva alături de George Simion să zică «Mă, bravo ție!»? Și eu sunt român în inima mea, și sănătatea alor mei, din locul în care eu am plecat – că am plecat, am făcut mai mulți bani –, dar sănătatea alor mei nu are culoare politică. Hai să-i salvăm!”.

Concluzia serii a tras-o aceeași „moderatoare”: “Bravo, George!”.

George Simion, la Realitatea Plus ca la el acasă. Până acum n-a spus care e prețul

„Suveranism” grețos: „N-au făcut nimic că nu i-au lăsat! Cine nu i-a lăsat? Ambasada?”. Bonus caricatural: „… și m-am dus și am cules căpșuna!”

Marți seara, după ce Realitatea Plus a fost amendată de CNA cu 50.000 de lei pentru asocierea sulfuroasă cu AUR, Alexandra Păcuraru a apăsat puternic pedala naționalismului grețos, promovând ura față de străini.

Un dialog cu Marius Marinescu (66 de ani), fost senator PD (2004-2008) și apoi „locotenent” al lui Corneliu Vadim Tudor la PRM, acum mare susținător al AUR, este relevant pentru gândirea îmbâcsită de purici „suveraniști” a beizadelei-moderatoare.

Marius Marinescu: „Domnul Băsescu spunea că avem stat mafiot, iar domnul Iohannis – stat eșuat. Și n-au făcut nimic…”

Alexandra Păcuraru: „… și n-au făcut nimic că nu i-au lăsat! Cine nu i-a lăsat? Ambasada? Miron Mitrea, cine nu i-a lăsat? Când am să ajung eu, Alexandra Păcuraru, să mă duc la american în casă, sau la neamț în casă, sau la italian în casă, și să-i zic ce să mănânce, cum să mănânce, cât și cum are voie, atunci să vină și ambasadele lor la mine și să zică ce ai voie să faci pentru românu’ tău, ce n-ai voie să faci pentru românu’ tău; neamțu’ meu și austriacu’ meu și olandezu’ meu au voie să-și facă supermarketuri în buricul târgului, ca să pună monopol, să-i distrugă pe toți. (…) De ce? Pentru că așa e viața în România… și m-am dus și am cules căpșuna!”

Asta, cu „căpșuna”, e adâncă rău, e de nivelul unei găini deșelate care cotcodăcește trei zile după ce s-a ouat o mărgică!

Chiar și Miron Mitrea a observat nivelul jenant al discuției și a încercat să schimbe direcția: „Alexandra, vorbim despre o chestiune pe care n-o înțelegem”. Un mod elegant de a-i spune fiicei bunului său prieten Maricel Păcuraru: măi, fato, ai făcut totul varză, tu chiar nu înțelegi nimic?!

Alexandra Păcuraru – salvatoarea națiunii. Cu ea pe „sticlă”, ridicolul e asigurat!

Mesajul beizadelei Păcuraru: decât s-o votați pe Elena Lasconi, mai bine pe Șoșoacă!

Miercuri – a treia seară consecutivă, a treia prestație caricaturală. Îndesată, ca de obicei în ultima vreme, într-un costum de camuflaj, semn că e gata să lupte cu dușmanii „României suverane”, Alexandra Păcuraru a luat-o în colimator pe Elena Lasconi. O excelentă ocazie de a face o opțiune tâmpă, pufăind ca la coafor și scoțând sunete cocoșate: decât Lasconi, mai bne Șoșoacă! Mult mai bine!

Alexandra Păcuraru: „O să vorbim și de un nou sondaj și o să vedeți practic o altă teorie, cum această doamnă Lasconi, cu această domnișoară fiică, au avut o strategie foarte bine șlefuită ca să crească mămica tare, să se ducă undeva spre scaunul de la Cotroceni. Pfffff! S-a spart ca balonul. Decât să punem ștampila pe una ca doamna care a eșuat în familia ei de zi cu zi, mai bine doamna Șoșoacă. Dacă ne uităm ce facem cu familia, văd că-și ține familia mai bine (se referă la Șoșoacă – n. red.). Pșșșfchiu! Nu știu… câte combinații și câte strategii… câte nebunii…”

Dar comparația Lasconi – Șoșoacă nu i-a fost suficientă. A simțit nevoia să ofere publicului și o comparație între Elena Lasconi și Laurențiu Botin, cățelușul de casă al Păcurăriței. După mintea odihnită a acesteia, chiar și Botin e mai bun decât Lasconi!

Alexandra Păcuraru:Doamna Lasconi citea de pe prompter, Laurențiu Botin vorbește liber. Uite, vezi? Deja două diferențe mari: Laurențiu zce ce gândește, doamna Lasconi – ce i se poruncește”.

Stupizenie absolută, hrănită cu minciuni. Elena Lasconi chiar a făcut presă de nivel ridicat la Pro TV, nu a fost o „cititoare de prompter”. Apropo: beizadeaua clanului Păcuraru chiar citește de pe prompter penibilele-i „editoriale” din startul emisiunilor sale!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Realitatea Plus – amendată de CNA cu 10.000 de euro pentru asocierea sulfuroasă cu AUR. Propagandă mincinoasă: „E bine. Ce s-a gândit să facă aicea cu AUR-u’ e bine”

* Al doilea derapaj grav al PSD-istului Romașcanu, cumătrul lui Ciolacu: i-a numit pe liberali „schizofrenici”. În 2020 vorbea obscen despre jurnaliști: „O să primească o p…ă în c…r toți!”

* Socrii primarului Cherecheș, de la Baia Mare, au fost prinși în flagrant de DNA când intermediau o șpagă în justiție. Banii urmau să ajungă la judecătoarea care va da sentința într-un proces de corupție al ginerelui și care e nepoata mituitoarei!

* Apocalipsa după Ciolacu. Finanțele: „Este necesară o nouă creștere a taxării mediului de afaceri și a populației pentru a acoperi impactul. Nu au fost identificate surse suplimentare de bani”

* „Ciordache” e premiat cu o nouă pensie specială! PSD și PNL au votat privilegii nesimțite și pentru angajații Consiliului Legislativ, condus de odiosul PSD-ist

Veniturile secretizate ale șefilor ASF: 180.000 de euro pe an + decontarea cheltuielilor (încă 26.000 €/an). Toți angajații iau 16 salarii pe an! „Cel mai prost angajat primește minimum 7.000 de lei net de Ziua ASF”

Firea revine în toate funcțiile din PSD la 3 luni după cumplita afacere a „azilelor groazei”. Se merge cu tupeu pe ideea că românii au uitat deja

SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

* Minciună gravă a unui deputat AUR: „Franța, acum, e mai mult un stat musulman decât creștin. Nu e departe nici Germania, nu e nici Belgia”

* Scandal uriaș la nivel mondial: corespondenți arabi ai CNN, Reuters, AP și „New York Times” ar fi însoțit Hamas în raidul din 7 octombrie! Israelul amenință că-i va lichida

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here