luni, martie 4, 2024
AcasăMainFemeia care l-a "amendat" pe Robert Negoiță cu 20.000 de lei și...

Femeia care l-a „amendat” pe Robert Negoiță cu 20.000 de lei și l-a făcut de râsul întregii țări, în ziua de Paști

-

Se numește Lilia Stana, este bucureșteancă, locuiește în Sectorul 3, iar duminică, în ziua de Paști, l-a „executat” pe primarul Robert Negoiță cu un text și două filmulețe devastatoare. Urmarea: Robert Negoiță și iubita sa au primit câte 10.000 de lei amendă, iar o țară întreagă a văzut cât de abuziv-pervers-mincinos este acest PSD-ist cu Bacalaureatul luat la 31 de ani.

Fără spiritul civic al Liliei Stana, nimeni n-ar fi știut de abuzul primarului Negoiță, iar bugetul statului ar fi fost mai sărac cu 20.000 de lei.

Pe profilul ei de Facebook, Lilia Stana se prezintă cu un citat care o definește: „Cel mai fierbinte loc din iad este rezervat celor care rămân neutri în vremuri de conflicte morale”. Superb!

Lilia Stana

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost amendat de polițiști cu 10.000 de lei după ce în ziua de Paști s-a plimbat cu bicicleta prin Parcul „Alexandru Ioan Cuza” (fostul Parc IOR), deși acesta era închis prin decizia Primăriei Capitalei. Tot cu 10.000 de lei a fost amendată și iubita primarului, care îl însoțea la plimbarea prin parc.

- Advertisement -

„Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele două persoane au fost sancționate contravențional, pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare”, a anunțat Poliția Capitalei.

​Primarul Sectorului 3 a reacționat după amenda de 10.000 de lei, precizând că, deși nu a vrut să încalce ordonanța militară, își asumă că a greșit și va suporta consecințele. Mai mult, primarul spune că a fost neinspirat să o ia și pe prietena lui cu el. „A fost o idee nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul”, a spus Negoiță.

Prima reacție a primarului PSD, după ce a fost surprins în flagrant, a fost una mizerabilă: a recurs la o minciună. Contactat de HotNews.ro, el a spus că „a ieșit la muncă, să inspecteze lucrările din parc, dar și din alte zone din sector”, și și-a luat și iubita cu el.

- Advertisement -

Pe Negoiță îl trădau și îmbrăcămintea lejeră, de promenadă, și coșul coșul de picnic instalat pe bicicletă, și aerul de vacanță. Minciuna sa a fost la fel de respingătoare ca gestul de a-i sfida pe bucureșteni.

Robert Negoiță și mândra sa, la o plimbare ilegală

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Robert Negoiță (PSD), primarul Sectorului 3, se plimbă cu bicicleta, împreună cu iubita, prin Parcul IOR, unde muritorilor de rând le e interzis

- Advertisement -

8 COMENTARII

  1. Bine i-au facut, dar si-au asigurat un dusman in acest dubios psd-ist rebel. El stie sa se prefaca de asa natura ca oricand cade in picioare. E oportunistul perfect. Rusine sa-i fie! Cu astfel de oameni e ticsit PSD-ul, pus pe pacalit o tara-ntreaga si asmutita impotriva oamenilor onorabili ai natiunii !!!

  2. DOMNILOR JURNALISTI CARE ATI DEZVÃLUIT IDENTITATEA ACESTEI CETÃTENCE, aflati cã i-ati fãcut un imens deserviciu si ei si tuturor celor care vor mai fi tentati sã dezvãluie abuzuri. Un jurnalist profesionist NU îsi dã în gât NICIODATÃ sursele !

    • Fals! Femeia și-a asumat totul, nu e o sursă anonimă. A scris întâmplarea și a publicat filmulețele cu Negoiță pe contul ei de Facebook. N-a avut nicio teamă. Bravo ei!

      • Dacã un om e inconstient si vrea sã-si punã capãt zilelor, îl lasi sã o facã. Însã nu cu mâna ta ! Deci faptul cã s-a lãudat pe fB nu implicã sã-i faceti reclamã în toatã mass-media.

    • Ai dreptate Raul, totuși, situația în care ne aflam ne arata fără echivoc ca în România nu mai exista jurnalism. Dc ei cred ca, aceste rânduri scrise de la un calculator doar pt a crea o ură către o un anumit segment de populație ce susțin un partid sau altul, dc ei considera ca, prin tendința de generalizare aduc un beneficiu țării în care trăim, greșesc, arată doar nivelul presei și nivelul de înțelegere al cititorilor!

  3. to Grigore Cartianu – esti agresiv ca si ziarist cind cineva – Raul – arata un issue …. chiar daca doamna a postat pe FB nu trebuie publicat mai departe…. putina humility nu strica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -